Söndag

Idag är det en slödag efter igår, dock så var jag iväg och jobbade i 3 timmar innan. Duktigt av mig!! Haha!

Nu städar jag med förresten, har redan dammsugit hela huset, plockat ur diskmaskinen och diskat grytor.. Nu ska jag försöka få undan lite saker i mitt rum, sen ska jag slå mig ner i säng eller soffa, beroende på vad som erbjuds på tvn och fortsätta med min London-blogg. När jag åker så kommer jag att blogga om tankar här, och om mitt liv i London på den andra bloggen. Adress släpps när sidan börjar bli klar, alternativt när jag ska åka! :) Har t.o.m. skaffat en domän till den, hoho.

Nej, städa nu!

Lördag

Ikväll blir det utgång tillsammans med Jenni, Mikaela och Amanda. Ska bli kul!! Hade varit ännu roligare med ännu fler i sällskapet, men vi kommer ha kul ändå ;) Hoho, finns väl annat folk på krogen när vi väl kommer dit! ;)
Idag har det än så länge varit Occapella, med firande av Jörgen. Vi började med tårta på fikat och fortsatte sedan ner till hotellet och åt lunch efteråt. Mycket gott!!
Nu är jag dock aningen trött, så nu funderar jag på att sova en stund, så jag orkar med kvällens utflykt, haha. Så, det blir nog lite Sex and the city, och lär troligtvis somna till det..
Återkommer senare med bild, om jag hinner, innan jag åker mot Borås!

Tråkigt inlägg

Inte mycket nytt de senaste dagarna.. Tiden går framåt i alla fall, tur det! :P

Snart kommer Krista hit, då blir det film, fotografering och tacos! Ooooh, jag är redan hungrig! Funderar på att duscha innan hon kommer med, vore rätt gött.. Och städa lite till i mitt rum, ligger kläder och annat i hela rummet. TIPS: Börja aldrig röja nånstans om du inte har tillräckligt med tid och ork, det slutar med att det ser rörigt ut i hela rummet istället för röra endast i garderoben (där jag började^^).

Härlig dag!

Orkester på morgonen, gick fint! Hade kunnat vara lite klurigare arr dock, menmen. Vi får se hur de andra ser ut sen, misstänker att Jörgen kan komma med något klurigare!
Sen stannade jag kvar i skolan och åt frukost med Madde och Malin! Mycket prat på en timma hinner man, trevligt värre!
Sen blev det teater, Es3s teatergrupp med förstärkning gjorde sin slutproduktion. Och tjenare vad bra den var! De är så duktiga allihopa, blir riktigt imponerad!! Vill se mer! Överväger att åka dit upp på fredag kväll med, får se om jag orkar!

Efter teatern så bar det av ner till Modegaraget, för Madde tyckte jag skulle kolla in slutrean där! Och som jag provade kläder. Madde kom bara med mer och mer, och det slutade med att jag hade ett par byxor, ett par leggings, en långärmad t-shirt, en kofta och en klänning/tunika/linne/något med mig hem. Riktigt snygga saker i alla fall, Madde blir därför utsedd till min egen lilla stylist, haha!

Sen bar det av hemåt, efter att ha hämtat Bella i lastbilen. Och väl hemma lagade jag mat, och sen kunde jag inte hålla mig längre utan skrev till Marie (hon som har au pair-förmedlingen) och frågade om hon hade sett min ansökan. Och läskigt nog så var hon precis på väg att ringa till mig, så 2 minuter senare ringde hon och så pratade vi i 10 minuter och kom överens om att jag åker tidigare än jag skrev i min ansökan (YAY!). Hon återkommer om en månad med intervju och förslag på familjer, spännande! (jaja, upprepning av förra inlägget, jag vet..)

I eftermiddag har jag varit på promenad, börjat röja i garderoben och bytt lakan. Har inte riktigt gjort allting på min lista känner jag, dåligt av mig. Men väntat måste jag erkänna! Nu ska jag gå och ta en dusch, och sen ta något att äta!

