Glad, men jävligt förbannad...

Iiiiii, jag är så glad!!!
Mitt arr är klart till musikalen!! Det är så gött!! :D :D
Skrev klart det idag under musikalen, och jag är nöjd, hoppas bara maestro himself tycker om det med, haha.

Sen har jag varit jävligt förbannad idag, shit..
Vår kära kommun, eller stryk kära, har lyckats slarva bort 10 miljoner kronor, från skolorna om jag inte fattat det helt fel. Så nu diskuteras det om hur man ska spara in pengar och vad som kan bantas bort och ändras om för att man ska kunna spara in dessa 10 miljoner igen..
Detta kommer drabba alla ungdomar i kommunen något enormt, i alla fall alla de som fortfarande går i skolan! Jag kommer personligen inte att drabbas eftersom jag tar studenten i vår och innan dess hinner de inte ändra på så mycket, hoppas jag..
Men några förslag på just den skolan jag går på är:
* Slå ihop klasserna under kärnämneslektionerna. Klasser med 60-70 pers ska undervisas i aulan med en ensam lärare..
* Ta bort allt kul -> musikal, vårblandning, lucia, UF, specialidrotter
* Studentavslutningen -> ändras om till enkel ceremoni för endast elever, istället för dagens ceremoni då anhöriga får komma och titta på, samt ta bort stipendieutdelningen
* Minska antalet inriktningar på programmen -> nån estetinriktning lär ligga jävligt risigt till, det vore tråkigt om det försvann någon..
* Ta bort vissa program -> detta kan jag nog hålla med om lite, några program där det är väldigt få elever skulle kunna tas bort, men jag vill veta vilka program de syftar på först innan jag vill säga att jag håller med helt..

Stör mig lite på kommunen, varför ska ungdomarna behöva lida för något politikerna misslyckats med? Det är trist, jävligt trist!
Jag vet med stor säkerhet att kommunen kommer förlora något enormt på detta om de får igenom sina förslag. Elever kommer svika kommunen och börja på annan ort, andra elever kommer inte flytta hit tack vare t.ex. specialidrotten, och sen kommer både elever och övriga invånare i kommunen bli lidande om man tar bort den offentliga verksamheten utåt (då syftar jag på vårblandning, musikal, lucia osv..). Det är projekt som lockar publik, och som brukar vara väldigt uppskattat!
Jag är iår ordförande i kör- och orkesterstyrelsen på skolan, och jag tycker det vore väldigt trist om allt sånt skulle tas bort. Det skulle innebära att man tar bort elevers intressen, för många tycker det är roligt att sjunga i kör och vara med i orkestern, och om man tar bort allt detta innebär det att det inte finns något skäl till att ha kör och orkester.. Det vore trist om det försvann! Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig längre, jag känner mig bara besviken och sur..

Imorgon ska jag förhoppningsvis få se hela förslaget om skolbudgeten, en kompis till mig hade fått den mailad till sig. Måste leta reda på honom i skolan imorgon så han kan skriva ut den åt mig..

Uppdatering om detta kommer nog, måste få skriva av mig lite om hur det går tror jag..

Felsägningar och förbannade klackar!

"Elin, jag skulle behöva veta lite om spelningen i backen, tider och så?!"
"Ah, visst! Jag måste bara prata med... Haha, nu var jag på väg att säga min andra hälft!! Nej, men jag ska prata med honom och kolla vad han säger. Förhoppningsvis kan du få svar imorgon!"
"Okej, tack" S springer därifrån..
Jag och Alexandra sitter och gapflabbar en stund, haha!
Helt klart dagens roligaste, och dagens felsägning!!

Har idag sprungit runt i klackar hela dagen, allt för att försöka vänja mig vid detta innan musikalen, och student och allt sånt trevligt, så man orkar gå runt i klackar utan att benen domnar bort under en.. Men fy, usch vad det gjorde ont i fötterna idag. Påminn mig att aldrig gå i klackar nerför alla backar i Ulricehamn, det gör fruktansvärt ont! Att gå på plan mark och springa i trappor osv. är ingen fara, men att gå nerför, usch!
Aja, hädanefter får jag väl gå på plan mark helt enkelt, och ta buss och bil nerför gatorna, det kan ju funka, om jag nu ska envisas med att gå i klackar.. Annars får jag bara råka ha ett par extraskor i skåpet i skolan så jag kan byta till dem om det blir för jobbigt, haha..

