Förstörd

Så var även denna kväll förstörd.. SUCK!
Jag hatar när man börjar planera något med någon, och sen börjar folk som sagt att de vill komma backa ur.. Folk som inte orkar, som "råkar" göra något annat istället, och så de som inte vill bara för att man inte är så många..
Jag kan inte göra annat än sucka..
Snälla människor, skärp er?! Jag orkar inte med att det ska bli så här gång på gång.. Jag tröttnar, jag gråter ärligt talat väldigt ofta..

Lär väl få sitta här resten av kvällen, funderar på att dra igång The Sims på nya datorn, och samtidigt kanske ha msn på den gamla? Så kan jag roa mig med bägge delarna, det har jag då aldrig kunnat innan!
Hoppas att det finns lite folk som vill prata med mig i alla fall...TACOS säger jag med. Älskar när mamma läser mina tankar!!

Änglamamma

Läs det här!!!

Satt och läste igenom inläggen som skrivits på de bloggar jag bevakar på bloggkoll och så hade Becka skrivit om en mamma som förlorade bägge sina tvillingar vid födseln. Länken ovan är från Expressen och handlar om henne, änglamamman.
Det är så sorgligt när barn dör, det hugger liksom i mitt hjärta även om jag inte känner personerna det handlar om över huvudtaget. Men jag vet hur mysigt det är med barn, och jag drömmer redan nu om när jag har mitt eget lilla knyte i famnen (i framtiden naturligtvis!) och det är nog något av det värsta som kan hända, att ens egna barn dör, t.o.m. innan man fått träffa dem och gosa med dem efter att ha väntat på dem!
Ska fortsätta läsa hennes blogg nu, tårar lär komma om jag känner mig rätt!

Lördagskväll!

Det blev en trevlig lördagskväll! :-)
Fick återse en stor del av förra årets Es3, och de var lika trevliga som vanligt!!
Blev en kväll med Buzz, sång och skratt! Precis vad jag behövde tror jag!!
Imorgon blir det middag hos mormor, lutfisk och köttbullar med potatis och massssssssssa sås!! Det ska bli mums!
Får även träffa mina 3 lillkusiner, ska bli trevligt, speciellt att träffa den minsta, Emmie, som är så sjukt söt! <3
På eftermiddag/kväll hoppas jag på att det blir filmtittande, 2 personer verkar ha hängt på på förslaget än så länge, hoppas på det bästa!!
Lär bli tvingad att titta på El orfanato, en spansk skräckfilm.. Har dock lovat Rasmus att jag vill titta på den, så jag får väl försöka bita ihop och koncentrera mig på text och inte tal.
För er som inte vet så har jag väldigt svårt för filmer där de inte talar engelska eller svenska.. Brukar nog inte läsa texten så nog har jag kommit på, brukar koncentrera mig på talet väldigt mycket, tror att det kan vara därför jag har svårt för dem! Men jag överlever nog, hoppas jag..
Sen får vi se om det blir Gladiator, eller Midnight Train kanske? Får väl se vad mina kära vänner säger!

Nu ska det sovas så jag kommer upp imorgon i alla fall, eller idag egentligen.. Nattinatt!

Suck..

Först hade jag planer på en lugn, trevlig kväll med familj och släkt..
Sen frågade Elina om jag ville hänga med till Pluto istället, efter några timmars funderade så kom jag fram till att jag ville det.. Fick dock veta för en stund sen att det är 4 pers som ska dit, 2 par, och så jag då.. Kul att vara femte hjulet, eller inte! Fan, nu vet jag inte hur jag ska göra =(

Har försökt övertala 2 vänner att hänga med, men den ena har inte lust, den andra skulle ev. umgås med en annan kompis... Blir sur, jag trodde jag betydde lite för alla vänner, men när de åter och åter backar ur, eller säger nej, så förstår jag inte riktigt! Jag försöker bjuda på mig själv, när någon väl frågar om jag vill hänga med, men har inte märkt av detta från många av mina vänner.. Är så trött på det.

Deppigt inlägg, igen.. Hoppas som sagt på ett gladare och bättre 2009!


Vissa vänner är helt klart mer värda <3
Kanske har hittat ett 3:e alternativ nu som verkar mer lockande faktiskt!!