LONDON!!

Idag ringde Marie från au pair-förmedlingen jag ansökt om familj hos. Och vi pratade lite om när jag vill åka, och det slutade med att jag sa att jag kan tänka mig att åka från 15 mars och framåt. Så det kan bära av när som helst efter det, helt sjukt! Åh, så nervös jag blev nu.. Alldeles skakig och upprymd!
Får nog börja leta efter resväska snart!

ÅH VAD DET SKA BLI KUL!!!!

Morgondagens lista

Imorgon är jag ledig, då ska jag hinna med vissa saker!
  • Duscha
  • Byta lakan
  • Städa i mitt rum
  • Dammsuga
  • Börja genomgång av garderob (skaffa låda att lägga kläder i!)
  • Fortsätta på Digital bildbehandlingskursen
  • Ringa Kaffebrus
  • Kolla med Sofie om sista rapporten på fotokursen!
  • Promenad med hunden
Säkert fler saker, men detta kan vi börja med (:

Veckans planer v.4

Måndag: Jobb väveriet 6.45-16.00
Tisdag: Orkester 7.50-8.50
Onsdag: Jobb väveriet 6.45-16.00, jobb Skidshopen 17.30-19.30
Torsdag: Jobb väveriet 6.45-16.00, orkester 16.20-18.00
Fredag:
Jobb väveriet 6.45-13.00
Lördag: Jobb skidshopen 9.00-16.00 (ev. skippa detta), Occapella 9-12, lunch på hotellet (?) UTGÅNG på kvällen! :)
Söndag:
SOVA!

Tror inte det är något mer inplanerat i alla fall, hmm..

Söndag

Idag sov jag länge, det var skönt som tusan. Vaknade först vid 8 och då tänkte jag att jag blivit knäpp, när jag väl får sova så vaknar jag tidigt. Men jag somnade om, vaknade vid 10 igen, men sov sedan vidare till 12.

Sen tog jag det lugnt, och sen åkte jag till Ulricehamn och mötte upp Adina för att titta på årets Ulricehamnsrevy, som iår fått namnet Kabarévy. Ville bara titta för att Krista och Linda var med. Och det var de som var riktigt bra, med sina ungdomsvänner^^, resten gick väl att titta och lyssna på...

Har idag klurat lite på att köpa en ny dator, men började istället kolla på om jag kan reklamera min dator först. Så skickade iväg ett mail och hoppas få svar i veckan.
Väntar även på svar från au pair-förmedlingen, kaffebrus där jag köpt mina kameragrejor som nu är över en månad försenade och från stället jag köpte min kameraväska som jag fått löfte om att byta!

Nu ska jag kolla klart på söndagsfilmen på 4an, en Johan Falk-film, och sen ska jag sova! Imorgon är det dags för jobb, och då börjar den nya killen med. Ska bli kul, hoppas han säger mer än hej till mig imorgon i alla fall...


Lördag

Efter att jag gått upp i morses så kokade jag pasta (glömde det igårkväll...) och gjorde mig i ordning samtidigt som jag läste tidningen. Efter det blev det jobb i 8 timmar och 15 min ;) Blev lite övertid idag eftersom det var så fruktansvärt mycket att göra!

Sen åkte jag och handlade, sprang på Viktor och William utanför. Det var trevligt att se dem, tråkigt bara att jag inte kan åka och heja på dem imorgon. Men så kan det vara, man kan inte vara på alla ställen samtidigt! Men ska hålla tummarna för dem i alla fall!

Väl hemma lagades det mat, det blev kycklingenchiladas (och nu minns jag att jag måste städa i köket!). Gott blev det! Mums!

Nu ska jag städa i köket då, sen ska jag krypa ner i sängen. Jag är alldeles för trött för att försöka hålla mig vaken.. Förstår inte hur jag klarade att vara vaken till 4 förra lördagen!

