Anger

Idag känner jag bara för att skrika, högt och argt, slå på något eller slå sönder något kanske! Men jag ska inte göra något av det, jag ska istället använda ilskan till att städa mitt rum. Måste hitta lite glad musik först som får mig på bättre humör dock.
Något som får mig att le lite i alla fall, det är att längta till onsdag. För på onsdag, då ska jag ta flyget till Turkiet och besöka detta hotell:
En vecka med familjen i Turkiet! Ska bli supermysigt! Och förhoppningsvis ska jag fota massa, och när jag kommer hem så lutar det åt att jag köper mig ett nytt objektiv, för då har jag fått lön igen! (Mamma kommer bli galen, skitsamma! Eller vänta, kan använda studentpengarna till det!! Och spara lönen, suck.)

Måndagar borde bli den datorfria dagen för resten av året!

I alla fall för min del, så länge jag jobbar. Vilket jag kanske bara gör denna veckan med. Får nog tänka om lite där.. Fast hmm, håll med om att det vore rätt gött ändå? Att ha en dag då du skiter i datorn, och gör allt annat du har lust med. Stickar, syr, promenerar, städar, möblerar om, spelar piano eller gitarr (flöjt med förresten!), packar (om du ska åka nånstans, TURKIET NÄSTA VECKA!!) osv..
Borde försöka införa det, men jag vet nog redan nu att det kommer gå åt h*lv*e*e redan imorgon, haha.
Natti i alla fall, nu ska jag ladda batterierna inför en lång måndag!

Sorry's not good enough

Jag önskar att jag hade ord
Ord som kunde tala om varför
Varför jag gjorde så, och inte så
Ord att minska dina förvirrade tankar
Och likaså mina

Jag önskar att världen vore en lättare plats
För dig, mig och alla andra
Det finns mycket jag önskar
Men lite jag kan göra

Men en sak vet jag, jag älskar mina vänner
Och vad som än händer så kan ni alltid prata med mig

90210

Igår hade äntligen första tv-serien jag följer säsongsstart i USA. Så nu är det dags att titta på det avsnittet, om och om igen kanske? Haha!
Såg även att nya Melrose place hade säsongstart igår, så jag tror att jag ska kolla på det, för att se om det är något att ha. Skriver om det senare! :)

...

Varför forsla olja ända ifrån Irak
När ska folk fatta att det finns andra metoder att använda?

ANVÄND BIOBRÄNSLE!
CYKLA ELLER GÅ!


Haha, jag tror jag skulle leka miljöpartist under något arbete på högstadiet!
Hittade detta nyss, tyckte det var lite kul :P

Dagens artist

Blir helt klart McFly! Har lyssnat på dem oavbrutet, med avbrott för lite Agnes och Sara Bareilles, men annars MCFLY!!
Orkar inte leta reda på mina favoritlåtar på youtube, för jag håller egentligen på att rensa lite i mitt rum, så jag låter det vara till imorgon.
Fast imorgon är jag ledig, och då måste jag ta tag i mitt rum. När vi åker till Turkiet den 23 september vill jag ha klart rummet, det vore nice. Så det är nog dags att sätta lite fart nu!

Söndagsmusik

Bethany Joy Galeotti - Feel this
McFly - Too close for comfort

Sån där dagens..

Humör: Trött och tankespridd
Kläder: Svarta jeans, svart topp. Körklädsel^^
Frisyr: Hängande, rakt typ.

Gör: Sitter och tänker, borde sova.
Vill: Sluta tänka, vara lycklig!

Hör: Se inlägget ovan.
Ska: Strax sova, sen upp och jobba.
Bör: Sluta tänka och sova! (Extremt tråkiga svar..)

Igår: Occapella, Parkaden, mys med Emelie!
Idag: Occapella/Rotarykonsert! 
Imorgon: Jobb och högskola.

Väntar på: Bättre tider.
Önskan: Om härligare tankar.
Undran: Om jag borde gjort något annorlunda..

Rotarykonsert och tankar

Idag var det dags för Rotarykonsert, jag var taggad som attan igår, inte lika taggad idag. Men kul var det, och vi gjorde skitbra ifrån oss!
Dock tyckte jag inte jättemycket om programmet i sig, vissa framträdanden var super, medan andra kanske man kunde ha skippat. Jag nämner inte vilka jag tyckte om och inte, men mer variation hade jag önskat. För även om det var variation, så var det ändå lite samma tema över de flesta låtar. Det var lugnt, och det var vackert. Jag, som är planera-konsert-nörd i huvudet saknade fler av de där extra låtarna som förhöjer stämningen, och får igång publiken.
Sen att det var typ tråkigaste publiken någonsin gjorde inte saken bättre. Nästa gång det blir konsert, låt Occapella ha en kurs för hur man beter sig! Vi var med på alla "cylindrar" eller vad man ska kalla det. Vi tjoade, tjimade, skrek, applåderade och höll på när det passade, övrig publik (med undantag för övriga artister då och några få i publiken) satt mest tysta, och när konserten var slut reste de sig bara upp och gick, efter en kort applåd. TRÅKIGT!

