Kvällens planer

* Blogga om den gångna veckan
* Läsa igenom alla olästa inlägg på Bloglovin
* Äta massa mat och tårta
* Kika på alla fina blommor
* Gå igenom kort
* Ev. spela The Sims 2
* Ev. kolla någon film
* Ev. åka på fest

Nej, usch vad jag är trött. Någon fest blir det nog inte, men resten ska jag nog försöka klara av :)

Frankrike!!

Förra veckan var en helt underbar vecka! Den tillbringades i Frankrike, med allt vad det innebär.
Jag åt mängder med baguetter, drack några glas vin kanske, och lärde mig några ord franska! 
Bonjour, Merci, Au revoir och alla såna där kul saker som man hade användning av i affärerna, haha.

Vi passade även på att besöka lite platser, som Versailles, Notre Dame, Eiffeltornet, Sacre Ceour osv.. En båttur på Seine hann vi också med!

En mycket trevlig resa var det, och jag ska försöka återvända och skriva lite mer utförligt om den, när jag har gått igenom alla 1500 kort som togs så ni får lite bilder att titta på med! :)

Au revoir!

Tisdag

Kommer inte på några kul rubriker, menmen, jag tror vi alla överlever

Idag var det först årsmöte för kör- och orkesterföreningen. Så nu är jag ej längre ordförande där utan har lämnat över den posten till en mycket trevlig och redig Samuel! Tror han kommer fortsätta sköta mitt gamla "jobb" galant, haha.
Sen spelades det lite, repades med Majvor och löstes problem. Utvecklingssamtal, lite mer rep med bandet denna gången och sen en stunds matte, då jag dock gjorde annat. Vidare ner till musikskolan, tentade av Sång B, fick vg.. Är icke nöjd med detta, eftersom jag tycker jag förtjänar ett mvg, menmen..

Precis innan tentan fick jag ett kul samtal i alla fall, jag hoppas det leder till något bra i alla fall! Ska på arbetsintervju för ett sommarjobb på fredag, och jag ska banne mig göra mitt bästa för att få det jobbet! Jag vill, jag vill, jag vill!!
"Hej, jag ringer från ... och jag undrar om du har hittat ett sommarjobb, eller öhm, är du intresserad av ett menar jag, om du inte har hittat något annat alltså?"
Haha, ska nog ringa till min kusins sambo imorgon och prata med henne en stund, hon jobbar nämligen på platsen jag ska på intervju på! Kan nog vara bra att prata med henne!

Efter tentan fick jag i alla fall testa att köra min bil till och från Borås för första gången, det var intressant! Den är inte så stark, men vi är helskinnade allihopa! Fick även köpt ett par studentskor, en väska till balen och en bh som passar till både bal- och studentklänning!

Nu sitter jag och pluggar, och ska banne mig bli klar med projektarbetet innan jag ska sova!

Imorgon blir det Liseberg en stund på kvällen, whii!

Första svaret..

Från Mullsjö folkhögskola:
"Tack för en fin ansökan! Vi återkommer snart med besked!
Hälsningar Örjan"

Läskigt värre! Inom några veckor borde jag få besked både från Mullsjö och Bergslagen, hoppas på positiva svar!!

Dagens få-mig-att-må-bra-låt!

Hold on be strong - Maria Haukaas Storeng

Söndag

Vi kör de senaste dagarna lite snabbt!
Onsdag, torsdag, fredag = skola, taxi åt alla som ville ner på stan och upp igen i regnet, vårblandningar, hem, sova.. Upp igen, skola, taxi, vårblandning, hem, sova, upp.. Ni fattar va?

Fast det hände ju i alla fall något mer i torsdags, jag var och hämtade min fina lilla blåa bil!! Så nu har jag den och åker runt i, så får mamma ha sin bil för sig själv igen (tror hon är ganska glad för det, haha). Ska försöka fota den när jag har fått den tvättad (nu är det massa pollen och skit på den) och sen kommer det in foton här på bloggen!

I fredags efter vårblandningen bar det i alla fall ner till den nya krogen i Ulricehamn, Atador heter den. Vi var ett kul gäng som tog oss dit, och kul hade vi! Dock stängde det redan klockan 1, och då hade vi precis kommit upp i varv, så vi begav oss upp till Sanna för att efterfesta. Där blev vi kvar till 3, sen var alla rätt trötta och begav sig hemåt. Då hade vi dansat och sjungt och haft allmänt trevligt!!

Igår vaknade jag nån gång på förmiddagen och satte mig och började plugga direkt, satt kvar och höll på med det fram tills kvällen, då tog jag min bil till Marbäck och hälsade på Krista. Vi tittade på film, pratade, skrattade och drack lite vin! Det var en mysig, lagom kväll för min del! Stannade självklart kvar över natten, man får icke köra hem när man har druckit vin, haha. Så åkte hem därifrån för en stund sen, och nu ska jag plugga igen!
Och så kommer det se ut resten av veckan, plugg, plugg, plugg.. Imorgon blir det att sitta kvar i skolan till eftermiddagen och sitta i mattestugan och repetera inför nationella provet på fredag..
Nu ska jag skriva klart projektarbetet förhoppningsvis!

Update från en glad tjej!

Måste bara skriva några rader och meddela att jag tog körkort idag!! Whiiiii!! :D
Gissa om jag är glad?
Har hunnit med en tur till Uhamn och till Dalum, samt långt rep i aulan.. Imorgon blir det att köra av några vändor till, hehe

Update från en stressad tjej

Sitter i skolan dygnet runt för tillfället, i alla fall vanliga lektioner dagtid och sen rep kvällstid.. Sen hem och sova, upp och hit igen.. Tjoho så kul! Aja, det blir nog kul i slutändan i alla fall :)

Jag råkade hitta in på en artikel på msn:s hemsida, klicka för att läsa! För er som kikade på startsidan till blogg.se så stod det där med, att Skärgårdsdoktorn ska bli långfilm!! Yay! :)
Det var min och min syster favoritserie när vi var små (det var ju faktiskt 10 år sedan som sista avsnittet sändes, så ja vi var små!!) och vi har nog alla avsnitt hemma på vhs, haha. Vi brukar ta fram dem på somrarna eller om vi är sjuka och vet att vi kommer vara hemma i flera dagar och tittar på den igen. Alltid lika trevligt!

Aja, nu ska jag plugga lite, sen blir det sånglektion om 25 min!

RSS 2.0