Hihi, fick svar nu!! Jag fick hänga på till det 3:e stället!!
Tack, nu är min kväll räddad!! :-)

Amy MacdonaldMin favoritlåt just nu =)

Alle verker tycke

2008, är det någon som tyckt att detta året har varit bra?
Jag följer ett antal bloggar, och jag vet inte hur många gånger jag läst om hoppet på ett bättre 2009.. Jag håller fullt med dem, 2008 var inte ett bra år, och det finns troligtvis ingen möjlighet över huvudtaget att 2009 kan bli sämre! Så låt oss nu allihopa bestämma oss för att ha ett überbra 2009 och att vi försöker göra världen bättre för oss allihopa!!
Gör något bra för dig själv, gör något bra för din familj och dina vänner, och gör något för dem som du över huvudtaget inte känner, men som troligtvis behöver mer hjälp än vad du kan ana.

Jag är stolt över vissa saker jag lyckats med i år, speciellt över de två underbara konserter som vi lyckats genomföra, jag och Elina och många av våra vänner! =)
Iår samlade vi in ca 32000 kr som förhoppningsvis kan hjälpa andra lite grann, egentligen är det inga stora summor, men det är alltid något!
Hjärt- och lungfonden 12000 kr
Barncancerfonden 20000 kr

Vad 2009 har att bjuda är inget vi vet, men vi kan hoppas!
Jag hoppas på ett händelserikt år med mycket spänning och många oväntade, positiva vändningar!

2009 är ett spännande år i alla fall, studenten och allt vad det innebär. Vart ska jag ta vägen, vad ska jag göra? Framtiden får visa, jag hoppas i alla fall att den är bra och att jag inte förlorar för mycket på vägen...

Eva Cassidy

Nu är det denna tjej som får begylla bloggen med sin underbara röst idag! =)
Bella <3

Satt och kollade igenom kort i min väntan på varmvatten, hittade dessa mysiga kort på Bella bus! =)
Dan före dopparedan!!

Ja, hej å hå, den här dagen började då inte bra!! Eller jo, fast ändå inte..
Upp tidigt för att äta frukost med familjen, min syster överraskade våra föräldrar med att ha dukat upp frukost i tv-rummet. Stekt ägg på macka med grönsaker och te till det! Mycket mumsigt! =)
Under tiden vi åt kom dock pappa fram till att vår panna har stannat, igen.. Och denna gången var han tvungen att laga den, vet inte vad han bytte, men det tog lite tid i alla fall. Och vi hade egentligen tänkt åka in till Uhamn så vi hade varit inne när butikerna öppnade för att snabbt kunna komma hem igen.. Nu är det snart 2 timmar sen vi borde varit inne i stan, men vi är fortfarande hemma och väntar på att få varmvatten så vi kan duscha innan vi ska in..

Hoppas att dagen slutar bättre än vad den började i alla fall!!

Vem är jag?


Elin Borgström, en 18-årig tjej ifrån Timmele..
Lever ett ganska vanligt, stressigt liv, med många vänner runt omkring mig!
Älskar att lyssna på musik, sjunga, titta på filmer och en oändlig hög med tv-serier, umgås med mina vänner...
Vännerna betyder helt klart mest, utan dem vore jag ingenting!! <3

Min favoritfärg är nog lila, jag hatar att bestämma favoriter inom de allra flesta kategorier, men det är i alla fall den färg jag tänker på när jag försöker komma fram till favoritfärg.

En sak som jag lyckats åstadkomma 3 gånger under de senaste 2 åren är en välgörenhetskonsert med namnet Make a Difference! En konsert som jag anordnat med min vän Elina där vi engagerat många ungdomar ifrån Ulricehamns kommun, som deltagit genom att uppträda på scenen genom att vara artister, kompgrupp, dansare och komiker. Det har jobbats bakom scenen, framför scenen och alla som har varit med har verkligen gjort sitt bästa.
Genom konserterna har vi lyckats samla in sammanlagt 40000 kr till 3 olika ändamål - Cancerfonden, Hjärt- och lungfonden och Barncancerfonden.

Min högsta dröm är nog att bli fotograf, eller möjligtvis författare. Jag älskar att fotografera, är hur kul som helst dock är jag inte direkt duktig, men det ska det bli ändring på! Och författare, jag som älskar att skriva, det hade varit hur kul som hlelst, dock har jag inte tålamodet att skriva en hel bok, hehe..

Nu ska jag nog försöka sova lite innan sista julklappsinköpen, julbaket och paketinslagning imorgon!! Sov sött alla mina vänner!!

Fortsättning följer...

