Runt, runt, runt

Vårblandning, låtordning, arra, öva, körkort, ansökningar, projektarbete, svenskabok, övningsköra, planera, biljettförsäljning, plugga, sortera kort, sova, äta, leva,..

Jag har ingen tid för någonting snart.. Det går i ett, finns massor att göra hela tiden, hinner knappt vila.. Sitter med låtordningen till vårblandningen just nu, får se om jag får ihop ett förslag innan jag ska sova..

Buffy förvandlas till Roswell!

Sen jag skrev sist så har jag hunnit kolla klart på de sista Buffy-avsnitten, och var därför i behov av att kolla på en ny serie. Så nu sitter jag och kollar på Roswell! En serie jag följde när jag var yngre, läste böckerna som en idiot och kollade på avsnitten de gånger jag lyckades vara vaken och inte mamma och pappa upptäckte att jag var uppe sent, haha. Har för mig att de gick typ söndagkväll runt 12 eller något sådant?
Aja, tv-serienörd som jag är så måste jag kolla igen! Tror jag missade ganska många avsnitt, hehe. Dock finns det bara 3 säsonger av denna serie, det är lite trist.. Men det är en bra serie!
Nu ska jag kika vidare =)

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Upptagen liten flicka!

Jag är ganska upptagen för tillfället, med både det ena och det andra.
Nu ska jag t.ex. byta om till passande kläder för kvällen och sen packa väskor och slänga mig in i bilen (tyvärr med mamma bredvid än så länge..) och bege mig in till Ulricehamn. Där blir det Trädgårn där det ikväll är musiktävling, ska fota i alla fall ett av banden. Men lär bli några fler kort än så om jag känner mig rätt, haha.
Sen blir det myskväll hos en kompis. Laga mat och umgås och bara ha det trevligt, sånt gillar vi! Stannar kvar där över natt sen, för att bli hämtad utav mamma imorgon förmiddag då det är dags för Occapella. Långt rep imorgon..
Får se om jag beger mig hem efter det eller om jag ska hitta på något med en kompis då, har gjort halva planer än så länge.
Jag återkommer snart med fler inlägg, lugnet ska bara lägga sig här hemma först! Har varit mycket skola och rep inför vårblandning och sånt den senaste veckan.. Puh, snart är det studenten med, vet inte hur jag ska överleva^^

Money, money, money..

Dagens höjdpunkt
Fick hem fakturor på både kunskaps- och körprov.
Några timmar senare sitter jag här, 920 kronor fattigare, men ett steg närmare körkortet!

Har varit en väldigt kämpig dag idag, orkar inte skriva mer nu. Ska krypa ner i sängen (som jag redan sitter i, haha) och mysa med Eclipse-boken!
Nattinatt

God, that's just..

Blir så sur ibland! Jag vill verkligen, jag vill mer än någon kan ana, men ingen anser nog att jag är tillräckligt bra för att ens ha mig i åtanke, suck..

Jag är en människa som älskar tjo och tjim och att anta utmaningar, men det är inte många som ens tänker på att jag är ett alternativ när det väl gäller nånting. Som nu, en kompis fick frågan om hon ville vara med i en liten grupp och leda en barnallsånggrupp. Jaaaa skriker det inom mig, jag vill! Men inte då, han frågar bara henne, tittar inte ens på mig.
Usch, det här är inget jag tycker om, inget jag orkar med. Jag vill också, fråga mig nån gång då? Som min kompis precis sa så gäller det att få in en fot och veta att man tycker sånt är kul, men hur ska man få in sin fot om ingen frågar en nån gång? Nu går jag och lägger mig, och stannar där en stund. Hade underlättat om jag hade varit hemma, men sitter i skolan. Så det blir väl inte så att jag går och lägger mig, utan jag lär väl sitta här och deppa istället..

Störtskön!

Haha, dagens musikklipp, störtskön video!
Riktigt bra låt, men viden tog den till en helt ny värld^^ Haha, nu pratar jag i Disney-termer med, förlåt.




Kom precis på att jag måste tipsa om mina favoritklipp från youtube med barn som skrattar, haha!
Det kommer en dag i veckan :)

Den starka viljans kraft

Att bestämma sig för att man inte får göra en sak gör att man vill göra det ännu mer..
Gosh, jag blir tokig! Sitter och studsar på stolen för att jag verkligen vill, men inte får (för mig själv!)...