Nu är jag trött, så nu tänkte jag sova!

Nattinatt människor!

Privileged

Häromdagen började jag att titta på en ny tv-serie, Privileged!

Jag är, som ni alla kanske inte vet, helt galen i tv-serier! Jag följer ett antal, och när jag har extra tråkigt, eller det är uppehåll i de flesta utav dem letar jag reda på en ny som jag laddar ner, eller kollar på online ibland, och tittar rakt igenom hela serien på väldigt kort tid.
Denna gången var det alltså dags för Privileged..

Priviliged är en ny serie som hade premiär den 9 september förra året.
Den handlar om Megan Smith som drömmer om att bli framgångsrik journalist. För att lyckas blir hon ivägskickad av sin chef till en av hennes bekanta för att jobba åt henne och lära sig om livet hos en annan sorts människor än vad hon är van vid. Väl framme får hon jobbet, och jobbet innebär att hon ska vara lärare åt sin chefs två barnbarn.
De två ungdomarna går på High school, bor i Palm springs, och är väldigt bortskämda. De vill naturligtvis bli antagna till stora och fina colleges, men med deras betyg finns det ingen chans, och det är nu Megans uppgift att få upp deras betyg..

Än så länge är jag på avsnitt 5, och serien är ingen höjdare. Men det är helt okej, och eftersom jag inte har något annat att titta på för tillfället tänkte jag fortsätta med detta!
Ska återkomma med lite mer information när jag sett klart serien!

Expressens löp idag..

"EXTRA!! Carola bröt ihop vid köksbordet" (eller nåt liknande)
Va i helvete?! Händer det inte något viktigare runt om i världen? Människor lider, det är inbördeskrig, våldtäkter, kidnappningar, mord osv osv.. Och så väljer de att ha ett löp om Carola, jag fattar inte hur man kan välja något sånt? Hur viktigt är det egentligen?
Skriker inte detta nyhetstorka och Kom och köp mig, jag är snart en skvallertidning väldigt mycket?

Kikade nyss in på Expressens hemsida, för att se varför de valt just denna nyheten. Hittar direkt en annan nyhet som jag personligen tycker är mycket viktigare! Guantanamo ska stängas - Obama undertecknade ordern idag. Jag menar, visst det rör väl kanske inte oss här i Sverige så överdrivet mycket, men det är fortfarande något som är betydligt viktigare än att Carola bryter ihop vid köksbordet.

Bläddar ännu lite längre ner, får världens chock: Rea på bröstförstoringar - inte bara bilindustrin som drabbas av finanskrisen. Klickar in och läser själva artikeln, tydligen är det Danmark man syftar på och där är det många kvinnor som inte har råd att göra bröstförstoringar och för att kunna få fler kunder - och tjäna mer pengar - har det nu börjat ett priskrig! På en klinik kostar förstoringen 29 000 kr danska kronor, för att göra ett kirurgiskt ingrepp för att ändra på din kropp.. Snälla Danmark, och alla andra länder, hjälp istället dessa kvinnor! Med samma pengar skulle man kunna förändra en kvinnas livssyn totalt genom att låta dem prata med rätt personer..
Såhär står det i slutet av artikeln:
"- Bröstförstoringar är ju en lyxvara, och många kvinnor får inte lån till med tanke på hur tiderna är. Generellt har vi till följd av det justerat alla våra priser, säger Dorthe Lehrskrov-Schmidt, chef på Allerød Privathospital, till FRI.dk"
Jag undrar hur många kvinnor som tagit lån för att utföra skönhetsoperationer och sedan hamnat i konkurs eller liknande p.g.a. lånet.. Tyvärr tror jag att svaret är många..

Jahapp, det var kvällens funderingar..

Huvudvärk...

