Slööööööö

Hejåhå, nu skulle jag egentligen vara inne i Uhamn med Adina och börja pryda den med våra snygga affischer, men jag orkade ärligt talat inte ta mig till bussen, så istället kommer Adina hit om drygt en timme! =) Det ska bli mysigt, får se vad vi kan hitta på!

Ikväll kanske det kommer några och tittar på film, den som lever får se! Jag är trött, så för mig spelar det inte så stor roll, men det är alltid trevligt att umgås, haha.

Dagen till ära

Ja, idag är jag väldigt trött, och slö och gråtfärdig.
Vet inte riktigt varför, men jag skulle bara vilja krama någon och sitta fast där en lång stund och bara gråta, och gråta och gråta. Bli omklappad, kramad och uppskattad, höra fina ord och slippa tänka på allt jobbigt.
Det är vad jag skulle vilja just nu, men det går inte direkt.. För just nu sitter jag med det kära kompbandet i musiksalen och väntar på att få åka hem, med ångest och ensamhetskänsla, tjoho!
Ska dock träffa Elina när jag kommer hem, det ska bli trevligt! Vet inte riktigt vad vi ska göra, men nåt blir det väl alltid och det är alltid mysigt att träffa henne!

Min nya blogg

Jag vet inte riktigt varför jag skapade en ny blogg, men det kändes konstigt med den förra.
Vet inte ens varför jag har en blogg, det är ju ändå ingen som läser den.
Fast det klart, hur många var det som läste en blogg för typ 2 år sen?
Knappt någon visste väl ens vad en blogg var vid det tillfället, så vem vet, en dag kanske jag har en massa läsare, dock är det väldigt otroligt.

Min gitarr

Min gitarr!
Det blev ett kort i alla fall, på min gitarr :p

Photoshop

Idag har jag äntligen fått Stylissimo:s Photoshop-guider att fungera på min dator, så nu tänkte jag nog försöka leka lite i photoshop, redigera lite bilder och så! Kan bli skoj =)

Håll tummarna!

Ska även gå igenom lite kort som tagits det senaste taget, har inte orkat gå igenom dem, kanske laddar upp någon här sen, får väl se!!

RSS 2.0