Bekännelser och jobbiga samtal

Förstår inte vad som hänt denna helgen, den har inte varit speciellt lyckad, och inte direkt rolig..
Samtal med folk åt alla håll, många snälla och förstående som sett till att jag blivit på bättre humör och sen några jobbiga... Ett i lördags, men den personen vände då allting och fick mig att må bättre i slutändan. Personen sa massa snällt och såg till att jag blev så lite sårad som möjligt. En förstående människa han där. Jag är väldigt glad att ha honom som kompis!!
Och ett samtal just nu, det går åt helvete.. Förstår inte vad som hänt mellan oss, för ett år sen var vi oskiljaktiga, och nu kan vi inte ens ha ett samtal utan att en av oss blir sårad och ledsna.. Jag orkar inte, jag vet inte ens om jag vill längre..

Design

Undrar om jag orkar pilla fram någon roligare, hyfsat enkel, design under lovet?
Det vore trevligt, både för mig och er, haha.
Den förra designen jag gjorde, på en annan blogg, blev inte direkt bra, den funkade bara i Explorer, inte i Firefox, vad gjorde jag för fel? Hmm, tåls att tänkas på!

Dagens musik!

Idag lyssnar jag på Sandra Oxenryd, som vann senaste (och sista?!) omgången av Fame factory!
Lyssna på ett av hennes framträdande därifrån här nedan =)


Pepparkaka?!

Idag vaknade jag seeeent, en mamma kom in med en galen hund som sprang runt som en tok vid 12.30 typ.. Upp och slänga på sig kläder och vakna till lite, och sen bar det in till Uhamn där det idag var rent utsagt kaos, haha. Nej, kanske inte, men det var mycket trafik. Och jag fick äran att övningsköra, tjoho. Det var riktigt spännande, och kunde nog ha slutat olyckligt ett flertal gånger, men jag var snabb på att rätta till och bilarna runt omkring var väldigt uppmärksamma! =)

Vi började med att springa och köpa lite fler julklappar, till bl.a. pappa och kusin och sen bar det av till Solcenter där det solades i 20 min! Andra gången jag solar i hela mitt liv, men jag måste tyvärr erkänna att jag älskar det. Det är så grymt skönt att ligga är i värmen och lyssna på radio i 20 min och bara slippa allt annat. Var närapå att jag somnade, haha! Skönt var det i alla fall, men det blev jobbigt kallt när de 20 minuterna tog slut =(

Mysig matstund på Sibylla, jag och mamma satt och pratade om väldigt tråkiga saker egentligen, men det var trevligt!

Sen åkte vi ner till Ica för att handla den sista maten till julafton (tror jag, blir säkert en sväng imorgon med, för vi glömmer jämt något) och på Icas parkering var det kaos. Men jag klarade t.o.m. att parkera rakt, tjoho! Stolt över mig själv :D
 
Efter det blev det glasmästeriet och sen Jysk, så jag har kört hyfsat mycket idag och parkerat ett flertal gånger! Jag ska ha körkort till sommaren, så är det bara! Jag har börjat plugga teori, tro det eller ej, och har läst igenom halva boken en gång. Ska försöka läsa igenom den några gånger under lovet, och sen försöka inskaffa Bonniers trafikskola och öva där så det ska gå fort att göra proven på körskolan sen! =) Vore rätt gött att vara klar så tidigt som möjligt med den delen.
Och sen är det körningen, måste försöka boka in så mycket lektioner som möjligt innan musikalen, och en veckorna efter musikalen så jag hinner ta körkortet innan studenten helst! Håll tummarna :D

Nu ska det fixas lite till här hemma innan det blir en lugn kväll med film och pussel tror jag minsann! =)

Presenter och komplimanger

Idag har jag ägnat större delen av dagen att, som vanligt, prata med människor på msn. Tack vare många av de samtalen så mår jag mycket bättre! =)
Pratade extra mycket med Jannicke, som jag knappt aldrig pratat med tidigare, och hon var hur söt som helst, haha. Vi pratade på i nästan 3 timmar, och det var aldrig någon paus typ, samtalet flöt på ovanligt bra och hon var väldigt bra att lyssna!! Och jag vet inte varför, men tydligen är jag en förebild för henne! En av få förebilder dessutom! Jag blev väldigt glad när hon sa det, hon skrev väldigt mycket snällt, satt och log i minst 10 min och kunde inte sluta!! Tack Jannicke! <3

När hon loggade ut kände jag att det var dags att städa klart (detta var 2 timmar sedan), men ägnade sedan lite drygt en timma på att titta på videoklipp som teknik-3an har gjort.. Har inte fattat tidigare att de är så knäppa som de är, de är ju fasiken värre än oss esteter!! Haha!
Har även pratat med två av mina favoritvänner av det motsatta könet, haha. De är väldigt trevligt och snälla måste jag säga!!