Idag var ingen bra dag.
Förstår inte hur jag ska orka med musikalen, har ingen ork att göra allt som behövs göras.. Visst, alla i klassen är stressade, men jag lovar att ingen känner som jag..
Vet inte hur jag ska förklara hur jag mår, men för att sammanfatta det i tre ord: Jag orkar ingenting..
Orkar inte ens tänka på det, men måste nog skriva av mig lite..
Jag är då med i vår marknadsföringsgrupp till musikalen, och vi har kommit igång med affischer osv, de håller nu på att designas utav mediaelever på Tingsholm, så för tillfället kan vi släppa detta.
Istället ska vi leta sponsorer, men det finns ingen tid på fritiden, utan det behövs göras på skoltid eftersom de flesta företag stänger runt 16.00..
Så imorses tyckte jag det var perfekt att passa på att göra detta under vår musikaltid då jag och Victor ändå inte skulle vara på scenen, men icke! Jag fick en tillsägelse från en av lärarna att vi inte fick göra det, samtidigt som framförallt en elev flög på mig och sa åt mig att vi fick göra sånt på fritiden, för det hade de minsann gjort i deras grupp..
GAH, jag blev så förbannad så när de andra började arbeta så gick jag bara därifrån och var borta i över en timma... Fick en sån jävla huvudvärk på det, så kl 12 åkte jag hem och sov i närapå 4 timmar..

Aja, så till det positiva:
* Jag har nu en dejt på balen, whii!! =)
* Jag har fått sova ut lite grann..
* Resan är bokad!!!!!!!!! :D:D:D

Oron spränger snart mitt huvud

Jag är en väldigt orolig människa, jag oroar mig för allt och alldeles för mycket varje gång! Jag oroar mig för min egen del och jag oroar mig i nån kombination för mig själv och för alla andra..
Som resan, jag och Alexandra hade inte bestämt vilket hotell vi skulle bo tidigare idag, fast vi egentligen visste vart vi ville bo. Men jag var orolig för att den klassen som vi vet ska bo där inte skulle uppskatta om vi bodde på samma hotell.. Men nu har jag pratat med två stycken av dem som går i klassen och efter detta känns det helt okej att bo på hotellet! Jag hoppas att det blir bra nu! Eller rättare sagt, vi får helt enkelt göra det bästa av situationen! Är de vid poolen och stör sig på att vi är där får vi väl helt enkelt ta en promenad till stranden! Det här ska bli kul, whiiiiiiii!

Dagens positiva saker!!
* Vi fick ett okej på hotellet vi ville bo på utav teknikarna
* Var hos tandläkaren och hade inga hål, haha
* Smsade med R en bra stund efter att jag oroat mig för framtiden, och han fick allt att kännas bättre. Underbar människa det där emellanåt!! Får hoppas han står för allt han säger med, hehe.
* Fick veta att jag ska sjunga på min kusins barndop (igår egentligen, men glömde skriva det igår. Har varit väldigt glad för det idag med i alla fall!!)
* Fikat med Krista, alltid lika trevligt! Tycker verkligen om denna annorlunda människa, haha.

Det får räcka för idag, borde sovit för länge sen, hehe..

Körlektion imorgon!!! :D

Carole King - You've got a friendTänk att vara Carole, sjunga denna och få med publiken på detta sätt!!
Iiiiiiiiiiiiii, drömma går ju alltid...

Tandläkaren..

Idag var det dags för det årliga besöket hos tandläkaren!
Usch vad jag var nervös innan jag skulle dit, helt sjukt! Vet inte varför, men sen 3 år tillbaka så är det jättejobbigt att gå till tandläkaren, jag sitter och skakar i minst en timma innan och vill verkligen inte dit.
Sen kommer jag dit, sätter mig i väntrummet och strax därefter ropas man in till tandläkaren, eller till fotograferingen som jag blev idag.. När fotograferingen väl är gjord slutar jag skaka (antar att det är det jag tycker är värst då helt enkelt!) och när själva undersökningen sen börjar är jag inte skakis längre, utan känner mig istället väldigt obekväm. Tycker inte direkt om när någon petar på mina tänder, haha. Speciellt inte när de ska ta bort tandsten, verktygen de använder är inte vänligt mot mina öron! Har för er som inte vet det tinnitus lite då och då, inte direkt allvarlig och verkligen inte hela tiden, men det kommer och går när jag hör vissa irriterande ljud eller om jag varit utsatt för mycket ljud under en längre tid..