Men Occapella, tjenare vad bra vi var! vi ägde scenen, gjorde ett bra framträdande och hade grymt kul. Jag ångrar då inte mitt byte av kör, jag trivs bättre och bättre för varje gång! Och jag längtar redan till oktober, det var länge sedan jag gjorde ett helt framträdande med en kör, med många låtar alltså, haha.

Så till tankarna. Det snurrar massa tankar i mitt huvud, och jag vet inte hur jag ska få bort dem. Känner bara för att prata ut med vissa människor, men jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska säga det och gah. Jag orkar inte, släpp tankarna Elin! NU!


Tror det är dags att sova för min del, imorgon ska jag börja på mitt "nya" jobb som jag ska ha i några veckor. Ska jobba deltid på Bogesunds väveri, ensam på provavdelningen. Har aldrig varit ensam där innan, men det kommer nog gå fint. Musik i öronen, eller eventuellt radio i fönstret. Sy, klistra, klippa, göra hål, spika, skicka. Det blir intressant!
Sen Jönköping på kvällen, ska göra första labben på kursen där med mina labbkompisar. Det blir också intressant, vet inte ens vad vi ska göra, haha.

Fredag - Lördag

Igår jobbade jag, för att sen stressa till mormors lägenhet (hon är bortrest, jag vattnar blommorna^^) och dressade om, sminkade mig och rufsade till håret lite snabbt och åkte sedan med bussen 45 min efter att jag hade slutat mot Borås för att fira Amanda! 6 pers på vägen dit, kul gäng! :) Vi började med shotar, fortsatte med drinkar, jag gick över till cider. Livemusik, trevliga människor. Bytte ut en av personerna när vi skulle hem, haha. Gick till mormors lägenhet, fortsatte ett väldigt trevligt samtal där, innan det var dags för sängen.
Upp i morses, vid 9, efter bara några timmars sömn, jösses.. Trött som attan hela dagen, men med närapå 4 timmars sång i förmiddags var humöret på topp ändå! Rep, sedan soundcheck. Sprang på en Eric, lär jag göra imorgon med, mycket trevligt!
En tur till ICA efter det, köpte pastasallad, hem och åt och in till stan för att hämta upp 3 snälla kompisar, sen vidare till Borås. Där blev det Parkaden, 3 liveband. 
Första = KANON!
Andra = Nej, tack. Bra, men ljudteknikern förstörde deras sound. På tok för högt ljud!
Tredje = Lika bra som vanligt, men jag har fortfarande mina synpunkter! ;)
Fotades en del, tänkte för en gångs skull gå igenom bilderna INNAN jag går och lägger mig. Då slipper jag det sen, så kan jag bara stämpla dem imorgon, så får killarna sina bilder fort!
Efter Borås blev det kebabtallrik med Emelie i mormors lägenhet, mycket trevligt! :)
Sen skjutsade jag hem Emelie, och åkte sedan hem hit. Har sjungt en bra stund, åh vad det är kul!!! Sjungt masssssssa idag, och imorgon blir det lite då med! ;)
Nu ska jag gå igenom bilderna, sen sängen! Bilder kanske kommer upp här sen!!

UPDATE: NEHE! Datorn vill nog inte att jag går igenom bilderna, jädra skit. Läser inte minneskortet, och har ingen annan läsare. Skit också! Vill ha min andra dator, kom snart tillbaka, snälla?! Aja, får väl starta den andra datorn imorgon och gå igenom bilderna där istället då.. Nu blir det film istället då..

Falling in love, is such an easy thing to do

Just nu ägnar jag min tid åt att titta på serien The secret life of an American teenager. Inte överdrivet bra, men den duger fram tills mina underbara serier drar igång igen! :) Om 5 dagar börjar den första sändas i USA igen, sen kommer de andra börja sändas inom 4 veckor efter det. ME LIKE!!
Snart behöver jag inte leta efter halvbra serier att börja titta på för att roa mig. Elin, du borde börja läsa mer istället. Och skriva, kom ihåg vad du skrev här igår.
Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och fortsätta kolla en stund, och sen kanske läsa om jag orkar. Men med min huvudvärk, så kanske inte. Det blir nog film, okej serie, idag med. Jobb imorgon med, sen paaaaaaarty!! Jävlar, måste packa väska! Lika bra att göra det nu!
Sen sover jag i mormors lägenhet och sen blir det Occapella på lördag förmiddag och Borås igen på kvällen, ska till Parkaden och lyssna på Capo och Incurvatus! Tar självklart med mig kamera, med minst ett låneobjektiv. Blir nog stora fotoväskan (den jag lånat). Kulkul! Ska bli kul att testa det jag älskar att fota med bättre objektiv, så jag vet vilket jag ska satsa på sen så jag får bättre bilder. Får nog testa blixten med, fast jag avskyr ju att ta med blixt, hmm. Testa skadar väl inte?
NU -> Packa
SEN -> Sova
Åh, svara på Kristins mail med ju. Det ska jag göra när jag har packat! :P
Natti till er i alla fall!