SoOoOoVa

Nu ska jag sova, är lite trött! Ett jobbpass kvar denna veckan, sen har jag en (!) ledig dag. Har bara bokat in revy på eftermiddagen med Adina, men det blir bara mysigt förhoppningsvis!
Imorgon blir det mys här hemma i alla fall, funderar på att ha mini-spa med mig själv för att koppla av. Bad, ansiktsmask och såna trevliga saker. Byta lakan dessutom. Ska nog försöka med det, ladda upp på jobbet för att orka det sen. Blir fint!
God natt gott folk! :)

Fredag

Återigen där påhittig rubrik...

Idag har det varit jobb, först på väveriet 6.45-13.00 och sen i Skidshoppen 17.30-19.30. Så, mycket jobb! Men det funkade fint. Handlade med mamma på hemvägen, annars har jag varit hemma på min lediga tid. Blev två avsnitt med Paradise hotel (oja, även jag är fast i det!) och lite uppdatering av facebook och kollade min mail. Lagade lite mat med förresten, pasta med ädelostsås, mycket smarrigt!

Nu ska jag kanske bryta mitt eget löfte.. Sitter och kollar på Ellos på leggings just nu, Skulle behöva beställa lite fler, så jag har när det börjar bli leggingsväder. Just nu kör jag på leggings tillsammans med strumpor, haha.
Alternativ ska jag börja med en bloggdesign till Bea, men vet inte vad hon vill ha för färger riktigt.. Tror jag kör på lite rosa, känns lite Bea ;)

Eller så börjar jag med min egen London-blogg! Åh, det känns lite lockande faktiskt!

Nöjd!

Är nu klar med bloggdesignen, i princip i alla fall. Måste lägga till några koder när jag ska lägga in designen på den riktiga bloggen sen bara. Är sjukt nöjd i alla fall, den ser stilren och snygg ut. Precis som jag ville ha den! Yay!! Får hoppas att killarna är lika nöjda bara..

Otålig!!

Igår skickade jag in ansökan (!!!!!!!!!!!!!!!!) och nu sitter jag och väntar på att Marie som driver förmedlingen ska höra av sig! Usch så jobbigt det är, hoppas att hon hör av sig imorgon, annars måste jag sitta hela helgen och vänta, blä!

Ruskigt trött är jag idag dessutom, men ska försöka få klart bloggdesignen innan jag gör något annat. Designen är för övrigt inte till mig själv, utan till killarna som ordnar Tingsholms UF-mässa iår! Så det är vad jag ska roa mig med nu!

Och vänta på ett mail då, naturligtvis..

Onsdag

Fick besök utav Elin innan, det var väldigt trevligt!! Hon flyttar till Danmark på lördag och börjar plugga till läkare, häftigt värre. Kanske blir en tur dit för att hälsa på i vår om jag har tråkigt. Inte helt omöjligt!

Pratar även med Alexandra, hoppas hon flyttar hem snart så jag kan umgås med henne. Hon har redan lovat att jag står först på listan att hälsa på i deras lägenhet (om de flyttar hit alltså) för en fika :)

Och nu ska jag nog äta, tror pappa är klar med maten, blir crepes för övrigt. Sen ska jag skicka in min ansökan, ooooooh. Måste bara välja kort! Tycker Bea kan logga in på msn typ nu så hon kan välja åt mig!

Ansökan, snart klar!!

  • Au pair application form - CHECK!
  • CV - CHECK!
  • 2 referenser - CHECK!
  • Slutbetyg från gymnasiet - CHECK!
  • Polisregisterutdrag - CHECK!
  • 2 foton - På gång!
  • Hälsopapper underskrivet av läkare - Fixas imorgon förhoppningsvis!!

Snart är det klart, helt sjukt. Har lagt ner några timmar på det här får jag nog lov att säga! Imorgon blir det hälsoundersökning, sen är det klart. Ska leta reda på kort nu på direkten, får se vilka jag tar!

Tisdag

Otroligt påhittiga rubriker jag väljer denna veckan känner jag..