Aja, nu ska jag städa klart och sen sitta med Rasmus present som han skulle ha fått i september.. Kanske kan få klart den idag? Eller nej, men kanske kan få klart det viktigaste idag och fixa resten innan vi börjar skolan igen i alla fall!

Jösses! :OBloglovin

Följ min blogg med bloglovin

10 saker man kan göra när man inte vill sova!

1. Städa -> Funkar alltid, finns alltid något man kan göra. Plocka undan, och när det är klart kan man ju alltid röja i en låda eller nåt..
2. Spela värdelösa, beroendeframkallande spel -> Tacka vet jag www.reflexive.com
3. Pussla -> Dessa små irriterande bitar kan faktiskt sitta ihop med varandra och bilda en bild
4. Plugga -> Ja, alltid finns det något att plugga, än så länge.. Körteori funkar ju under hela lovet!!
5. Youtube -> Vem har sett alla videos där liksom? Finns några kvar att titta på!^^
6. Trädgårdsarbete -> Det finns alltid något att göra i trädgården. Klippa gräset (helst med sax), rensa i land och häckar, kratta, skotta snö, trampa fram mönster i snön..
7. Sticka -> Det blir alltid fel när man är trött, men lite skoj är det allt! Och man håller sig vaken!
8. Räkna antal hårstrån på huvudet -> Det tar tid, och man måste börja om man orkar ta sig igenom alla, för du har säkert tappat några under tiden du räknat, hehe!
9. Försöka lära sig prata alla dialekter vi har i Sverige -> Det finns ju ett antal, och jag menar, vem klarar prata både skånska, värmländska och älvdalska?
10. Skriva listor -> Som den här t.ex! För det är precis vad jag gör nu, skriver denna lista för att jag inte vill sova, haha

Vänner <3 och de som inte borde få kallas vänner..

Mina så kallade vänner och mina vänner, igår började jag inse vilka som hör vart.
Bröt ihop totalt av olika anledningar på estetfesten igår (som för övrigt var väldigt rolig till en början!) och många av mina vänner träffade jag under kvällen, och nu har jag börjat inse vilka jag bör lita på och vilka jag bör sluta lita på typ..

De underbaraste kompisarna jag har var hur bra som helst igår. De kramade mig, pratade med mig och försökte få mig att må bättre. Närapå omöjligt dock, men att de försökte betydde hur mycket som helst, jag älskar dem såå!! <3

Sen har vi då de så kallade kompisarna.. De som knappt brydde sig fast de såg att jag var ledsen, de som låtsades bry sig men sen sket i det fullständigt strax efteråt.. Mest besviken blev jag på en person, trodde ärligt talat att vår vänskap var betydligt viktigare än vad hon bevisade igår..

Sen en person, den blicken, den oron jag tyckte jag såg. Den kramen jag fick, den betydde allt. Den räddade min annars så katastrofala kväll. Jag ville aldrig avsluta kramen, jag ville stå kvar där för evigt. Det är där jag vill vara...

Arrrrrrrrrrrrrrrrrrra

Sitter i skolan och arrar, eller har nog slutat med det egentligen.. Tittade på Heroes nyss, men fick inte se slutet av nån anledning, gah.. Aja, arra lite till kanske?

Väntar på Krista, hoppas att hon vill följa med mig ner på stan :D

Arrrra igen!

Matte och besök!

Happ, så var det matteprov imorgon då, jätteskooooj...
Fattar det mesta av övningsprovet, lär väl dock får hjärnsläpp imorgon på provet som vanligt..
Förhoppningsvis hinner snälla Rasmus förklara de två talen jag inte förstår under kör- och orkester imorgon, så då kanske jag kan något mer inför provet!
Håll tummarna! =)

Idag har min kusin Emmie varit här med sin mamma och pappa och hälsat på. Det var hur mysigt som helst!! Jag tycker om Emmie, och det allra bästa är att jag kommer få träffa henne redan nästa tisdag igen, tjoho! En hel eftermiddag och kväll!! Tihi, mysmys!!

