Nu jäklar!

Nu är det dags att börja plugga! Har suttit nu i några timmar och tittat på kursstarten till min kurs, och håller nu på med lektion 1. Det är nästan lite intressant, snart i alla fall. Än så länge har han gått igenom menyerna, fönstrena och hur penseln fungerar, haha. Nu är det dags för filter! :)

Tuff, tuff, tuff!

Jag är lite sugen på att åka tåg! Typ till Stockholm, hoho. Ingen som vill hänga på? Över en helg typ, eller det går ju på vardagar med om jag tänker efter, haha.

SOVA NU!
Imorgon ska jag försöka få lite saker gjorda, nödvändiga saker. Har börjat på en lista, haha.

Vecka 44

Måndag: Jobb 7-13, fotolab 14-21 (?)

Tisdag:
Jobb 7-16

Onsdag:
Jobb 7-16, modegaraget på kvällen (?)

Torsdag:
Jobb 7-16 (ev. sluta tidigare), Tvärred med Krista på kvällen! :)

Fredag:
Ledig (!), shoppingtur i Borås (köpa objektiv, kläder), utgång på kvällen!

Lördag:
Halloweenfest!

Söndag:
SOVA!

tåget tuffar vidare mot nya äventyr

Imorgon är det höstlov för alla (?) skolungdomar som gäller. För oss som tagit studenten väntar förhoppningsvis jobb, dock är det tyvärr lov för jämnan för många. Men det var inte det jag tänkte skriva om idag.

Detta är mitt 300e inlägg, och jag tänkte skriva något bra i det, men jag har glömt av vad jag tänkte skriva, haha. Ja gär väldigt glömsk har jag kommit fram till! Kom på ämnet, gick sedan ut i köket för att dricka lite hostmedicin, och när jag kom tillbaka till datorn hade jag glömt av det, hmm. Börjar jag bli gammal tro? ;)

Nej, men en sak kan jag säga! Första säsongen av Smallville slutade fruktansvärt spännande, så nu måste jag titta på ett avsnitt till innan jag försöker sova! Har redan börjat, så 40 min till, sen ska jag sova, eller läsa! Nu är New moon-boken snart slut för andra gången. Redo inför bion, CHECK!

Borde publicerat lite tuffa bilder, mina favoritlåtar och skrivit massa härliga citat. Skrivit något viktigt, det känner jag att jag borde gjort ikväll. Men jag orkar inte, för vet ni, jag har suttit och pluggat en stund ikväll! Det behövdes inför morgondagens fotografering i Jönköping.

Usch, nu svamlar jag bara när jag försöker komma på vad jag egentligen tänkte skriva om. Så nu slutar jag skriva, och hoppas att jag kommer på mitt ämne snart och kan skriva det i ett senare avsnitt, haha.

GODNATT! :)

Idol

Erik Grönwall - Why can't this be love
Första gången jag hörde Erik var jag imponerad, väldigt imponerad, men tyckte att han ansträngde halsen väldigt mycket när han sjöng. Han var illröd i ansiktet, men jävlar vilken röst han har!
Sen gick han hela vägen, och idag var det hans tema. Rock, han är rock. Jag gillar't!

Eddie Razaz - Beautiful day
På audition var jag inte imponerad av Eddie, tyckte han hade dåligt uttal och rörde sig konstigt när han sjöng. Jag har inte ändrat uppfattningen, även om han har gjort ett grymt bra framträdande hittills. Jag tycker inte om honom, och just denna låten den gör vår alldeles egen Jonatan Klasson på Tingsholmsgymnasiet fruktansvärt mycket bättre!

Erika Selin - Here without you
Erika, sockersöta Erika som jag blir imponerad av, ibland. Inte idag, låten är inte hennes typ. Det kändes osäkert, en aning falskt och det var inget tryck alls som det borde vara i en sån här låt. Nej, idag är jag inte imponerad.