Acoustic


Jag är kär <3
Sjukt fin version!! Snälla, lyssna? :D



I morses började det med att jag försov mig en liten stund, så fick stressa för att hinna få på mig kläder och få i mig lite mat innan jag skulle åka in till Occapella. Mamma var lite irriterad, haha. Övningskörde in i alla fall, och det gick lika bra som vanligt, haha.
Sen åkte jag med Krista ut till Marbäck, för att sitta ute i det fina vädret och prata och fika och bara mysa i några timmar! Det var väldigt trevligt!
Vi hann även med att titta på en film innan jag åkte hemåt. På vägen hem blev det ytterligare lite körning, vi körde lite extra inne i Ulricehamn med för att träna på främst parkering!

Här hemma har jag inte gjort mycket. Läst lite, pratat med mina föräldrar och tittat på tv. Satt även och spelade lite Guitar hero innan, hehe.
Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen för att läsa lite innan jag ska sova!

Imorgon bär det av till Borås med mamma för att köra lite där, och även leta skor till studenten. Ska även passa på att köpa ett minneskort till kameran så jag kan ta ännu mer kort, hehe.


Bara för att sitter och lyssnar på Måns akustiska versioner av sina låtar så kommer här två till, haha. Men vill bara påpeka att den första låten är min favorit!!


Skolan i mitt rum

Satt nyss och kollade mig runt omkring i mitt rum. Kollade på alla saker jag har (och jag har mycket saker!) och kom fram till att en hel del av det som ligger synligt just nu är skolarbete på något sätt. Vi har projektarbetespapper, och böcker och jag vet inte allt.. Det är mycket papper och sånt i alla fall.
I nästa stund, när jag slutade titta så insåg jag att det inte kommer se ut så om några veckor. Då ska allt det vara borta, inga mer skolböcker, inget behov av att ha massa papper liggandes framme och absolut inget behov av att bära kollegieblock fram och tillbaka var eviga dag.. Det känns både grymt skönt, men samtidigt väldigt konstigt.. Det har varit en verklighet i 10 år att man ska ha sin skolväska och sina skolböcker med sig till och från skolan varje dag, och så nu helt plötsligt så är det slut?

Jag vill inte ta studenten, jag kommer sakna skolmiljön så nedrans mycket. Jag kommer sakna alla vänner, och jag kommer sakna min tunga väska.. Jag kommer sakna mina vänner, jag vet att jag redan skrivit det, men jag vill skriva det igen. Ett flertal av de jag kommit nära under de senaste åren ska flytta, iväg, bort, försvinna.. Och dem kommer jag sakna något otroligt! Det finns speciellt några stycken jag tänker på, men vilka det är orkar jag inte skriva ut. De vet vem de är!

Usch, nu blev jag sådär tragisk igen i mina tankar.. Måste sluta med det, nu! Ska försöka göra något annat en stund för att avleda dem och sen sova. Har Occapella imorgon, det ska bli kul! :)

Så återvänder vi till rapportens värld

Fick tillbaka ett mail med lite kommentarer på mitt projektarbete i onsdags, och såg snabbt till att boka ett handledarmöte och så hade jag det igår. Vi gick igenom rapporten på en halvtimma och Anna, min handledare, berättade vad jag skulle göra för att bearbeta den för att få den ännu bättre. Så nu ska jag återvända in i rapportens värld och försöka få den ännu bättre då. Det blir ett djävulskt arbete, för jag hatar att gå igenom saker jag redan skrivit. När jag har skrivit sista punkten så brukar jag aldrig mer läsa det typ, släpper det helt... Men det fungerar ju inte riktigt denna gången!

Update: Äh, jag orkar inte idag.. Skiter i det, jobbar med det imorgon när jag har långtråkigt efter Occapella istället :P Tror jag ska sätta mig ute och läsa en stund istället!

Helgen

Ser inte fram emot helgen, eller den har ju redan börjat för min del eftersom jag är ledig på fredagar. Men jag ser inte fram emot resten av helgen i alla fall.. Jag har inget planerat, och för er som känner mig så vet ni troligtvis att jag hatar att sitta hemma och inte ha något att göra! Så känner sig någon manad att hälsa på, eller tycker att jag ska titta förbi er så säg till! :)

Snart är det dags!

Idag fick jag tid för den sista kursen som man ska gå på körskolan innan man får köra upp, riskutbildning om alkohol och sånt.. Lite lagom kul, blä. Men det måste ju göras så!

Hade även mitt slutprov med körningen. Fick köra runt och låtsats att vi var ute på uppkörning för att se vad jag behövde förbättra. Jag hade inte blivit godkänd om jag hade haft uppkörning, haha. Men hade bara några småfel, som jag garanterat ska memorera till uppkörningen!