Idag var det orkester på morgonen, gick bra, men inga svåra låtar direkt. Känner att jag kommit igång med flöjten lite i alla fall, ska fortsätta spela lite varje dag förhoppningsvis då det blir ännu bättre.

Efter orkestern satt jag kvar i ytterligare en timma och pratade med Marcus. Vi kollade även lite på bloggdesignen, får se om de använder min eller inte sen..

Sen åkte jag ner till Bokia och hämtade min London-bok som kom in igår! Efter det hem, och då hade Lina kommit hit så det var bara att börja plugga. Sofie kom även hon lite senare! Så resten av dag har bestått av pluggande, och nu är vi i princip klara. Härligt värre! Vi får se om vi blir godkända bara.. Lite tråkigt blir det att inte träffa de härliga tjejorna igen dock, menmen.. Det bär ju av till London snart förhoppningsvis ändå!

På tal om det, nu ska jag gå och scanna in mina papper så jag kan skicka iväg ansökan imorgon. NERVÖST!

...

I'm tired of trying. Please get me out of here! London's calling..

På onsdag, då ska ansökan in! Är sugen på att åka snart, kanske ska skita i att vara hemma fram tills juni?

Måndag

Gick ovanligt fort att jobba idag, vet inte vart tiden tog vägen. Skönt i alla fall, för det brukar vara aningen drygt annars! Nu är jag hemma i alla fall, eller har varit det i en timma rättare sagt. Ska packa ner lite böcker och gå bort och lämna dem på biblioteket och se om de har några engelska ljudböcker här borta, tvivlar på det, men kan ju kolla!
Sen ska jag gå till familjen Udd och kika in där en stund. Rita ska vara referens åt mig för au pair-ansökan! Så det pappret ska fyllas i idag, och sen får jag min andra på onsdag. Och ska även göra hälsoundersökningen då! Ikväll, eller möjligtvis imorgon, ska jag leta reda på lite kort jag kan skicka med. Tror det skulle vara två stycken på mig själv, får se om jag hittar några bra! SEN ÄR JAG KLAR! Så på onsdag kan jag skicka in ansökan!!!!!!!! Äntligen!! Åh, jag längtar redan tills jag hittar min kommande familj (:

Veckans planer

Måndag: Jobb väveriet 6.45-16.00, fixa design, referenser, fika med Elin
Tisdag: Orkester 7.50-8.50, kolla design med Marcus, fotolab 10.30-> Scanna in betyg, referenser, leta kort
Onsdag: Jobb väveriet 6.45-16.00, hälsoundersökning 13.20
Torsdag:
Jobb väveriet 6.45-16.00
Fredag: Jobb väveriet 6.45-13.00
Lördag: Jobb skidshopen 9.30-17.30, revy?
Söndag:
LEDIG, SOVA, INGET PLANERAT!

Elsas mode

Nu har jag läst ut årets julklappsbok, Elsas mode av Sofi Fahrman.
Boken handlar om Elsa som precis kommer hem från en flera månaders lång visit i New York (kan vara så att det upp mot ett år hon bodde där, nu blev jag lite osäker) och efter några veckor hemma så skaffar hon sig en blogg, nämligen Elsas Mode.
Boken handlar sedan om Elsa, naturligtvis, och om hennes blogg. Hur hon kämpar sig uppåt i modevärlden och vem hon gör det med..
En bok som tog slut alldeles för fort, och det är tur att det kommer ytterligare två böcker! Jag kan inte vänta tills nästa bok kommer!
I betyg får den dock inte full pott, men inte långt ifrån. Om vi kör en skala på 1-10 så ligger det på en stark 8. Det riktigt härliga skriftspråket saknas, och det drar ner mitt betyg en aning..
Nästa bok som ska läsas blir en engelsk bok, vilken har jag dock inte riktigt bestämt mig för ännu. Men lutar åt att det blir en Marian Keyes bok, antingen This Charming Man eller Angels.

Tävling!