Nog om tandläkaren!
Nu ska jag kika vidare på hotellen och skriva ut lite information att visa klassen så får vi se vad de säger, hoppas det är någon mer som vill åka med! =)

Resa!! :D:D

Idag var jag och Alexandra och hämtade lite information om resa, det ska bli hur kul som helst!!
Vi har nu 2 hotell kvar och väljer emellan, bägge ligger på samma pris.. På det ena hotellet ska en annan klass bo, exakt samtidigt som oss, och det kan ju vara kul, men det känns som att vi tränger oss på dem lite. Kanske är bättre att välja det andra hotellet bara för det?
Hmm, måste sova på detta inatt!

Idag har jag varit överglad nästan hela dagen, allt positivt som hände igår fick mig verkligen att bli glad och lycklig för åtminstone en dag. Jag hoppas det håller i längre!!! :D

Resan snart bokad, whiiiii!

Andra glädjande saker för dagen!
* Hittade balkavaljer, tack och lov för det!
* Planerade in helgen ytterligare, rättare sagt bjöd in rätt person, haha
* Umgicks med Alexandra hela eftermiddagen! Älskar dig vännen!! =)

Nu ska jag nog försöka sova tidigt idag, lär dö imorgon annars, haha.
Men det lär väl gå som det brukar, fastnar antagligen här en stund till, dock inte på bloggen utan på msn då!

Nattinatt!Morgondagens planer btw!
Skola, lyssna på orkestern till en början, sen ner till tandläkaren och sen upp till skolan för lektion igen..
Borde försöka välja låt innan jag går och lägger mig, får se om jag lyckas.. Annars får klassen hjälpa mig imorgon helt enkelt!
Efter skolan blir det fika med Krista (hoppas jag, om hon inte ändrat sig..).
Så ser morgondagens planer ut än så länge!

Veckans v.3

Veckans roligaste? Heldagen ensam nere i garaget i lördags, spelade guitar hero, tjoho!!
Veckans tråkigaste? Att jag insåg en sak om en så kallad vän..
Veckans sämsta? Att R somnade i fredags, haha
Veckans bästa? Att jag och A bestämde att vi skippar klassresan och åker till Ayia napa istället!! :D
Veckans snällaste? A & R får nog dela platsen :P
Veckans elakaste? Victor, alltid Victor!
Veckans pinsammaste? Hmm, vet inte riktigt :S
Veckans snyggaste? ...
Veckans fulaste? ...
Veckans aha-upplevelse? Haha, jag kommer aldrig ihåg dem ju!
Veckans gladaste? Jag igår kväll, helt obeskrivligt glad!! =)

Dagens musik!Dagens musik får bli en av låtarna ifrån musikalen Oliver!
Ja, för er som inte vet det så kommer jag att delta i en svensk uppsättning av denna musikal i början av mars! Eller ja, premiären är 27 februari!
Vi sätter upp denna på vår skola, och jag kommer att spela Bet, som syns här i klippet (har beige klänning och en sjal över axlarna.. Syns mycket med Nancy, som är kvinnan i röd klänning!) Dock stämmer inte filmen överrens med vårt manus, men det är henne jag spelar i alla fall.
Denna låt kommer jag och Matilda sjunga tillsammans, och det kommer blir hur kul som helst! Denna låten kommer vara den bästa i hela musikalen, jag lovar ;P
Vi sjunger på svenska btw, då heter låten "Ha ett bra liv" om ni inte kan översätta själva^^

Nu säger jag godnatt!

Glädje!!

Den senaste veckan har varit bedrövlig, speciellt de senaste dagarna.. Jag har haft konstant huvudvärk, varit ganska deppig och gråtit alldeles för mycket..
Men idag har humöret verkligen stigit, jag är så glad!! :D
Så, vad är det då som hänt idag? Jo!