Och på tal om uppkörning, det fick jag även boka, hihi! Det och uppskrivning är nu inskrivna i min almanacka, så nu gäller det bara att klara det. Och det ska jag banne mig göra!! Ska plugga teori som attan, och köra massor. Jag kan köra bil, och jag kan teorin, det är bara att få det att fastna riktigt så inte nervositeten gör att jag glömmer det. Men det ska nog gå bra! Tror inte jag ska tala om när jag har det, kommer vara tillräckligt nervös utan att folk ska önska lycka till och sånt..

Klant!

Skrev ett ganska långt inlägg nyss, för att det sedan skulle försvinna.. Gah, dumma dator, får panik på den ibland.. Orkar inte skriva om det nu dock, får skriva det imorgon istället. Nu ska nog jag försöka sova. Mina ögon gör ont, beror nog på fler saker än trötthet dock

Haha, jag hittade det i arkivet! Hur fasiken hamnade det där? Aja, inlägget jag skrev är det som står här ovanför i alla fall^^

Vem blir man då?

Om jag inte lyckas hitta ett jobb i höst, och får gå hemma, vad är jag då? Arbetslös skulle jag kalla det, men det tror jag knappt man kan kalla sig enligt lag.
Sitter och läser om arbetslösersättning just nu, och så här står det under vad som krävs för att få gå med i en a-kassa:
Du har rätt att bli medlem i eller ansluten till en arbetslöshetskassa om du under en sammanhängande period av fem veckor har arbetat minst fyra veckor och i genomsnitt minst 17 timmar per vecka, och om du fortfarande arbetar i samma omfattning när du ansöker om medlemskap.
Vad händer med mig då? Kan jag inte få pengar nånstans ifrån?
Jag har ingen koll på sånt här, men skulle gärna vilja ha det. Nån som vet något om det, eller som kan tala om för mig vart jag ska läsa?

Studera.nu

Ur funktion för tillfället, eller nej. Men jag kommer inte in, och jag tror jag vill ändra lite i min ansökan.. Lägga lite andra kurser, lite mer seriösa än de jag redan har, haha. Funderar på juridik, ekonomi och psykologi. Sånt är jag lite intresserad av, tror jag :P

Update 22.18: Nu ger jag upp totalt, jag får väl nöja mig med det jag sökt och så får jag leta lediga platser sen om jag ångrar mig, det blir säkert bra..

Jobb

Sitter och kikar inne på Arbetsförmedlingens hemsida, ett vanligt tidsfördriv för min del. Vill verkligen hitta ett jobb till i höst, men vet inte vad jag ska söka för jobb.. Har inget bra CV heller, borde nog sätta mig och skriva ett. Har ett, men är inte nöjd med det, så vill skriva ett nytt. Men det är så svårt att veta vad jag ska skriva, jag är inte bra på att prata om mig själv, men om andra, haha.

Förresten så har jag läst ut New Moon nu!! Den var riktigt bra den med, men inte lika bra som Twilight. Fast det var fortfarande bra, bara inte lika bra, och inte bra på samma sätt heller.. Väldigt svårt att förklara! Och man vill ju inte avslöja för mycket för de som inte läst böckerna!

Aja, nu blir det nog att städa lite!

Halt var det här!

Exklusivt för er som läser min blogg: Idag har jag gjort halkkörningen!
Haha, att jag skriver exklusivt är för att jag inte tänker lägga upp det på bilddagboken eller facebook av flera anledningar -> Dels att det är så många som skulle se det och jag vill överraska så många som möjligt när jag tagit körkortet, och dels för att jag var så sjukt nervös igår, för att inte tala om imorses!
Fick sitta bredvid Rasmus på vägen till halkbanan, och det lugnade ner mig lite dock. Men var fortfarande nervös, haha.
Det var en väldigt intressant dag i alla fall, dock trodde jag att halkan skulle vara mer än den var! Det var inte mycket man körde egentligen, och inte många olika situationer man sattes i.. Trodde det skulle vara många fler övningar, och mycket fler oväntade faror, men icke!

Aja, nu måste jag se till att få i mig någon mat! Är så hungrig så jag mår illa..
Hörs senare!

Shoppingdag!

Idag bär det av till Lidköping med mor och syster för att delvis hälsa på kusin med familj, men även shoppa!! I julas fick vi varsitt presentkort (jag och Linnea) av Emmie, som vi endast fick använda i Lidköping. Så det är bara att åka dit och hälsa på, vilket jag tycker ska bli jättemysigt!
Misstänker att det även blir en fika på stan, och något gott att äta lite senare kanske!