Jag är med i denna tävlingen där man kan vinna ett valfritt set under kategorin Kits and gifts E.L.F.s-hemsida. Tävlingen hålls hos Catwalkqueen och avslutas onsdagen den 27 januari.
Om jag vinner vill jag ha kitet med 9 olika borstar, vilket väljer du? :)

Det bästa med januari..

..är att de flesta tv-serierna startar i USA igen! TÄNK OM jag hade bott i USA i ett år, då kunde jag ju ha tittat på det på en tv för en gångs skull! Hade varit härligt. Men nu sitter jag ju hemma i Sverige, och planerar ju inte ens flytt till USA utan till England, hmm..
Aja, datorn får duga fint så länge! Stekte för övrigt precis klart kycklingen till min sallad imorgon, den blev aningen stark, men det kommer säkert smaka superbra. Gjorde min egen lilla marinad, tog nog lite för mkt röd curry, haha.
Nu ska jag titta på Grey's anatomy, på tal om nya tv-serieavsnitt ;)
Imorgon blir det jobb (konstigt nog..)! Nattifnatt!

Äntligen fredag!

och usch så trött jag är.. Funderar på att lägga mig och sova en halvtimma, för att sedan fortsätta med veckans projekt! Håller på att göra en bloggdesign till en kompis som har som projektarbete att anordna UF-mässan som hålls på Bogesunds bil i Ulricehamn varje år. De vill ha en stilren design, som liknar en hemsida. Så jag håller på för fullt. Har lagt grunden, och jag är nöjd. Det är stilrent! Men är inte 100% nöjd, men det ska jag försöka bli innan jag är klar! :)

MEN NU blir det sängen en stund, ska i alla fall läsa om jag inte kan sova. Bättre än att sitta här! Jag hinner designa tillräckligt sen ikväll när jag kollar på tv tror jag!

HELVETE, nu kom mamma och bad mig gå en promenad med hunden! Åååh, skit också. Jag orkar inte, gah.. Men aja, får väl hoppas jag får lite energi där istället, ska bara bestämma hur långt jag ska gå. En längre promenad kanske, då piggnar jag nog till! Fast orkar jag? Jag har för övrigt blivit alldeles för snäll, för jag gör allt mamma ber mig om typ.. Trots att jag inte vill, meeeeeeeeeeen mamma är ju nöjd i alla fall. Det kan vara därför jag gör det tror jag.

Aja, får väl resa mig upp nu då..

London's calling

Bea, I can't wait either!!
Det ska bli fruktansvärt kul!!!! !!!! !!!!!
VILL TILL LONDON NU!

Planering av kommande 10 dagar

Fredag: Jobb 6.45-13.00, fixa referens nr 2?
Lördag: Jobb 9.30-17.30, fest?
Söndag: Fotolab 13.00 ->
Måndag: Jobb 6.45-16.00
Tisdag: Orkester 7.50-8.50, fotolab 10.00
Onsdag: Jobb 6.45-16.00, hälsoundersökning 13.20
Torsdag: Jobb 6.45-16.00
Fredag:
Jobb 6.45-13.00
Lördag: Jobb? Ulricehamnsrevyn?
Söndag: Jobb?

Ser någon någon ledig dag? Ja, nästa helg förhoppningsvis! Men annars inte så mycket ledigt.. Och jag som behöver sova, suck. Får kolla med tjejerna i fotogruppen om de kan tänka sig att komma hit på söndag, annars är jag körd. För jag vill festa på lördag! Eller sova kanske, zzz..

