God, that's just..

Blir så sur ibland! Jag vill verkligen, jag vill mer än någon kan ana, men ingen anser nog att jag är tillräckligt bra för att ens ha mig i åtanke, suck..

Jag är en människa som älskar tjo och tjim och att anta utmaningar, men det är inte många som ens tänker på att jag är ett alternativ när det väl gäller nånting. Som nu, en kompis fick frågan om hon ville vara med i en liten grupp och leda en barnallsånggrupp. Jaaaa skriker det inom mig, jag vill! Men inte då, han frågar bara henne, tittar inte ens på mig.
Usch, det här är inget jag tycker om, inget jag orkar med. Jag vill också, fråga mig nån gång då? Som min kompis precis sa så gäller det att få in en fot och veta att man tycker sånt är kul, men hur ska man få in sin fot om ingen frågar en nån gång? Nu går jag och lägger mig, och stannar där en stund. Hade underlättat om jag hade varit hemma, men sitter i skolan. Så det blir väl inte så att jag går och lägger mig, utan jag lär väl sitta här och deppa istället..

Kommentarer
Postat av: natalie

haha nice =) där bodde jag också! bodde i uhamn och dalum också :P hm, jadu.. det är en jävla massa år sen, flyttade till timmele när jag va 13, nu är jag 21 :P

2009-04-20 @ 12:10:45
URL: http://nattooo.blogspot.com/
Postat av: natalie

det fula hyreshuset brevid timmeleskolan, mitt i mot gula villan typ ;p dudå? =)

2009-04-20 @ 13:23:39
URL: http://nattooo.blogspot.com/
Postat av: natalie

oj, de va som fan ;O va de meningen att den skulle brinna ner?

2009-04-20 @ 14:09:56
URL: http://nattooo.blogspot.com/
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=872009-04-20 @ 14:20:56
URL: http://memie.blogg.se/

Lämna mer än gärna en kommentar här!
Jag läser och svarar på alla kommentarer!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:


Skriv din kommentar här:

RSS 2.0