Idag ska jag i alla fall leta efter
* Skor till student/bal
* Studentklänning
* Väska till balen
* Ny väska

Shit, mina pengar lär inte räcka långt.. Får nog blinka lite till min mamma, hihi. Tror dock hon ska betala det som hör till studenten, och då var det problemet redan löst i såna fall! :)

Nu ska jag göra mig i ordning! Är inte säker på att jag hinner skriva något mer idag, men självklart ska ni få höra mina äventyr imorgon sen! (Är redan nervös! Hjälp?!)

Ha en bra dag allihopa!!

Fler kort!


Trolleri, som Krista uttryckte det! Haha :)

Dagens fotografering!





Tre av favoritkorten från idag!

Love Song



När man läser Sång B på gymnasiet så ska man ha en tenta som innehåller 6 st låtar, och de ska framföras inför en liten publik. De 6 låtarna ska vara i olika genrer, närmare bestämt dessa:
* Afro
* Folkvisa
* Visa
* Klassisk
* Nutida klassisk
* Musikal

Och som afrolåt ska jag troligtvis framföra denna, om jag hittar ett kompband som klarar spela den.. Men det borde inte vara några problem, bara mina gamla MaD-bandmedlemmar kan tänka sig att ställa upp! :)

Citat

"Hon låter som en liten surpappa som aldrig vill bli glad igen!"

Sofie är bra på att säga saker som får mig att skratta, haha

Troll, haha















En liten tjuvkik på vad jag hittat på idag, hehe. Nu ska jag skriva klart projektarbetet, sen kommer det nog lite trollkort! :)

Snart så!

Har precis kommit ut ur duschen, och nu är det slutspurten på projektarbetet! Ska skriva klart diskussionsdelen och sen sätta mig och redigera heeeeeela arbetet, vilket lär ta tid..
Skriva in källförteckning, och leta reda på bilagor.
Allt på mindre än två timmar, kommer icke gå! Får nog fortsätta imorgon kväll, men det hade varit gött att vara klar nu..
Eller idag i alla fall!

Charlie Bears

Jag är käääääääääääääääääääääär, i de dessa underbart söta nallar!! <3

Klicka på dem för att få bilderna större!

Ska jag börja samla på något borde det ju lätt vara nallar. Jag älskar nallar!! Jag kanske borde börja göra det? Samla på dessa sötnosar, hihi :)

Kolla in www.charliebears.com för att se ännu fler nallar!!

Påskdagen

Det blev en rolig kväll igår, trots mina tvivel innan jag åkte iväg..
Först blev det mys vid sjön med grillning, Gadden glömde dock maten till mig, henne och Alex, så Sanna bjöd oss på soyakorv. Gott var det i alla fall!
Sen bar det upp till Sannas lägenhet för att byta om till våra maskeradkläder, och efter det gick vi till Sofie. Där var vi kvar ett antal timmar och hade kul!!!
Sen gick vi ner och smög oss in på en fest med inträde på Trädgårn', men icke betalade vi. Haha, vi bara sprang in och sen var vi där en stund. Måste säga att det inte var direkt trevligt där..
Sjön igen efter det för att träffa Sannas kille med kompisar.
Promenad till Sanna för att sen misslyckas med att somna i massa timmar för att 3 inkräktare vägrade sluta prata.. Alex körde ut dem vid runt 5 nån gång, och sen fick vi sova efter det, äntligen!

Jag min dummer glömde min kamera hemma igår, jag som laddade batteriet och allt.. Tänkte tagit med min lilla kamera för att ha några kort för en gångs skull. Men den låg kvar hemma, dumma mig :(
Aja, Alex har lovat att skicka lite kort till mig, men det kan nog dröja några dagar, om inte veckor! Men då kanske ni får se ett kort eller två, om ni har tur..

Nu ska jag försöka få i mig lite mat innan jag ska plugga. Smart drag av mig att spara pluggandet till idag..

Maskerad


En halvfärdig Elin, gissa vem jag föreställer?

Mr. Perfect

Hittade låten på youtube nu t.o.m!!
Lyssna och njut! :)



One day in the mirror a young boy stood and cried
His face wasn't pretty and his waist too wide.
He prayed for som answers but prays couldn't change his thoughts,
a doctor with his lazer took away a lot.

One day in the mirror a young girl watched her face
a cut with a knife and now she can't erase.
She has to live with the scars in her face for the rest of her life
while you tell hurtfull jokes and watch her cry.

Hey Mr.Perfect you're lucky that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your mind.
There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

Sara is 14, in school they call her fake.
She's a blonde good looking girl stragles for a brake.
She's has to live to the reputation "a dumb blonde wannabe"
She dreams of running away to a place were she can be free.