* Jobbat, med trevligt folk, nästan trevligare än vanligt faktiskt!
* Pratat i telefon i 20 min i sträck med samma person, och tyckte det var trevligt för en gångs skull!
* Ätit god mat! :D
* Diskuterat studentresa med ~A~!!
* Bestämt att studentresan blir till *bambambam* Ayia napa! Vare sig någon annan vill hänga med eller inte, haha. Imorgon ska vi bestämma hotell och sen ska det bokas senare i veckan!
* En av mina underbara vänner, ~K~, bestämde fikaträff med mig på tisdag, ska bli mysigt!
* Konstaterat att den person som jag trodde var min vän (främst en i alla fall) inte är värd min vänskap. Jag har andra vänner som jag bör slösa min energi på. Idag insåg jag att jag inte bryr mig längre! Om den sortens vänskap inte betyder mer än kärlek, då var det inte den vänskapen jag trodde det var. Men jag lever, och jag tänker resa mig och bli starkare av det här! (Tror redan jag är på god väg!!)

Kanske borde göra en sån här lista varje dag, med positiva saker, för att kunna släppa de negativa? Tåls att tänkas på! =)

Nu ska jag sova, tidigt för att vara mig, men det är värt ett försök!

Nattinatt!

Blondinbella

När jag ändå håller på kan jag ju skriva vad jag tycker om Blondinbella!

Jag tycker att detta är en fantastiskt tjej, bara ungefär 2 månader äldre än jag, och redan så framgångsrik. Jag är imponerad!! Det är inte många som skulle klara av en sån sak, varken när man är 18 eller 45. Helt otroligt vilken kraft det måste finnas i henne! Vill hon så kan hon erövra hela Sverige, hon verkar ju minst sagt kunna locka till sig precis vem hon vill, hon verkar ha fått den förmågan, haha.
Nej, men allvarligt talat, en mer framgångsrik 18-åring i Sverige får du leta länge efter, jag tror knappt man kan hitta någon!

För ett halvår sedan hade jag knappt hört talas om Blondinbella, vet inte hur jag fick höra talas om henne heller, men det fick jag i alla fall. Och sen dess har jag följt hennes blogg! (Började strax innan hon tog bloggpaus för er som minns detta..) Till en början hade jag inga åsikter om denna flicka, men det fick jag strax. Först tyckte jag att hon var patetiskt ärligt talat, men jag var ändå imponerad, så jag fortsatte läsa hennes inlägg och efter ett tag hade jag ändrat uppfattning totalt. Jag var riktigt imponerad och hade inte direkt några negativa åsikter! Men det ändrades snart igen, jag började tycka att hon var väldigt borta på ett sätt, hon var inte kvar nere på jorden brukar jag kalla det. Och det står jag fortfarande kvar vid! Hon är inte som en vanlig 18-åring nånstans, hon har tvingats att växa upp fort, och hon har blivit en överklassmänniska.. Allt hon köper är dyrt och märkvärdigt, och där förlorar hon mitt förtroende.. Speciellt när hon skrev i julas att hon hade råkat spräcka sin 10 000 krs budget..

Vad mer tycker jag om henne? Hmm.. Äh, lite sammanfattning kör vi istället!
Jag är mycket imponerad, men hade gärna sett att hon hade varit lite mer som en normal 18-åring istället för att flyga upp i molnen och hälsa på p.g.a. av sin framgång..
Så, för att vända detta till mig! Ja tack till pengarna, men bara så länge jag får stanna kvar på jorden. Jag vill aldrig tappa kontakten med den riktiga världen!

Överdrivna kommentarer

Tycker synd om dessa storbloggare som på något sätt blir ett slags reklamsätt!
Var inne och läste på Blondinbellas blogg, och på hennes senaste inlägg så är det någon som har kommenterat ett flertal ggr, räknade inte, men det var många gång och länkar till sin blogg. För att göra det extra "roligt" är det en länk till ett inlägg (har själv inte besökt personen, undviker jämt att besöka dem som bara skriker efter uppmärksamhet). Länken verkar i alla fall leda till en bild på Bella naken eller någon sådant. Mycket löjligt, och om det är sanningen eller inte, det tänker inte jag ta reda på genom att besöka personen i alla fall!