Nu ska jag återvända till matten och snart sova, nattinatt!Förresten, har sjukt mycket att göra denna veckan! Men det är så det ska vara sista veckan innan jullovet! =)
Imorgon blir det rep och glöggkväll, på onsdag rep med Occapella i Rångedala och på torsdag åker jag med syster och mor till Borås för att köpa de sista julklapparna!
Sen på fredag är det avslutning, och efter det blir det mys med klassen tror jag, sen in och fota på Forum och sen ut till Timmele på estetfest, tror det kan bli väldigt mysigt! :D

Idol 2008

Visst, Kevin var en värdig vinnare. Han är sjukt musikalisk och han kan verkligen sjunga, och röra sig på scenen och locka publiken med sin blick osv osv osv.. Men jag tyckte i alla fall att Alice sjöng vinnarlåten bäst, därför ville jag att hon skulle vinna i fredags. Det enda jag bryr mig om är att vi kommer plågas med vinnarlåten de närmsta två åren eller så, haha. Så jag brukar heja på den som gör vinnarlåten bäst, haha. Och denna gången var det Alice, tyvärr förlorade ju hon, jobbigt nog.. Nu börjar plågan med att få höra Kevin varje dag, suck..

Här är Alice version i alla fall:

Tummen upp och ner!

Tummen upp
1. Svenska hjältar -> Ett mycket bra program där, enligt mig, rätt personer uppmärksammas. Det är såna saker som ska uppmärksammas, sådant som inte alla skulle göra, det som är modigt och det är klart rätt att sådant uppskattas!
2. Barn -> Så söta barn som pratar under Svenska hjältar-galan.
3. Julmusik -> Ge mig mer, jag älskar julmusik!
4. Glögg -> Jag vet inte hur mycket glögg jag druckit de senaste veckorna, men det är så sjukt gott. Vill ha mer, nu?!
5. Kramar -> Ge mig kramar, jämt! Jag älskar kramar och en kram kommer nog aldrig fel!

Tummen ner
1. Kändisgalor -> Jag är så trött på kändisgalor som visas på tv:n. Varför ska kändisar uppmärksammas så mycket så att de ska belönas för bästa varje år? Nej, de är redan så särbehandlade och upphöjda till skyarna oftast att jag tycker det är dags att vanligt folk får komma fram mer och mer! (Se nr 1 på tummen upp)
2. Falska människor -> Människor som säger sig vara sina kompisar och sen inte verkar följa det de har lovat över huvudtaget...
3. Sega datorer -> En ganska löjlig sak egentligen, men min dator är verkligen seg just nu, och jag hoppas verkligen på att få en ny i julklapp!
4. Orättvisa -> Egentligen kanske det inte är så orättvist egentligen, men jag stör mig på att visa människor får allt och andra inget. Avundsjuka kan det även kallas, men jag tycker ändå inte det är riktigt samma sak. Samma människa får allt, och det är inte alltid personen ens förtjänat det eller vill ha det, då tycker jag att det är orättvist, inte är det avundsjuka från min sida då.
5. Att bli tagen för givet -> Jag tänker inte sitta och vänta, du har snart mist din chans att ha kvar mig som vän, jag orkar inte mer, jag börjar vända mig åt andra håll.

Myyyys!

Hejåhå vad jag är glad att min hals bestämde sig för att vara närapå bra tills i torsdags! Det innebar att jag orkade vara med på alla luciaframträdanden, fast halsen var ganska sliten igår efter alla 6 framträdanden vi hade i fredags. Men vem var inte sliten? Det är väldigt mysigt med lucia i alla fall, det är en sak som är säker!
I år valde jag att vara tomte i Tingsholms lucia, och det har jag aldrig varit innan, så det var en ny upplevelse. Det kändes dock inte så annorlunda, haha.
Igår kväll åkte vi iväg 14 pers från kören till Bottnaryd för att ha ett framträdande där. Jag, Elina, Emil och Povel hoppade in i Olivers bil, och vi gjorde nog helt klart det bästa valet. Han hade ingen back på bilen, och det märkte vi redan när vi skulle från parkeringen, för då försökte han och Povel backa genom att putta med fötterna ut genom dörrarna, men det gick inte så bra, så det slutade med att Oliver körde närapå ut i snön istället, haha.
Sen körde vi mot Bottnaryd, och vi fick några skratt redan på vägen ut ur Ulricehamn då tokstollarna i framsätet började digga till musiken, haha.
När vi nästan var framme svängde Jörgen som körde först in på en liten väg, och vi efter såklart eftersom Jörgen alltid har rätt^^ Direkt säger Oliver nåt i stil med att han hoppades att Jörgen inte körde fel eftersom han inte hade någon back på bilen. Dock stannar Jörgen bara en liten bit in på vägen och kliver ur bilen vilket resulterar i en gapflabbande bil, vår bil alltså. Oliver och Povels ben flyger ut genom dörrarna igen, och Emil hoppar ut och drar i bilen så att den backas bakåt och vi kan vända om. Jag och Elina skrattade så vi grät och det satt i en bra stund!

Ja, det blev veckans roligaste i alla fall!