Hey Mr.Perfect you're luckey that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your mind.
There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

We can't understand their pain, being trapped inside of frame.
Just because of the Mr's name.

So I say hey Mr.Perfect you're luckey that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your mind.
There will come a day you can walk away from the pain.

Hey Mr.Perfect you're luckey that you can walk in those shoes
laughing at the others who wanna be as pretty you
so you've never felt real pain inside, pain in your soul, pain in your mind.
There will come a day you can walk away from the pain
Mr.Perfect will go insane.

Jahaja..

Så mycket för den roliga kvällen.. Fan, tänkte inte ens på det innan..
Aja, jag lär väl bli lite lagom full och sen göra något dumt, bara för att dränka sorgerna.. INTE BRA! Kanske ska stanna hemma istället..
Haha, tro nu inget dumt om mig, jag brukar inte dricka så mycket! I promise!

Fast nej, hon ska inte få förstöra min kväll! Jag ska ha kul så får hon må dåligt istället, ha!
Utan mig hade hon överhuvudtaget inte varit där ikväll, mohahaha.

För er som känner oss bägge, ni som vet vem jag pratar om, bli inte arga på mig. Ni vet inte en bråkdel av det som hänt, och döm inte någon utav oss. Som jag skrivit tidigare så finns det tre sidor av varje historia. I denna finns det min sida, hennes sida och så finns det sanningen. Ingen vet sanningen, förutom jag och hon innerst inne..

Ååååhh!!

Nu kom jag på låten!!
Mr. Perfect, det måste vara den!!! Får lyssna på den sen och se om det stämde, hehe

Påskgodis, hehe


Dagens påskgodis, whoho. Hade inte haft något emot att få honom i mitt påskägg^^
Roar mig med att leta bilder på allt möjligt medan jag funderar på låten..

Hjälp?

Har en strof från en underbar låt i huvudet, texten går "which he can't erase". Eller något liknande.. Panik, jag vill lyssna på den, vad är det för låt?!

Morgonmusik

För er som har spotify, sök på Piano tribute players, lyssna och njut!!
Tänkte lagt in ett youtube-klipp, men det vill inte firefox för tillfället.. Återkommer kanske med det senare!

Nattfunderingar

Jag älskar att se på film, just det att få vara delaktig i någon annans värld och vara med om deras historia är väldigt intressant tycker jag. Men för tillfället har jag ett dilemma, jag hittar inga filmer som får mig att vara lycklig efteråt, alla lyckas få mig att må dåligt..

Romantiska filmer får mig deprimerad, för jag blir så j***a avundsjuk på det de har, och att jag inte har något sådant..

Skräckfilmer gör mig rädd och jag vill bara krypa ner i någons famn och gömma mig där.

Komedier skrattar jag åt, visst, men jag vill ha någon att skratta med. Och jag blir alltid ledsen i efterhand eftersom jag inte är den glada vanliga jag nuförtiden..

Sorgliga filmer, typ drama kanske, gör mig jätteledsen. Jag lipar något enormt åt filmen, för att sedan börja gråta åt mig själv, åt alla tankar som startar i huvudet under och efter filmen.

Orkar inte räkna upp fler genrer, men kan hitta något till varje i alla fall..


Sen det där med vänner och så.. Jag har inte längre någon riktigt nära vän, och det är stundtals väldigt jobbigt. Jag har många bra vänner, men inte någon riktigt nära. Och det är svårt, extra svårt när föredetta vänner vissa sina rätta jag. Och när de vännerna man fortfarande har kvar börjar bete sig mysko. Då vet inte jag vad jag ska tänka, hur jag ska tänka eller hur jag ska kunna somna..

Vad har jag gjort? Var tog du vägen, jag vill ha tillbaka dig som du var den där kvällen för bara några månader sedan. Då kände jag mig trygg, ge mig den känslan igen.. Var den där underbara vännen igen, jag behöver det.. Efter allt som hänt strax innan det så var du en av få jag verkligen litade på. Idag vet jag inte om jag kan det längre, och det tär på mig något enormt..

Kvällen, hmm

Jag vet att jag borde skriva klart mitt projektarbete, men jag orkar fasiken inte! Så vad ska jag göra? Ska jag försöka skriva ändå, eller ska jag läsa, eller ska jag spela The sims och kolla på film, eller ska jag spela Guitar hero? Blä, jag vet inte..
BORDE SKRIVA!
Äh, det får bli The sims och film, det är jag värd, tror jag, haha.

Högskola...