Mariette Hansson - I'm just a girl
Jag säger bara Mariette gör det igen. Måste jag säga mer? Hon är redan en stjärna, ge henne skivkontrakt och lansera henne utomlands, hon är en av få som garanterat lyckas utanför Sveriges gränser!

Rabih Jaber - Driving one of your cars
Att jag inte trodde att Rabih kunde sjunga annat än ballader, sjunga vackert med försiktigt och stå stilla på scenen för att kunna koncentrera sig på att leka med tonerna, det fick jag ångra idag. Han kan köra en låt med betydligt högre tempo, mer kraft och han hinner fortfarande leka med tonerna. Great! :)

Tove Östman Styrke - We're not living in America
16 år, fruktansvärt tuff och verkar vara betydligt äldre än 16. Jag älskar Tove, även om hon inte gör det bästa av sina låtar. Hon hade kunnat mer, om hon koncentrerat sig lite mer på sången istället för hur hon skulle röra sig. Hade jag varit coach i Idol hade jag sett till så de koncentrerade sig mest på sången i början, hur man rör sig kommer mer naturligt ju mer man står på scenen.

Nicklas Hocker - Black hole sun
Nicklas behöver jobba för att komma ikapp många av de andra. Han är bra, men med ännu mer övning kommer han bli ännu bättre! Heja Nicklas, jag ser potential i dig!!
Idag tycker jag som juryn, han tog ett stort kliv framåt!

Reza Ningtyas Lindh - Don't stop me now
Minnen från studenten, både bra och dåligt. Jag framförde denna låten på studenten, och jag gjorde det inte lika bra som Reza, även om jag gjorde den bra för att ha skrikit hela morgonen, haha. Det är en väldigt rolig låt att framföra och jag saknade lite glädje i Reza. Med rätt låt är det svårt att slå Reza, det här var inte rätt låt.

Calle Kristiansson - Are you gonna go my way
Calle, Calle, Calle. Mr Rock himself. Han ägde scenen idag, tack Calle! Han är tillbaka, och jag hoppas att han inte åker ut än på länge. Han är en av mina favoriter!

Känner att jag inte sagt så mycket negativt idag, men jag är på väldigt bra humör, ber om ursäkt!


Vem åker ut idag?
Jag tror faktiskt att de två som hänger löst är Reza och Erika.UPDATE: Hahahaha, hur fel kunde jag ha?! Nicklas och Eddie hänger löst, och Nicklas åker ut. Det tycker vi inte om! Lycka till i fortsättningen Nicklas, jag köper gärna ett album! ;)

Photoshop och digital bildbehandling

Kände att det var dags att ta tag i min högskolekurs nu, den som jag pluggar på distans. Digital bildbehandling heter den, och man lär sig alltså photoshop i den kursen. Har inte ens börjat med den, och halva terminen har väl gått typ.
Dags att börja lite smått kanske?! Börjar med att installera Photoshop, tycker att det är en bra början! Haha! :)

Önskar att jag hade Maddes motivation till att plugga, förstår inte hur hon orkar. Dela med dig människa!!

TIPS!

Vill du ha spotify? Gå in här och följ texten! Testade själv (fast jag redan har spotify sen länge) och det fungerade fint!


Dagens fika!Idag stod jag för fikat i vår fikagrupp på jobbet. Jag bjöd på brownies, vilket jag aldrig hade bakat förut. Den såg ut såhär innan jag skickade in den i ugnen. Tog aldrig något kort efteråt av någon anledning, men den blev väldigt god i alla fall!

Recept kommer! :)

Still gone!

Min "redigeringsrad" eller vad man ska kalla den är fortfarande borta.. I alla fall i Google Chrome, så jag testade att logga in via Firefox istället, och här finns den! Mycket märkligt! Men aja, nu kan jag ladda upp lite bilder i alla fall! :)

Tråkig helg verkar det som, har absolut ingenting planerat!
Madde, hitta på något?!?! Eller någon annan?

Nu ska jag ladda upp några bilder i alla fall!!

Dumt var ordet!!