Och luciaframträdandet gick bra, dock var vi som sagt bara 14 pers, varav 3 basar, 1 tenor, 1 alt och 9 sopraner, haha. Jag bytte dock stämma till altstämman och körde på gehör efter hur Frida sjöng och sjöng med så gott jag kunde. Det blev väldigt spännande!
Mycket trevlig kväll, och precis rätt folk som var med kändes det som. Vi hade väldigt roligt och vi tycker egentligen att vi inte borde vara fler någon utav oss, hehe.

Jaja, nog om gårdagskvällen!

Önskelista

Hihi, har suttit och filat på min önskelista, såhär ser den ut:

* Dator
* Trådlös mus
* Tekoppar
* Lösviktste
* Blixt till kameran: Canon Speedlite 430 EX II
* Objektiv, ett Canon EF 50mm f/1,8 II kanske?
* iPod Classic
* Pop hits 2008
* Hits 2008
* Bonniers trafikskola 2008
* Nya kuddar!!
* Pussel -> 500/1000 bitars

Mest dyra saker, men orka önska sig massa krimskrams som man inte har så stor nytta av. Bättre att önska sig de dyrare sakerna man inte har råd med själv ändå, och så kan man köpa det där andra själv om man nu verkligen vill ha det! Måste dock ha med lite billigare saker, eftersom släkten inte köper dyra klappar till en direkt :P

Lucia och alla dess tärnor

Jag älskar december!! Här följer en lista med de 10 bästa sakerna med just denna underbara månad!!!
Vi går baklänges tycker jag!

10. Adventskalendrar -> choklad, tv, serier, jag älskar dem alla! Läs förresten den här julkalender!
9. Nedräkningen till jul har börjat på allvar -> jag älskar att få mysa under julafton, traditioner som jag inte vill ska ändras!
8. Lucia -> dags att släpa fram lucialinnen, tomtekläder, strutar och allt vad som hör till lucia. Älskar att få sjunga tillsammans med andra, och det är så mysigt med lucia!
7. Sista månaden på detta året -> man kan börja tänka igenom allt roligt man hunnit med under året, komma fram till vad man egentligen har lyckats med och glädjas åt alla nyfunna vänner och massa annat skoj!
6. Jullov -> det kommer alltid väldigt lägligt måste jag säga. Man börjar bli skoltrött och misslyckas med att sova på nätterna. Då kommer jullovet och ser till så man får massa energi kvar. Tack och lov för det!
5. Julklappshandling -> ajaj säger kontot, tack säger alla andra. Jag älskar att glädja andra, och varför inte göra det genom att ge bort en enkel, men genomtänkt julklapp! Det uppskattar de allra flesta, det vet jag. Och hur mysigt är det inte att springa runt i alla affärer för att leta efter de perfekta klapparna? Man hittar så mycket roligt på vägen!
4. Jultomten -> denna skäggiga man som ska dela ut julklappar, väldigt underhållande faktiskt! Oftast ska de ju försöka vara roliga, det tycker vi om! Det är även väldigt kul att tomta om det finns småbarn med i "publiken".
3. Julklappar -> jag ska inte ljuga, jag tycker om att få saker, så julklappar kommer ju aldrig fel! ;P
2. Glögg! -> åh, smaken av glögg finns hos mig just nu, jag älskar glögg!! Tror jag druckit ett antal flaskor redan nu, haha. Men det är ju så gott!
1. Musiken!! -> jag avgudar julmusik, det är så behagligt att lyssna på och jag blir så avslappnad!