Min kväll


Läsa i Elsas mode, har kommit 100 sidor in nu, bra än så länge!
Betala räkningar, har nog råkat köpa lite böcker nu igen..
Fortsätta på en bloggdesign jag började med igår. Har börjat experimentera aningen nu, det är spännande! :)

Live to win - Låtarna som skrev mitt liv

Igår läste jag ut Andreas Carlssons bok "Live to win - Låtarna som skrev mitt liv" och jag måste säga att jag är imponerad utav denna människa. Andreas började sitt liv som vilken annan svensk som helst, närapå värre än de flesta, och har sedan jobbat sig uppåt med hjälp av sin talang och sin oerhörda vilja att lyckas.
Och vad vi svenskar inte vet är hur stor han egentligen är, och vad han har åstadkommit i sitt liv. Han och ett gäng med vänner hade under många år det mest framgångsrika skivbolaget inom popindustrin i hela världen egentligen, uppe i Stockholm och skrev och spelade där in väldigt många stora hits som vi har hört de senaste 15 åren. Han har bland annat skrivit låtar till Celine Dion, Britney Spears, Backstreet Boys, Westlife och *NSync. Inne på hans hemsida finns det ett register över många utav hans låtar, och listan är inte kort. Och det är många låtar man känner igen och älskar, men inte hade en aning om att han hade skrivit.

Det som imponerar mig mest när jag läser boken är dock hans vilja, han vill lyckas och han nöjer sig inte förrän han har lyckats. Och när han väl är klar med ett projekt, ja då startar han ett nytt. Och så fortsätter det..

Han verkar sprudla av energi, och verkar vara en väldigt trevlig person, det är i alla fall känslan jag får när jag läser boken. Jag hade gärna träffat Andreas en dag, och gått bredvid honom och bara fått titta på och lyssna på saker han gör under dagen. Möten, försök till att skriva låtar och vad mer han nu kan hitta på.

Andreas är min nya idol, för han ger inte upp. Han är en sån som får saker att hända, och är inte rädd för att våga testa. Genom hela boken så kommer det citat, och det är bra citat. Ett som jag verkligen fastnade för är detta: Fokusera på möjligheterna, inte problemen. Och det är precis vad jag ska göra i fortsättningen.

Snart kommer jag att läsa boken igen, för att få mer energi och inspiration, utav en av Sveriges mest framgångsrika personer!

Dagbok

Vill inte riktigt skriva av mig om allt jag behöver få ut här i bloggen, därför har jag börjat skriva dagbok. Det är fruktansvärt bra känner jag, jag mår bättre och tänker inte lika mycket när jag ska sova! Jag skriver dock väldigt mycket när jag väl kommer igång att skriva, ett A4 i Word är lite om man kollar på det jag skrivit.. Har blivit 5 sidor som max en dag tror jag, men oj så skönt det är!
Brukar skriva det sista jag gör varje dag innan jag kryper ner i sängen. Då blir det lättare att sova, och tack och lov för det!

Nu ska jag plugga, ska skicka in första rapporten i fotokursen igen, ska bara manipulera en bild lite först, haha!

London..

Sitter och drömmer mig bort! Längtar tills jag kommer till London, och till Bea naturligtvis! Ska kolla med Malin på jobbet imorgon om läkaren kommer dit snart, så jag kan göra hälsoundersökning där. Och annars så får jag ringa till Dalum och boka tid där. Det är inte mycket som ska fyllas i, men fyllas i ska det göra..
Ska även kolla med Karin på jobbet om hon kan tänka sig att vara referens åt mig, och åka bort till Rita och fylla i hennes papper där. Och så får hon nog ställa lite frågor så hon vet vad hon ska svara om de ringer till henne, haha.
Åh, London. Ge mig London, NU!

Aladdin med asmycket musik

Det började inte så bra, resan in till Ulricehamn alltså. Jag var lite orolig för att min bil inte skulle starta, men det gjorde den utan protest! Åkte sedan till Elin för att hämta henne, var lite osäker på vilket hus det var när jag kom fram, så jag stannade mitt på vägen och skickade ett sms att jag trodde jag stod utanför hennes hus, stängde sedan av bilen och började skrapa rutan på insidan eftersom jag inte hade fått bort tillräckligt när jag var hemma. Elin kommer ut, och då ska jag starta bilen igen. Och det händer ingenting, bilen reagerar knappt när jag vrider på nyckeln. Batteriet är urladdat, yippie.. Såhär i efterhand funderar jag på varför jag stängde av bilen, men jag antar att det var för att spara lite bensin.