Slängde ihop en browniesats innan, tog lite kort på det och tänkte sen att jag skulle lägga upp bild och recept här. Men det går ju fasiken inte? Vart har redigeringsraden tagit vägen ovanför här där man skriver? Åh, jag blir irriterad! Tänkte att det kanske var något tillfälligt, så jag loggade ut och väntade en stund, men den finns fortfarande inte där.. INTE OKEJ! Så nu går jag och lägger mig, och hoppas att jag kan ladda upp bilden imorgon istället! Seriöst, nu när jag skulle trycka på publicera så fanns ju inte den knappen heller.. Suck på blogg.se!

WE HAVE OUR TICKETS!!

Krista är bäst, hon lyckades beställa biljetter till midnattsvisningen. Hon var duktig och höll koll på när www.twilightsweden.se uppdaterade informationen om biljetterna och var sen inne snabbt och bokade. Mycket bra gjort av henne!
Så klockan 21.00 den 19 november ska vi befinna oss på biografen i Jönköping. Fy satan vad det ska bli kul!! Längtar redan fruktansvärt mycket!
Först Twilight kl 21.00 då, sen blir det en paus efter den, och sen visar de New moon! 4 timmar och 35 minuter beräknas det hela hålla på. Det blir mys!! :)

Live to win

Dagens vill ha:

Vore väldigt intressant att läsa! Får försöka få tag i den nånstans!

NEW MOON!

Imorgon släpps biljetterna till midnattsvisningen av New moon! Krista ska försöka få biljetter till oss, och jag hoppas att hon lyckas. Och att filmen går antingen i Borås eller Jönköping, för till Göteborg orkar vi kanske inte ta oss..
Åh, jag längtar nåt fruktansvärt!
Och idag är det bara 31 dagar kvar, imorgon är det 30, och mindre än en månad. Tjoho, jag längtar fruktansvärt!
Om vi inte får biljetter till midnattsvisningen så släpps de "vanliga" biljetterna den 4e. Så då får vi vänta tills dess annars.. HOPPAS HOPPAS! Midnattsvisningen vore fruktansvärt kul :)

Mer info om midnattsvisningen:

Se ”New Moon” på midsnattsvisning först av alla!

Natten mellan torsdagen den 19 och fredagen den 20 november kommer Nordisk Film och SF Bio ge dig chansen att uppleva en helkväll med The Twilight-saga och se ”New Moon” först av alla!

Under ”The Twilight saga” – kvällen visas både första filmen i serien ”Twilight” och den nya bioaktuella ”New Moon” i en följd på utvalda biografer på SF Bios kedja.

Kvällen börjar med att man kommer att visa första filmen i serien, förra årets biosuccé ”Twilight”, och sedan vid midnatt visas den bioaktuella och efterlängtade uppföljaren ”New Moon”. Båda filmerna med Robert Pattinson och Kristen Stewart i huvudrollerna.

Det blir en liten paus mellan filmerna då det kommer att bli ”Twilight”-quiz där man kan vinna ”Twilight”-prylar och även de som kommer utklädda har även chansen att vinna fina priser.

”New Moon” har sedan biopremiär över hela landet fredagen den 20 november!

 

Låter det inte lockade?! :D


Veckans planer

Nån dag sent kanske, men såhär ser min vecka ut!

Måndag: Jobba, kurs i Jönköping
Tisdag: Orkester, jobba, Borås med Madde
Onsdag: Jobba (avskedsfika för Eva dessutom!)
Torsdag: Jobba
Fredag: Jobba
Lördag: 
Söndag:
Tom, tråkig vecka. Fyll på den någon!

Dålig uppdatering

Har haft sjukt mycket att göra nu i en vecka. Jobb på dagarna, rep på kvällarna. Sen slänger vi till en audition på det, och en sjuk träningsvärk efter det.
Jag har knappt suttit vid datorn, utan varit på annat håll, eller sovit ungefär. Ätit lite däremellan, och tittat på en och annan film. Men facebook, bloggar, you name it. Vad är det?