Skööönt

Det är grymt skönt att skriva av sig! Vet inte om någon läser, eller det vet jag att ingen gör för det är 0 besökare i statistiken, vissa dagar kan det vara någon som varit inne dock, och det är trevligt, frågan är vad de tycker om det jag skriver.
Jag skriver mest för att få skriva av mig, jag älskar att skriva och jag har väldigt mycket i huvudet som släpper när jag skriver, även fast jag kanske inte ens skriver om det jag tänker på. Men bara att få sitta framför datorn och låta fingrarna förflytta sig hejvilt över tangentbordet är väldigt avslappnande.
Så tack och lov för blogg och msn, det är det som räddar min dag!
Sen visst, jag dör inte om jag inte skriver på en hel dag, men det är väldigt skönt. Det finns andra sätt att koppla av på, typ prata med vänner. Men när man är sjuk och inte riktigt orkar göra nånting så är det bra att kunna skriva! =)Kan ju lika gärna skriva om min galna dag då!
Hade lite sovmorgon idag, tur det, för jag hade nog aldrig orkat gå upp! Har väl inte gått upp tidigt på flera veckor?
Sen var det frukost, idag macka utan smör, för det hade resten av familjen ätit upp innan jag gick upp, väldigt snällt av dem... Men det var godare än vad jag trodde, så det var egentligen ingen fara!
Sen iväg in till stan, nervös och halvvaken. Träffade Therese och Cecilia på busshållplatsen, det var trevligt att få prata lite med dem! Sen in på bussen och träffade Malin, pratade med henne hela vägen in och sen slog vi följe till körskolan där jag skulle ha min första riktigt körlektion! Det var därför jag var lite nervös^^ Men det gick bra och jag längtar redan till nästa lektion, som är nästa torsdag, tjoho! Blev även godkänd på de första momenten, kändes bra!
Upp till skolan där jag arrade en liten stund, kom en liten bit till, men det går väldigt trögt..
Sen var det lunch och efter det musikal. Fick måtta lite till till min klänning, det kommer bli superbra, Sofia är ju grymt duktig och hennes medhjälpare verkar seriösa!
Fick även upp på scenen och leka idag, ska vara gatupojke i en scen fick jag veta, superduperskoj! Så slipper jag sitta och inte göra nånting, haha. Ska leka ficktjuv under en låt och springa runt och sno näsdukar av andra, och bli av med också.. Sen i slutet ska jag sno en av självaste Fagin, och klantig som jag är råkade jag halka och göra en rejäl vurpa när jag gjorde det en gång, och alla började naturligtvis skratta, haha. Det behölls sedan, så vänta bara, jag ska bli fälld på scenen, det blir skoj! Måste träna på att landa bra bara, har rejält ont i arm och knä just nu, men det kan ju bero på att vi fick göra om min vurpa typ 10 ggr, det ska jag väl förhoppningsvis slippa sen!!
I alla fall, efter musikalen var jag helt slut, kändes som att jag hade feber igen, så mamma skjutsade hem mig!
Och i eftermiddag har jag inte gjort mycket, spelat lite tv-spel och bara slappat typ, väldigt skönt!

Imorgon ska jag ut till Grönahög, det kommer bli kämpigt med min sjukdom, men det ska nog lösa sig det med. Den som lever lever och den som är sjuk lever fortfarande den med! Haha. Ska bli skönt att få sova hemma i alla fall!

Nu blir det tv-spel en liten stund, sen sängen så jag orkar med morgondagen! Ciao!

Usch, jag vill inte vara sjuk!!

Jag har tappat all ork, jag som trodde att jag äntligen hade funnit den igen. Men icke, den finns inte. Jag hatar att vara sjuk, varför var jag tvungen att bli det igen?! När kroppen väl hade återhämtat sig efter förra sjukperioden och konserten, fast jag ska inte klaga på den underbara sömn jag fått de senaste veckorna, men jag tycker inte om att vara sjuk.
Halsfluss med förkylning, jätteskoj.. Aja, nu har jag ätit penicilin i snart 6 dagar (4 dagar kvar) och jag har inte lika ont i halsen längre, får bara hoppas att förkylningen och hostan släpper under natten, eller helgen i alla fall!

Jag orkar inte ta itu med min lista, det får bli bättring när jag blivit frisk, eller efter nyår eller nåt sånt.

Shit, jag har missat början på Extreme home makeover! Får springa och se om jag kan spola tillbaka programmet 13 min, måste testa! Hajdå!Suck, det gick inte spola tillbaka. Men tur då att jag hade ett avsnitt inspelat sen igår eller nåt :D Asbra, för då fick jag se mitt favoritprogram idag med!! =)

4 decembers att göra

* Öva på flöjtläxan
* Räkna matte
* Öva på Elinas låt till på söndag
* Fortsätta med tömningen av datorn
* Gå igenom kort från Kyrkokonsert, MaD och Occapella-konsert
* Bära ner tvätt
* Plocka in kläder i garderoben
* Städa skrivbordet

Occapella & Symfoniorkester..