Elin springer in och hämtar sin mammas pojkvän som kommer ut och kommer fram till att vi ska bogsera upp bilen på gården och sedan ta en annan bil in för att hinna i tid. Bogserar upp bilen, med en smått hysterisk jag som sitter i min bil eftersom ratten låser sig precis då Håkan börjar köra iväg med sin bil. Men kunde vrida på nyckeln i precis rätt tid! Fick upp bilen på gården, bytte snabbt bil och åkte iväg mot stan. Och shit vilken tur att vi hann!

Även om jag och Elin kom sist så fick vi platser längst fram, haha. Flyt eller? Blev perfekta platser, kändes som att vi närapå var ensamma i salen! Teatern började med att berättaren sålde en saga till en kille som kom förbi på gatan. För 100 kr kastades Hans in i sagan och sen var det igång, Aladdin med asmycket musik! Mina favoriter blev lätt Anden i lampan som spelades av Carl Sandin. Det var en fruktansvärt kul roll, och han gjorde den grymt bra. Jag skrattade så jag grät första scenen han var inne, underbart. Sen var Sofie Gunnarssons roll som Storvisiren kul! Det första med denna roll var under Sultanens sång, där Storvisiren körade. En sur och avundsjuk Storvisir stod bakom Sultanen, och Sofies minspel var oslagbart, haha.
Ska gå och lägga mig nu eftersom jag ska upp och jobba imorgon, så ska sammanfatta det hela väldigt snabbt nu känner jag. Är lite trött!
Det var fruktansvärt bra! Roligt, skrattade mer än på länge! Riktigt bra manus, bra skådespelare och underbar musik. Stort plus till Sebastian Ring som skrivit manus och musik och regisserat alltihopa och även till Daniel Fält som är grym på piano, helt sjukt. Hade det funnits något sådant här sisådär varje helg att gå och roa sig med, då hade inte jag varit sen med att köpa biljetter kan jag lova. Riktigt härligt!! Ge mig mer, gärna nu! :)

Måste tillägga att alla var fruktansvärt bra. Fastnade dock för de två nämnda personerna ovan av någon anledning, antagligen för att jag skrattade som mest åt dem. Men alla var sjukt duktiga, log genom hela föreställningen. Ååh, ge mig mer. Ge mig en dvd ;)

KLART!

Har nu städat klart i mitt rum, ligger bara lite saker i bokhyllan som jag inte vet vart jag ska göra av dem.. Blev mycket bra, nu har jag ett roligare rum helt klart!

Ska nu åka iväg på teater, funderar på att ta med kameran, men vet inte. Tror inte jag kommer använda den, för enligt Eva så är den fruktansvärt kul och då skrattar jag nog hellre än koncentrerar mig på kameran, haha. Måste gå igenom mina kort med, så jag vill inte fota mer just nu, suck.. Tråkigt nog så känner jag bara ångest när jag fotar eftersom jag vet att jag har så många kort som ligger osorterade. Ska börja ta tag i att gå igenom dem nu, det måste jag! Har redan börjat lite med Paris-mappen, ska fortsätta ännu mer när jag kommer hem om jag orkar, eller imorgon efter jobbet.

Måste förberedda ett papper inför imorgon med, hmm. Äh, nu ska jag leta reda på någon tröja att slänga på mig och sen ska jag åka och hämta Elin och gå på teater!

Aladdin - med asmycket musik! Det ska bli superkul!!

Lördag

Tråkig dag egentligen, för jag har inget planerat, eller hade inget planerat rättare sagt.
Sov till 11 typ, sen slappade jag i sängen en stund till. Har sedan dess städat lite i mitt rum, börjar nästan få ordning på det nu. Ska fortsätta en liten stund till bara, och ätit lite.
Nu ska jag springa in i duschen, sen ska jag städa vidare, eventuellt byta lakan och sen får vi se vad jag hittar på!
Ikväll blir det i alla fall teater, skulle på den imorgon egentligen, men hade missuppfattat tiden så blev snabbt ändring till idag. Och ingen mindre än Elin ska gå med mig, det ska bli kul!
Kanske fotar rummet sen, om jag hinner bli klar, hoho.