Tänkte bara säga att jag lever i alla fall, och jag ska försöka blogga snart igen. Måste bara få lite ork.
Idag ligger jag dessutom hemma och är sjuk, jobbade bara halvdag, sen åkte jag hem. Det snurrar i huvudet och mina bihålor skriker, eller nej, de gör ont som sjutton.
Ligga i soffan är min melodi idag!

Sortera bilder vs. Spela The Sims 2?

Sitter och överväger att antingen spela The Sims, eller sortera lite bilder. Kan inte riktigt välja, gah! Sortera bilder är nödvändigt, om jag någon gång vill ha ordning på mina bilder, men spela The Sims vore mycket roligare..

Ah, får sortera bilder en stund och sen belöna mig med att spela The Sims kanske? :)Det blev förresten inget Falköping idag, får skjuta på det någon vecka eller två!

Veckans planer

Måndag: Jobba, Fotografering i Falköping med Lina
Tisdag: Jobba, Planering av konserten på lördag
Onsdag: Jobba, Ev. rigga?
Torsdag: Audition i Göteborg, Körrep
Fredag: Jobba, Körrep
Lördag: KONSERT med Occapella 17.00 i Tingsholms aula! :) Efterfest!!
Söndag: SOVA!

Slappdag

Idag har det verkligen varit en slappdag, åååh så skönt!
Jag somnade vid 2 inatt och ställde ingen klocka, dels för att jag kände att jag förtjänade att sova ut ordentligt idag och dels för att jag trodde att jag skulle vakna i hyfsad tid ändå.

Somnade fort, sov utan att vakna och sen när jag väl vaknade var jag utvilad och kände att det skulle vara skönt att gå upp, detta händer typ aldrig så jag var aningen förvirrad. Sen tittade jag på klockan, 15.47.
Tittade bort, funderade på vad jag hade läst på klockan och tittade en gång till. Helt sjukt, hur kan man sova till närapå 16 utan att ha varit uppe alltför länge på natten? Knäppt!

Sen har jag inte direkt haft jättemycket energi idag ändå, utan jag har tagit det lugnt och suttit framför tvn med pappa och Bella och tittat på tv hela dagen, 3an har det varit som gällt dessutom! Först Hell's kitchen, följt av Royal Pains och sen tog jag en paus.

Då passade jag på att ta en dusch, men innan jag gjorde det hällde jag i min toning som stått och väntat i säkert 2 veckor, om inte ännu mer och drog även på mig en ansiktsmask. Åååh vad det var skönt!

Så nu sitter jag framför 3an igen, Ensam mamma söker denna gången, och har nytonat hår och är jättemjuk och härlig i ansiktet, whi!

Snart blir det mat, sen ska jag krypa ner i sängen och titta på film tror jag! (Vi får väl se hur det går med det dock, stannar troligtvis framför tvn en stund till..) Funderar på om jag är på väg att bli sjuk så att det är därför jag sov så länge, kanske är bäst att försöka sova tidigt ikväll i såna fall! :)


Dagens vill kunna - SmörgåstårtaÅh, hur smarrigt ser inte detta ut? Jag vill kunna göra goda smörgåstårtor, med snygga garneringar! Men jag har nog aldrig testat, främst för att jag inte vet hur jag ska göra röran att ha inuti. Jag måste försöka lära mig det, det vore så grymt kul att kunna eftersom jag verkligen älskar, avgudar, smörgåstårta. Ska se om jag hittar några recept på nätet en dag och testa att göra röra i olika versioner för att hitta en jag tycker om!

Fame

Här kommer ett betyg från gårdagens biofilm!

Fame är en film baserad på filmen med samma namn från 1980.
Filmen börjar med att vi är med på audition till New York Academy of Performing Arts. Vi får träffa ett antal personer, ibland dessa hittar vi bl.a. Jenny, Denice, Alice, Marco, Victor, Malik, Joy och Kevin. Dessa får vi sedan följa under deras 4 år på skolan.