Blä, har en liten stund över och nu ska jag leta kurser till hösten.. Jag vill jobba, jag vill inte plugga.. Menmen, jag får väl söka lite så att jag har nånting att göra om jag nu inte skulle hitta ett jobb..
Söka skola i första hand, och sen ska jag gå vidare till att söka massssssssssssssssssssa jobb efter det, typ nästa vecka kan jag roa mig åt det.. Högskoleanmälan ska ju dock vara inne på onsdag, så det är dags att verkligen ta tag i det nu.

New moon

Nu har jag städat färdigt, eller nja, ska damma lite sen med, men det tar jag om en stund!
Gick upp för typ en timma sedan för att gratta min syster som fyller år idag!! Kommer ett inlägg lite senare med lite snygga bilder på henne, hehe. Om jag inte glömmer av det, men ska försöka minnas!!
Sen plockade jag undan i mitt rum och dammsög på typ 10 minuuter, och nu sitter jag här. Eller rättare sagt så ligger jag i sängen med datorn bredvid mig, haha. Tänkte i alla fall släppa allt vad omvärld heter nu och fortsätta läsa i min bok - New moon. Den är fruktansvärt bra den också, men inte på samma sätt som första. Första var väldigt intensiv och spännande, den här är än så länge mer sorglig och äkta. Bra är den i alla fall!

Hej så länge, återkommer senare!

Love and other disasters

Sitter och har en diskussion med Viktor just nu, min underbara "lillebror", haha.
Vi pratar just nu om personer som förändras då de blir tillsammans med någon, och vi har kommit fram till en sak än så länge, som jag bara kände att jag ville ha med här.

Viktor skrev att han störde sig på folk som förändrades p.g.a. denna nya pojk/flickvännen, och då ställde jag den här frågan:
Vilken personlighet är den äkta då? Den som de alltid har varit, eller den som de helt plötsligt blir i den nya pojk/flickvännens närvaro? Och kan ett förhållande verkligen vara äkta om de inte är sig själva? Eller är förhållandet äkta medan de aldrig har varit sig själva innan?

Det tåls att tänkas på!

Jag har i alla fall lovat mig själv att verkligen försöka att vara mig i alla lägen, hela tiden. Så länge jag vet att det inte kommer skada någon på vägen, för skada människor, det tycker jag inte heller om!
Dock vet jag att jag gör det ibland, men det är aldrig meningen..

Någon jag alltid är mig själv med är min söta älskade vän Alexandra! Här kommer en bild på oss ifrån nyår! Älskar dig vännen!! <3
Att jag råkar vara med på bilden med kan vi ju ignorera, haha

Planer för helgen!

Tänkte sammanfatta mina planer för helgen väldigt kort!

Fredag
Upp och väcka syster, imorgon blir hon 16 år! Grattis till henne säger jag redan nu! :)
Sen ska jag städa klart
15.00 är det dags för kalas med massa släkt
När de åkt hem blir det projektarbete..

Lördag
Projektarbete fram till eftermiddag/tidig kväll
Grilla hos Gadden, ev. in till Uhamn efter det

Söndag
Projektarbete, är det inte redan klart så ska det bli klart nu!!
Sen kommer troligtvis Krista hit!! :)

Måndag
Krista är här, vi ska leka och råka rufsa till hår och sminka oss lite grann
Sen springer vi ut i skogen och leker med kameran, det ska bli väldigt intressant och se vad det blir för resultat av detta!

Tisdag (lång helg, jag vet!)
Åka till Lidköping med mor och syster för att handla upp presentkort vi fick i julklapp av vår yngsta kusin Emmie, som är lite drygt ett halvår nu, haha. Julklappen var 200:- på Gina Tricot, och det fick endast användas då Emmie var med, alltså innebar det en tripp till Lidköping!
Ska även leta studentklänning när jag är där, och skor till både balen och studenten! Ev. blir det samma till bägge gångerna, för att spara lite pengar! ;)
Ny väska och fler vårkläder vore inte fel heller, och hmm, det var något mer jag tänkte köpa, minns inte vad nu dock..

Och på onsdag, då jävlar! Då händer det något, men jag vågar inte tala om vad, haha. Ni får veta på onsdag, om jag kan hålla mig tills dess ;) Ni som följer bloggen kan nog räkna ut vad det är jag syftar på dock, om ni har hängt med på det jag skrivit den senaste veckan!

Godis <3

Pratade med Emelie på msn innan, och så skulle hon bort till affären, och då blev jag sugen på godis, så jag hängde med henne, haha.
38 kr fattigare, men en påse Riesen, en rulle Mjölkchoklad och 5 klubbor rikare, whii!