Sen finns det ju dem som länkar till sin blogg sisådär 100 gånger i samma kommentar, sånt är också löjligt! Visst, några gånger så att man kan lägga märke till dem kan vara okej, men 100 gånger (eller åt det hållet i alla fall) är väl lite väl extremt?

Så, en tanke från mig denna söndagen! Kommer fler snart tror jag, känner mig på tycka-humör idag!

Sammanfatta dagen

Picknick, arra, planera, räkna, stress, teori, buss, teoriprov, pannkakor, msn, filmlåtar, musikalplanering, dusch, Enigma, trött

Nånstans där i mitten kom även huvudvärken..

God natt!

Födelsedagspresent

Sitter och försöker ordna en födelsedagspresent, 5 månader för sent. Har lovat personen att han ska få den, och har nog byggt upp förväntningarna ganska mycket, så det måste vara riktigt bra! Funderar på hur jag ska få ihop det hela på bästa sätt, hoppas jag lyckas!!
Och 5 månader för sent, kan ju fira hans 18½ årsdag nästa månad, hihi. Det var ett bra förslag, shit vad jag är bra! Den kör vi på!! Eller hmm, då krockar det ju med musikalen, aja, det kan vi nog trycka ihop!

Mer om musikalen i ett annat inlägg tror jag! Nu blir det mer fix med presenten, sen kanske lite skolarbete! Tänkte även titta på den nya serien som börjar på 3an 21.00, minns inte vad den hette, men tror jag har läst boken och har för mig att den var väldigt bra!!

Kanske tittar in igen sen, annars hörs vi imorgon!

Veckans v.2

Veckans roligaste? Jobb!! :-)
Veckans tråkigaste? Att skolan började igen..
Veckans sämsta? Att skolan började igen..
Veckans bästa? Alla roliga människor jag umgåtts med!
Veckans snällaste? Måste nog säga David, hehe
Veckans elakaste? Victor, alltid Victor!
Veckans pinsammaste? Haha, måste varit liften i onsdags! Missade den, trodde jag skulle klara av att få den "på rätt ställe" dock, så kämpade med det, och när jag väl insåg att jag inte skulle klara av det var det försent att släppa, så jag hängde efter liften hela vägen upp! Det var väldigt pinsamt xD
Veckans snyggaste? Jag i lördags, var väldigt nöjd med både smink och hår! =)
Veckans fulaste?  Nån skidåkare skulle jag tippa på ;P
Veckans aha-upplevelse? Öhm, hmm...
Veckans gladaste? När jag träffade Kristin igen!! <3

Under 2008 har jag:

[ ] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[x] du har sovit utomhus
[ ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär olyckligt kär dock
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö inte på allvar
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär som sagt, olyckligt dock
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[x] du har skrivit en låt en halv i allaf all
[x] du har känt hat
[ ] du har varit sjuk "sjuk"
[x] du har dansat
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[/] du har bråkat med din älskling/kompis varit väldigt oense i alla fall
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av det motsatta könet
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har kissat utomhus
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt jävla magsjuka
[ ] du har knarkat
[ ] du har hånglat med någon av motsatt kön
[ ] du har raggat på främlingar
[/] du har kysst en främling kysst och kysst, pussade på ett flertal på nyår^^ fast då blir det ju egentligen 2009, hmm

Skolstart

Kan inte säga att jag vaknade av glädje i morses direkt, hade sån ångest när jag vaknade så jag visste knappt vad jag skulle göra..
Men tog mig ur sängen och till skolan i alla fall, så nu var första skoldagen för 2009 avklarad.

Såhär mycket blev det bloggat idag, orkar inte mer.. Ska nog sova, eller pussla. Hörs imorgon troligtvis!