Filmen flyger fram i ett fasligt tempo. Ett år på skolan tar väl lite drygt 20-30 minuter, sedan är vi vidare på nästa år, vilket känns lite frustrerande. Man får inte mycket detaljer, men man får ändå veta det viktigaste självklart.

Skådespelarna kanske inte kan höjas till skyarna, men de gör ett bra jobb. Det känns trovärdigt, nästan alltid i alla fall, och jag blir närapå förälskad i en av skådespelarna. Dels för hans sångröst, och för att han känns så avslappnad och naturlig i sin roll! Det är Marco jag syftar på, som spelas av Asher Book.

Jag tycker att filmen är riktigt bra, man blir glad av den, man sitter och diggar till musiken som är rysligt bra, och i alla fall jag gillar de olika karaktärerna väldigt mycket!
Det enda som gör att betyget dras ner en aning är tempot, jag hade velat se mer, veta mer detaljer och se deras utveckling på ett annat sätt. Så för min del hade det inte gjort nånting om de hade delat upp det på flera filmer, ett år för varje film. Men sen är ju jag en tv-serienörd som är van vid att få mycket detaljer och vänta på en fortsättning!

Titta på filmen i alla fall, det är den värd. Tack vare musiken, och de duktiga skådespelarna!

Mitt betyg blir 4/5.


Bio!

Dags att börja arbeta av min biolista, vi börjar med Fame!! :)
Ska precis åka hemifrån för att hämta Emelie på vägen och sen vidare till Borås och kolla på den, det ska bli kul!!
Sen får hon äran att hålla mig vaken på vägen hem, haha.

Åååååh, knäsvag

Sitter och kollar på förra veckans Körslaget som jag spelade in eftersom jag inte var hemma. Sen har jag glömt att titta på det, men nu var det dags. Och, jag är knäsvag, förälskad och tårögd! Låter jättekonstigt, men när Ola började gråta när Bertil var inne och sjöng för honom, då hände det något inom mig. Jag började närapå gråta jag med, och jag ville bara kasta mig in i tv-rutan och ge Ola världens kram, och puss!
Så dagens vill-ha blir: OLA!

Och dagens fundering, har Ola flickvän?^^

"Vi hälsar dig varmt välkommen till audition för Sunwing Resort!"

Seriöst, vad har jag gett mig in på?
Först dansaudition, sen sång. Jag kommer vara mer nervös då än jag varit nån annan gång hittills i hela mitt liv! Herrejösses!

Måste välja två låtar att sjunga, det kan bli klurigt :S

Cv och sånt

Har nu ägnat den senaste timman typ till att få ordning på min jobb ansökan. Fixade mitt cv så det passade till detta jobbet, la in lite låtar på datorn som jag skulle bifoga, och så mailade jag naturligtvis iväg mailet också!

Hoppas jag får ett svar imorgon, ett positivt! Sen blir det äventyr nästa vecka i såna fall, hoppas hoppas!!

Strong enough


Leka med böter

Idag har jag verkligen utmanat ödet, och lekt med lapp-Lisa. Först så började det med att jag parkerade i en ruta där jag fick stå i 2 timmar. Jag skulle stå där hela natten, så lite mer än 2 timmar. Jag drömde mardröm ett antal gånger att jag hade parkeringsböter på bilen när jag kom ut på morgonen, så det första jag gjorde när jag vaknade var att titta ut genom fönstret på bilen, ingen lapp där! YES!
Sen åkte jag till skolan och parkerade, hade dock problem med att hitta parkeringsplats först. Ringde till Sofie och rådgjorde, parkerade sedan vid Polisen. Men där fick man bara stå i 4 timmar, jag skulle vara kvar 5, minst. Så då tänkte jag att jag skulle flytta bilen när vi hade varit och ätit, tror ni jag kom ihåg det? Nope!
Nästan 2 timmar efter att parkeringstiden hade gått ut så kom jag på att jag glömt flytta bilen, skyndade mig därför ut till den och, tada. Ingen lapp där heller!