Strong enough

Jag är stark, jag ska klara det här!

Städa

Idag roar jag mig med att städa, till en början.. Sen ska det övergå till att plugga.. Låter väl som en väldigt rolig dag?

Appreciate



Lyssna på texten! Sjukt fin!!
Såhär skrev Pernilla Wahlgren på sin blogg för några dagar sedan om just den här låten:
Varje gång jag hör den börjar jag gråta. Den handlar om en pappa som krockar med bilen och medan han ligger på vägrenen och känner att livet rinner ifrån honom så tänker han på sin dotter som fyller 16 år samma dag, och vad han skulle vilja säga till henne om han kunde.
Efter att jag hade läst det var jag tvungen att lyssna på låten, och jag är kär i den redan, efter att ha lyssnat på den 2 gånger..  Ska lyssna på den några gånger till och sen ska jag krypa ner i sängen!



There's a man dying on the side of the road 
Won't make it home tonight
He was driving fast on a cellular phone
That's how he lived his life
While he was hanging by a thread
These were the final words he said

My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

There's this woman crying on the kitchen floor
She got a call tonight
Now she's trembling outside her daughter's door
She walks in and holds her tight
Wondering how and where to start
Is there a way to shield her heart?

My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate

Anybody loving will get hurt along the way
Don't be afraid to open up
And use the time you have before it fades
Show you love

My girl turned sweet 16 today
She's beautiful, so beautiful
It might get rough sometimes; I hope she'll keep the faith
I wish I grabbed the chance to say to her
Life is too short so take the time and appreciate


Life is too short so take the time and appreciate

Projektarbete

Sitter och försöker komma nånstans med projektarbetet.. Gissa hur det går? Du som gissade inte bra gissade rätt, haha.
Har skrivit klart bakgrund, syfte, problemformulering och resultat. Så, då var det de svåraste delarna kvar.. Gah, usch vad det här inte är kul! Jag skulle inte ens behövt skriva det här själv, usch.. Menmen, nu är det ju som det är, och jag har bara mig själv att skylla sen om jag inte får ett bra betyg! Det är ju i alla fall något..

Det där smset jag skickade i morses, jag fick svar på det. Men jag vet inte riktigt.. Svaret jag fick visade hennes version av det som hänt, delvis. Men det stämmer inte. För det första har jag aldrig sagt vissa av de saker hon säger att jag har sagt, men det envisas hon med att jag har gjort. Suck, jag vet inte om jag vill fortsätta reda ut det här eller inte.. Ska försöka svara på det andra smset hon skickade imorgon, ska bara komma fram till vad jag ska svara först.

Nu jädrar!!

Hade återigen körlektion idag, och det kunde nog inte slutat bättre än det gjorde idag, hihi. Hade en repetitionslektion med Anders där jag fick backa runt gathörn och parkera främst. Och mina 40 minuter slutade med att han sa att vi nästa gång vi träffas så ska vi köra slutprov!! Och när vi har kört den, då ska vi boka både uppskrivning och uppkörning!!! Iiiii, nu börjar det verkligen närma sig, och jag hoppas banne mig att jag har körkortet innan studenten, vilket jag tror inte är omöjligt.. Jag är bäst och jag ska klara det!!!!
Nästa torsdag (dagen för slutprovet) tänker jag i alla fall säga till Anders att klaga på precis allting jag gör fel, och helst skriva upp det med så att jag kan öva på det hemma. För kugga uppkörningen, det har jag verkligen inte lust med..

Nu ska jag fortsätta med projektarbetet!

Miley Cyrus

Igår fick jag något ryck och lyssnade för första gången någonsin på Miley Cyrus. Och jag är riktigt imponerad, hon sjunger riktigt bra! Här följer två låtar!


Fly on the wall


Girls just wanna have fun

Sms

Idag skickade jag ett av mina svåraste sms hittills.. Fick nåt ryck när jag vaknade och bara skrev det jag har velat skriva så länge och skickade iväg.. Nu sitter jag och oroar mig för att jag inte kommer få något svar, det vore inget vidare. Jag vill ha ett svar på frågan jag ställde, för att kunna gå vidare och för att kunna släppa det.
Men å andra sidan, jag har ju i alla fall försökt genom smset att börja genomföra någon slags lösning på det hela, så får jag inget svar så behöver jag inte känna mig ledsen för det egentligen. Nu har jag tagit första steget, och tar inte hon andra steget så vet jag att hon inte vill lösa det, och då får jag väl helt enkelt nöja mig med det. Jag vet att jag är bättre värd och att jag har många andra kompisar som bryr sig!