EsMk3 Vt 09

Måste lägga upp en lista på de kurser jag ska läsa i vår:

OMV1201 - Alternativ medicin
MA1203 - Matematik C
ARL1201 - Arbetsmiljö och säkerhet
MU1204 - Gehörs- och musiklära B
MUPR1205 - Musik och kommunikation
SV1202 - Svenska B
IDH1202 - Idrott A
MU1211 - Sceniskt musikprojekt

Sen även Sång B och Tvärflöjt A, minns inte deras kurskoder dock..

Ganska slött, men ändå mycket tror jag.. Aja, sista terminen!!! :O

Slö dag!

Idag var det helt klart en slö dag på jobbet! Det var inte mycket folk som skulle hyra skidor idag, det var delvis skönt men ändå ganska tråkigt. Vi hade verkligen ingenting att göra, satt mest och slöade och gjorde ingenting..
Tidig lunch, och efter det blev det några åk i backen för några av oss! Det var kul, och det gjorde att tiden gick lite grann det med!
Trodde jag skulle sluta 17.30, fick dock en chock när jag skulle sluta 15.00 istället. Kul kul, eftersom det inte var så mycket att göra! Meeeeeeeeen, jag kom inte därifrån, om jag inte hade velat gå hem, suck sa Elin och funderade på vad hon skulle göra. Jobbade över lite, vet inte om jag får betalt för det dock, men hoppas går ju alltid, haha.
Smsade med Rasmus, och kollade läget med mamma, sen blev det en promenad till Sventagården där jag mötte upp Rasmus och Plexus och sen gav vi oss ut på promenad uppe på berget! Det var mycket trevligt!! Vi gick först på små vägar och hamnade ute i villastan, sen svängde vi in på vad Rasmus trodde var en stig, men det upptäckte vi snart att det inte var, haha. Vi gick runt med granar och grenar överallt runt omkring oss, och skrattade och smällde av grenar hela tiden. Vi hittade som tur var ut ifrån skogen tillslut och hamnade hos Rasmus igen efter att ha varit ute i över en timma. Under den tiden lyckades jag även trampa genom isen rakt ner i en bäck med en fot, Plexus försvann i några minuter, Rasmus halkade nästan omkull, ca 30 gånger.. Det var något jag gärna gör om igen i alla fall, då kanske även med min galna lilla hund? Får kolla med Rasmus om detta!

Nu är det snart dags för sängen i alla fall, imorgon är det skola, suck.. Jag vill ärligt talat inte, har haft ett väldigt bra lov, avslappnande och härligt! Och i skolan är det jobbigt, där måste jag träffa människor jag inte tycker om och stå ut med dagligen. Det här lovet har jag lyckats undvika dem väldigt bra tycker jag, har umgåtts med snälla människor, både gamla vänner och nya vänner! Mycket trevligt!!!
Ett annat skäl är ju då plugget, jag har inte så mycket ork på eftermiddagarna att jag orkar plugga. Och iår måste jag plugga! I alla fall två ämnen, Svenska B och Matte C! Shit, vad jag ska plugga på loven sen, jag ska fasiken ha minst VG i bägge, helst MVG! Aja, inte direkt läge att bekymra sig över detta nu.

Nu ska jag kolla klart på Grammisgalan och sen ska jag krypa ner och läsa vidare i min bok! Ska läsa klart serien, och sen blir det jädrar i mig Körkortsteori för hela slanten. Körkortet ska bli mitt!!!!!!!!

Sista jullovet lider mot sitt slut

Nu är det endast 1 lovdag kvar av mitt sista jullov.. Hejåhå, det var inte länge sen man sprang runt och lekte i snön under lovet och byggde snöslott och grottor och allt vad vi hittade på. Minns fortfarande när vi hade gjort en grotta i snöhögen här utanför och hade picknick med varm choklad och mackor som mamma hade fixat åt oss. Undrar om vi inte hade värmeljus tända där ute med? Haha, mysigt var det i alla fall!

Idag tillbringade jag eftermiddagen i backen med Krista och Bengan i alla fall, vi hade skoj, haha! Vurpade endast en gång, och det var då jag råkade köra på Kristas skidor, samtidigt som hon åkte iväg, mina skidor hängde med och pang. Haha, shit vad vi skrattade!!