Skrivarglöden återkommer?

För några år sedan skrev jag väldigt mycket, noveller främst. Sen försvann den glädjen, ungefär samtidigt som glädjen att läsa böcker flera timmar varje dag försvann.
Jag vet inte varför det försvann, men jag vet att jag saknar det väldigt mycket. Jag borde försöka börja skriva igen, för jag var bra! Och det var kul, och avslappnande.
Vem vet, en dag kanske jag blir författare?
Måste bara komma på något bra att skriva om, förslag?!

Mer jobb! :)

Har ju hela sommaren jobbat och slitit på Lidl, men nu börjar det närma sig sitt slut. Mitt sista schemalagda pass är nästa söndag, sen får vi se om de behöver mer hjälp. Det kommer de troligtvis att behöva, finns ju alltid folk som är sjuka, hemma för vård av barn eller behöver ha ledigt osv. Då står jag på listan över folk de ringer in!
Men nu till saken egentligen, idag fick jag ett nytt jobb. Det är ett vikariat för en kvinna som är sjukskriven på Bogesunds väveri, och de har försökt lösa hennes arbetsuppgifter inom personalen, men nu börjar det bli så mycket att göra så nu hinner de inte med hennes uppgifter + deras egna. Så på måndag ska jag dit och ta hand om hennes uppgifter. Har jobbat på den avdelningen innan, men aldrig ensam som jag kommer vara nu. Det blir intressant! Hon är än så länge sjukskriven fram till 15 september, men det blir troligtvis förlängt. Vi får väl se hur det slutar, blir ju jobbat några dagar i alla fall :)

Dikter från -03

Håller på att röja och rensa i mitt rum, därav alla "återblickar" eller vad man ska kalla det. Här följer lite dikter jag skrev 2003, tror jag!

Havet är blått
Rosen är röd
Skjortan är vit
Min klänning är grön
Livet är så skönt,
bara du är i närheten
och Du är ju så underbarTänk att få sitta på ett berg
någonstans och bara glömma
Sitta där i evigheter och drömma
Det du vill glömma, det glömmer du.
Det du drömmer kommer hända
Tur att det inte finns ett sånt berg!Livet är underbart, men det är också kort.
Lev livet nu, men tänk på allt du gör.
Jag vill inte att du dör.
Jag vill inte se dig lida.
Jag vill inte se dig skadad, det skulle jag aldrig klara.
För jag älskar dig så innerligt, och vill inte se dig gråta.
Så snälla, var rädd om dig själv,
var inte ledsen. Du har ju mig...Jag älskar...
...ordet som du sa.
...bara dig.
...din underbara röst.
...allt du gör.
...leendet du ler.
...när mina ögon möter dina.
...allt som har med dig att göra.
...bara dig.Om jag ändå kunde glömma dig,
eller glömma det du gjort.
Då vore allt så lätt.
Antingen skulle jag älska dig som förr,
eller så skulle jag glömma dig och aldrig mer minnas dig.Även om du dör, möts vi igen.
Även om jag dör, möts vi ändå.
Den som dör finns med i varje vind,
den som rör din kind.
Tänk på det och allt blir lätt.
Den som dör finns i ditt hjärta,
i evigheternas evighet.
En dag dör du, men då ses ni igen!Jösses, lite skillnad mot mina tankar nu, hmm. Undrar vem jag tänkte på när jag skrev dessa!!

Yrken

Hittade min plus- och minuslista jag gjorde inför gymnasievalet!
+
 • Lärare
 • Dagisfröken
 • Bibliotikarie
 • Inredningsarkitekt
 • Översättare
 • Journalist
 • Bankman
 • Fotograf
 • Servitris
 • Jobba i affär
 • Ha eget café
 • Frisör
 • Författare
 • Stylist
-
 • Lastbilschaufför
 • Revisor
 • Polis
 • Fabriksarbetare
 • Städerska
 • Elektriker
 • Snickare
 • Brandman
Hmm, lite har ändrats idag kan jag meddela. Men jag tänker inte tala om hur! :)

RSS 2.0