Idag = en glad dag!

Idag har jag varit extra glad, hihi. Vaknade lite lagom tidigt imorses med en söt hund bredvid mig! Klockan var då lagom mycket så det var bara att kila upp ur sängen och göra i ordning sig för att gå till bussen lite drygt 1½ timma senare! Linnea skulle också med bussen, så vi gick tillsammans till busshållsplatsen. När vi väntar på bussen ringer Frans och 33 minuter senare sitter jag på gågatan och avslutar samtalet för att sedan kila upp till körskolan. Hade då även hunnit vara inne en sväng på Ica och köpt lite lunch, haha.
Väl på körskolan hade jag körlektion, och idag gick jag igenom det sista nya inom körningen, imorgon börjar jag repetera! Efter att ha kört så satte jag mig och pluggade teori. Matade prov om och om igen och klarade andra repetionsprovet, och tro det eller ej, senare även nästa repetitionsprov. Och efter det kunde jag inte ge mig, så jag började med slutprovet direkt, och fick godkänt på första försöket! Gissa om jag var glad sen?!
Gjorde även de osedda frågorna, så nästa gång ska jag plugga vägmärken och de svåraraste tk-frågorna. Och göra om några prov, jag ska banne mig inte kugga uppskrivningen! Det vore inte likt mig!!
Skuttade runt hela dagen och var jätteglad i vilket fall som helst, och är fortfarande väldigt glad!
Jag fick även mina tider för halka och stadskörning! Det ska bli väldigt intressant, fast jag är redan nervös, haha.

Efter att jag var klar på körskolan mötte jag upp mamma och fikade lite, och åkte sedan hem. Skrev lite på projektarbetet och skulle senare åka in med mamma till Ulricehamn för att hämta Linnéa och samtidigt öva lite på att köra inne i Ulricehamn. Men precis när vi ska åka ringer Linnea och säger att hon missat bussen, och då fick jag den briljanta idén att vi kunde åka till Borås och hämta henne, det skulle vara en bra övning för mig, hehe. Så iväg mot Borås och hämtade Linnea och skjutsade hem Niklas, vilket gjorde att jag fick köra runt lite i Borås. Tack för att du missade bussen Linnea, haha!

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa! New moooooon!

Ny design!!

Yay, såhär ser min nya design ut då!! Jag är riktigt nöjd, hoppas ni tycker om den med!!
Säg till om ni hittar några fel nånstans förresten!!

Filmen nu kanske??

Twilight är baserad på Stephenie Meyers succéroman Om jag kunde drömma. Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulla och förföriska Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckats hålla sin identitet som vampyr hemlig, men nu går ingen säker, minst av allt Bella, som är den person Edward älskar mer än någon annan. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara.

Åh, läste klart boken innan. Ska jag avsluta kvällen med att titta på filmen eller ska jag läsa i nästa bok?!
Jag är i vilket fall som helst helt fast i alla fall..

Nyårslöfteslistan

Nu ska jag försöka fylla på min lista, mer minst 3 saker i alla fall!! Än har jag inte någon punkt att stryka, men det kommer snart mina vänner, jag lovar!!

Iår ska jag:

* bli mer positiv
* ta körkort!!!! (innan studenten?!)
* ta studenten
* hitta ett jobb
* planera flytt till Australien

Vad mer ska jag fylla på tro??

* söka lite högskoleutbilningar, innan 15 mars!!
* tillbringa mer tid ute
* lära mig laga lite mer avancerad mat

Haha, det var löjliga punkter!! Men det kanske kan leda till något bra!! :)

Twilight!!

Har varit lite si och så med uppdatering här det senaste, men jag måste erkänna att jag föll in i Twilight-djungeln i veckan... Läser så fort jag får en liten stund över, och jag är helt fast! Boken är sjukt bra, och jag har precis beställt hem del 3 & 4, allt för att inte riskera att sitta här utan att kunna läsa den när jag väl har läst klart de två första böckerna.. De är så sjukt bra, så att behöva sitta och vänta hade nog slutat med att jag rivit av mig håret! Böckerna kommer förhoppningsvis på onsdag, så jag har dem innan helgen, whiiii!! :D

NU ska jag fortsätta läsa, och imorgon blir det körskola och sen skriva projektarbete, och läsa.. När projektarbetet är klart ska min nya design läggas in här i alla fall! Är väldigt nöjd med den måste jag säga, även om den inte är någon proffsig sak direkt, men den är betydligt snyggare än den jag har nu i alla fall, haha.

Hejdå folket, välkommen Bella och Edward!

RSS 2.0