Imorgon blir det backen igen, fast då skidshopen igen! Ska bli kul, var ett roligt gäng jag skulle jobba med!
Så sista lovdagen kommer tillbringas där, 9.30-17.30! Men det blir kul, hihi.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen!

Sov gott!

Söndag

Måste börja med att säga att jag tycker min design är roligare idag än igår, även om det inte är något avancerat direkt! Vet inte riktigt vad jag ska göra härnäst, är inte så bra på det där med design..

Idag har jag inte gjort så mycket, som vanligt, haha.
Började dagen med lunch hos farmor, lutfisk stod på menyn, i kombination med potatis, sås, stek, ärtor och kokta morötter. Det var mumsigt!

Efter det var det promenad hem, och sen iväg till Ica med pappa, övningskörde på vägen dit! Handlade, och övningskörde hem! Tog svängen förbi skidbacken, det var mycket folk där idag med. Hoppas det är hyfsat mycket imorgon med, det är segt att inte ha något att göra när man jobbar... Haha!

Nu ska jag nog hjälpa mamma att laga mat, min moster med familj kommer hit om en stund och jag bestämde att vi skulle äta tortillas med kyckling.. Vet inte det riktiga namnet, eller jo, kycklingenchilada kanske? Gott är det i alla fall!!

Imorgon blir det jobb igen, tänkte kanske gå upp tidigt och övningsköra, mamma ska skjutsa ut min syster till Nitta på morgonen, kanske är lika bra att stiga upp då och få lite kört innan det är dags att jobba? Det tåls att tänkas på!

Elin håller på att knepa ihop en mycket enkel design!

Så ni som besöker, ser något konstigt ut så är det bara tillfälligt, förhoppningsvis, hehe =)

Skidshopen! :D

Nu har det jobbats 2 dagar denna veckan, i torsdags och idag. I skidshopen, och jag måste säga att det är betydligt roligare än jag förväntade mig!
Trevliga människor man jobbar med, som har lätt för att prata allihopa. Och för det mesta trevliga kunder, och så länge datasystemet håller sig igång och man är med i huvudet så är det inga problem över huvudtaget! =)
Men jädrar vad trött man blir!
I torsdags var det inte direkt konstigt, då hade jag sovit i max 4 timmar, och då var det orolig sömn hela vägen där, och sen var jag inte riktigt klar i huvudet av andra skäl också.. Men det gick väldigt bra, då jobbade jag ända fram till 18, och var helt slut när jag kom hem. Hann få i mig lite mat innan jag däckade i soffan, förflyttade mig sedan till sängen och sov sedan i ca 14 timmar!
Igår tog jag det väldigt lugnt, och fick ett besök av min kära Alexandra <3
Och sen idag var det jobb igen då! Med några extra timmars sömn jämfört med i torsdags! Jobbade dock bara till 16 idag, och det var en stor skillnad. Lite tråkigt att lämna alla andra och veta att de skulle jobba i flera timmar till, men det var skönt att komma hem!
Nu ska jag ta det väldigt lugnt ikväll, spela lite The sims tror jag minsann, och troligtvis prata med trevliga människor på msn lite senare sen!

Ha en trevlig kväll!

Kort från nyår =)

Snodde Alexandras kort från nyår när hon var här innan, haha =)
Mina 5 favoritbilder!!! På samma 5 personer, av alla dem jag träffade den kvällen, haha. Vi får skylla på Alexandra xD

Alexandra and me =)


Krista and me! Haha

'
Jag är fotograf på denna bild, skulle fota Alex och hennes tomtebloss, men det hann dö =(


Har man ingen kille att få nyårspuss av får man ta varandra xD


Tack för en rolig kväll!! Blev roligare än jag förväntade mig <3

Nyårslöften

Iår ska jag:
* bli mer positiv
* ta körkort!!!! (innan studenten?!)
* ta studenten
* hitta ett jobb
* planera flytt till Australien

Tror jag kommer uppdatera listan under året, det ska inte vara så att man kommer på alla löften på en dag eller så, den ska fyllas på under tiden tycker jag! =)

RSS 2.0