Ibland har man turen på sin sida, när det gäller att slippa böter i alla fall! :)

1 år utan uppmärksamhet

Jag vet inte, men jag känner att jag aldrig får uppmärksamhet för det jag gör. Jag sliter som ett djur när jag verkligen vill något, och jag gör saker åt andra både en och två gånger när de ber om saker för att vara snäll och visa att jag kan.
Jag svarar på frågor som kommer, fast jag är trött på att vara någon slags informationscentral.

Jag är helt enkelt trött på att vara den som finns där, men som inte syns.

Jag har vänner, eller trodde jag hade vänner, som skulle höra av sig även efter vi slutat skolan. Men har jag hört något från dem, nej inte direkt! Enda gången jag hör från vissa av dem så är det när de behöver ställa frågor, som de tror att jag har svar på. Jag är så trött på dessa frågor, så jag har helt enkelt slutat svara på dem.
Så ni som läser detta, och anser er vara mina vänner. Vänligen hör av er, säg något trevligt. Fråga hur jag mår, fråga om vi kan träffas. MEN FRÅGA FÖR HELVETE INTE OM NÅGONS TELEFONNUMMER ELLER INFORMATION OM NÅGOT SOM OM JAG VORE EN TURISTBYRÅ ELLER NÅGOT.
Anledningen till att jag skriver detta är för att jag återigen verkligen hoppades på något, hoppades något enormt, och så får jag bli besviken igen. Och jag orkar det inte.
Jag tror inte någon förstår hur jag känner mig, jag har tappat all livsglädje genom allt som hänt. Speciellt detta med vännerna, att jag inte ens vet vem jag kan prata med längre och inte. Och sen att jag inte får någon uppskattning, det gör mig så sjukt trött.
Jag ska sluta hoppas, bygga in mig i en kokong och vakna upp när världen är mogen för att se vem jag verkligen är, och vilken potential jag har. För det är det ingen som märkt än så länge!

Gossip girl - Hilary Duff

Kollade precis på det nya Gossip girl-avsnittet, och idag var Hilary Duff med för första gången. Och jag blev så glad, för hon är tillbaka till sitt gamla utseende eller vad man ska säga. När jag började tycka om henne så var hon en ung, inte supersmal, tjej som var en bra förebild på alla sätt!
Sen hände något, och hon rasade i vikt och blev jättesmal.
Nu är hon tillbaka i sin normala vikt, det vill jag kalla det i alla fall. Kolla på bilderna för att se vad jag menar.
Hittade inga superbra bilder, men dessa får duga. Man ser lite skillnad i alla fall!


Hilary Duff då och nu! Vilken bild tycker ni hon ser mest hälsosam ut på?

Hejdå datorn

Nu ska datorn få åka in på service, igen. Det är väl bara drygt en månad sen jag hämtade ut den, men den mår fortfarande inte bra, så efter att ha varit och rådgjort med personalen på Expert, där jag köpte datorn, så ska den få åka iväg igen. Skulle lämnat in den igår, men hittade inte pappret jag behövde ha med mig, plus att jag kollade fel på klockan så jag kom iväg alldeles för sent hemifrån, så det får bli imorgon istället. Och tur är nog det, för idag har vi använt datorn till att skriva på rapporten när vi var i studion och fotade. Borde visa lite kort därifrån förresten! Får nog bli lite senare, om jag kommer ihåg det.
Nu ska jag försöka läsa igenom alla blogginlägg, sen börja gå igenom lite kort kanske? Det vore skönt att få det gjort! Ska nog försöka röja undan lite på bordet så jag kan slänga på någon film samtidigt. Eller så kör jag på musik idag kanske? Beslutångest idag igen! :O

Elins spotify-listor

Här följer min senast tillagda Spotify-lista. Jag skapade den igår efter att ha varit på musikalhumör hela helgen, och igår kunde jag inte hålla mig längre utan tog slängde ihop så mycket musikallåtar jag kunde komma på i en lista (dock bara en låt från varje musikal, med några få undantag!)