Idag ska jag egentligen spela på en konsert med Symfoniorkestern på musikskolan. Har dock bara varit med på två rep, så jag skiter i det, är ju väldigt förkyld med, så känner att det egentligen inte går att spela ens.. Så de får vara utan flöjt där idag, förlåt alla fioler, haha..
Sen är det även Occapella som ska sjunga med Ulricehamns lucia, har dock väldigt ont i halsen + förkylningen då, så det blir inget med det heller. Åker dock med mamma in på repet nu och sitter och lyssnar och lyssnar även på en, kanske två, föreställningar där! Så det blir ingen lugn kväll, det blir mys i Ulricehamns kyrka. Tror jag plockar med mig kameran så jag kan fota när de sjunger sen med, får försöka sätta mig långt fram. Ska kolla med Jörgen om det är okej att jag testar att fota lite på repet, hoppas det! Och hoppas min kamera klarar av att ta några bra kort där inne, med min lilla blixt och mitt mini-objektiv. Är det kanske dags att försöka spara ihop pengar till ett nytt? Eller är det bättre att satsa på en ny dator och en iPod som jag planerat? Hmm, tiden får utvisa detta... Det som gör att det lutar mer åt de två andra sakerna är nog främst att jag inte vet vilket objektiv jag ska satsa på, får fråga någon fotokunnig, typ Ellinor. Det ska jag fasiken göra! Så, nu har jag bestämt det, får skriva upp det på min "Att göra" lista! Ska nog skriva ihop en ny dagslista till imorgon kom jag på nu, det borde jag hinna innan vi ska åka!

3 decembers att göra

* Spela flöjt
* Försöka få tag i noter av Elina
* Kopiera noter till lucia
* Komma fram till om jag ska vara med på Occapella eller inte
* Gå igenom korten på minneskortet
* Gå igenom MaD-kort
* Bära ner tvätt
* Städa i skrivbordet
* Bränna ut mer filmer
* Duscha

Skola/ledig?!

Imorgon, eller idag egentligen, är det besöksdag för åk 9 på Tingsholm. Skulle varit i skolan och haft sånglektion under dagen som 9orna hade fått kika in på, men nu var Monica sjuk fick jag veta, så det blev inget med det. Så nu vet jag inte hur jag ska göra, ska jag åka in och vara där hela dagen och se om jag kan hjälpa till med något? Ska jag åka in en stund? Ska jag stanna hemma? Kan verkligen inte komma fram till hur jag vill göra..
Nu borde jag gå och lägga mig i alla fall!!

Är jag smart stannar jag hemma och vilar, så jag orkar med torsdag och fredag... Men vill jag, kommer jag ångra mig? Usch, varför var Monica tvungen att bli sjuk? Hade varit mycket enklare annars..

Nu ska jag titta på film, typ Bourne Identity eller nåt, kom på att jag har alla 3 filmerna, fast jag inte sett någon av dem än... Kanske dags att ta tag i det!!

Jag hoppas verkligen på en ny dator i julklapp!! Har börjat tömma min gamla följeslagare på saker nu så det bara är att köra igång sen när jag väl får den, för jag hoppas verkligen, hoppas hoppas hoppas!! Fast det klart, så fort jag hoppats på något i år så har ju det gått åt helvete, så det lär väl detta göra med..

Idag har varit en glad-dag i alla fall! Har mest tittat på film och har väl egentligen inte pratat med någon idag, smsade lite med Elina och sen lite kort prat med Victor, Rasmus, Elina och Marcus på msn.. Det har varit väldigt skönt, måste se till att ha fler såna dagar! Mår bra efter en sån tror jag! Nu den sista stunden har jag slappnat av med pussel, tror jag ska plocka fram ett nytt och pussla en stund till innan jag somnar.

Massa ordbajs känner jag nu, men det är skönt! Kanske ska fortsätta med det med, haha..

Nattinatt!! <3

2 december

Jag fattar inte hur fort detta året har gått! Det känns inte som att det var 11 månader sedan vi var uppe hos Jennie och firade nyår.. Nu är det inte ens en månad kvar till nästa nyår, helt sjukt!!
Jag sitter och tänker tillbaka på allt som hänt under året, det är väldigt mycket!!!
Ska försöka göra nån slags lista på varje månads stora händelse och publicera här i slutet av månaden, kan bli intressant!!

Aja, tillbaka till nutid kanske?
Idag har jag varit hemma från skolan och sovit och bara tagit det lugnt. Det kändes att det behövdes, för igår somnade jag strax efter att jag kommit hem från skolan, och sen sov jag i några timmar i soffan innan jag flyttade mig till sängen där jag tittade klart på Heroes innan jag somnade igen. Sen sov jag närapå oavbrutet hela natten (när jag väl hade somnat efter alla hostattacker) och var bara vaken i 10 min max imorses innan jag somnade om igen och sov till 12 ungefär. Så nu är jag lite piggare än vad jag var igår, vilket är väldigt skönt!! Nu ska jag slänga mig i soffan och titta på Extreme home makeover och få i mig någon mat, sen blir det det nya Heroes-avsnittet! Tjoho!! =)

Pax!

RSS 2.0