Vill ni lyssna på min lista så klicka här!


Kommer ni förresten på låtar som ni tycker saknas, släng gärna in en kommentar! :)

Ordning och reda

Jag håller på att försöka få lite ordning på mitt rum, det går trögt kan jag meddela. Jag har hållt på ganska länge, men jag kommer ingenstans, haha. Jag hittar så mycket saker att titta på och bläddra i när jag rensar så det tar lite längre tid än det borde göra egentligen.
Imorgon får jag försöka ta tag i detta ordentligt. Ingen dator, musik via iPoden. Borde packa ner datorn t.o.m. så jag inte frestas att starta den! Ja, det ska jag göra! Imorgon ska jag komma en bra bit, det ska jag göra! Och jag ska försöka sortera i vår möss-vantarlåda ute i hallen. Det är dags att få ordning på den med så att det blir lättare att hitta mössa och vantar nu när hösten väl har kommit igång ordentligt.
ÅH, MAN FÅR INTE GLÖMMA HALSDUKARNA! Whiiii!
Nu ska jag kolla film en stund, sen försöka sova tror jag. Kanske ska sortera lite mer papper och sånt först, det är bra att få det gjort! (Y)

Biohösten

I höst verkar det komma hur mycket bra filmer som helst på bio! Jag kikade in på SF:s hemsida innan och jag har redan hittat en hel hög jag vill se.
Här kommer en lista med de filmer jag längtar till mest i höst! Vi tar den jag längtar till mest först!
Texterna är kopierade från SF:s hemsida.

1. New moon (20 november)
Nu kommer uppföljaren till biosuccén Twilight, New Moon. När Bella har återhämtat sig från attacken från de onda vampyrerna firar hon sin födelsedag med sin pojvän, vampyren Edward och hans familj. Men under festen skadar sig Bella och blöder lite, varpå den nyaste vampyren i familjen - Jasper – inte kan hålla sitt begär tillbaka ...

2. Fame (9 oktober)

I en omarbetning av den Oscarvinnande succéfilmen Fame, får vi följa en talangfull grupp av dansare, sångare, skådespelare och artister under de fyra år de går på New York City High School of Performing Arts. En skiftande och kreativ skola där elever från alla delar av samhället får chansen att leva ut sina drömmar och uppnå riktig och varaktig berömmelse... den sorten som kommer av talang, engagemang och hårt arbete.

3. Michael Jackson's This is it (28 oktober)

This is it är framtagen från hundratals timmar av repetitioner och inspelning bakom kulisserna när Michael Jackson förberedde sig för sina 50 konserter i London, allt i high definition och med digitalt ljud. Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv och innehåller intervjuer med några av hans närmaste vänner och samarbetspartners.

4. Julie & Julia (9 oktober)

En tjej som hamnar i en 30 års kris beslutar sig för starta ett gigantiskt matprojekt och börjar laga 524 maträtter allt enligt recepten i Julia Childs ”Mastering the art of French Cooking”. Hon bloggar om sina missöden och kulinariska höjder och hamnar i ett matmecka och träffar nya vänner.

5. 2012 (13 november)

En forskare öppnar en portal till ett parallellt universum och får kontakt med sin dubbelgångare i ett försök att stoppa jordens undergång som förutspåtts av Mayaindianerna. 2012 är enligt sägnen det år då jorden kommer drabbas av upprepade naturkatastrofer i form av vulkanutbrott, orkaner och smältande glaciärer.

6. Young Victoria (16 oktober)

Ett drama om den unga kvinna som ska bli Storbritanniens drottning. Vi får följa Victorias första turbulenta regeringsår, när hon inser vad mycket hon har att lära för att bli en bra drottning. Vi får också uppleva hennes stormande förälskelse i Prins Albert som blir hennes bästa vän och närmaste, mest pålitliga förtrogna.

RSS 2.0