Let's dance

Har hamnat framför tvn efter att ha slappat inne i mitt rum i eftermiddag. Tittar på Let's dance, och det är väl helt okej. Är roligare i framtiden sen när de är duktigare, så duktiga så man blir imponerad! Ser mest framemot att få se Rabih ikväll, han har inte dansat ännu nämligen. Ska bli kul att se om han kan röra på sig ;)

När Let's dance är slut tänker jag gå och lägga mig. Jag är så fruktansvärt trött, så jag skiter i om klockan inte ens har hunnit bli 22, jag måste sova.. Jag somnar redan nu typ, mina ögon vill inget hellre än bara stänga igen just nu, haha.
Imorgon får jag sova i alla fall, på morgonen alltså. Men på söndag är det jobb igen som gäller!
Nu ska jag kolla klart, sen blir det då sängen. Till lite Sex and the city! Funderar på att börja läsa i min bok jag fick i julklapp, men orkar nog inte det idag.. Får bli imorgon!

Sex and the Ciiiiiiiiity

Hittade ett test där man testar vem i Sex and the City man är! Jag blev, tada:
Du är fröken skotokig och relationsexperten som aldrig verkar hitta rätt själv.
Hahahaha, jag är kanske inte lika skotokig som hon, men relationsexpert som inte hittar rätt, det skulle man nog kunna kalla mig eftersom jag ofta är den som andra ber om råd.

Glömsk, japp! Sjuk? eventuellt...

Har glömt av att lägga in kort från ommöbleringen, men det får vänta några dagar till. Är inte riktigt klart, och jag tänkte städa klart och röja undan allting först innan det kommer slutgiltiga kort! Går lite trögt dock, för jag vet inte vart jag ska göra av allt.. Men på lördag blir det förhoppningsvis klart!
Sen vet jag inte riktigt, men jag tror att jag är på väg att bli sjuk. Bihålsinflammation verkar det vara, inte direkt kul. Kunde knappt sova igår eftersom jag hade så ont, och lär nog inte bli bättre idag.

Gårdagskvällen gick åt till att titta på film med mor och även skriva klart min ansökan och mitt cv till ansökan. Så nu är jag klar med de delarna som jag var tvungen att göra själv! I helgen ska jag ragga mina referenser och få deras papper klara, och sen är det hälsodeklarationen kvar. Ska även leta reda på två kort och scanna in mina betyg. Oooh, måste bara komma på när jag vill åka med. Har skrivit juni i ansökningarna, men hade nog hellre kommit iväg lite tidigare, typ imorgon, haha. Får tänka på saken! Ska även kolla lite med Jörgen hur han tänker sig med Rom-resan och vårblandningen..

Nu ska jag försöka sova, bihålorna gör mig väldigt trött...
Nattinatt!

Må bra-regler!

  1. Var dig själv
  2. Tro på din förmåga
  3. Satsa på det omöjliga
  4. Lita på din instinkt
  5. Glöm aldrig var du kommer ifrån
  6. Ge aldrig, aldrig upp
  7. Våga börja om
  8. Ta alla chanser
  9. Sikta mot stjärnorna
  10. Njut av ögonblicket
  11. Ta ingenting för givet
  12. Förbered dig på det oväntade
  13. Gå aldrig över lik
  14. Försök överträffa dig själv
  15. Var beredd på motgångar
  16. Tro på dig själv
  17. Lyssna till din inre röst
  18. Behåll markkontakten
  19. Ta kontrollen när det krävs
  20. Sök djupet av din fantasi
Det är kul att bläddra igenom gamla anteckningsböcker! Då hittar man lite blandat, som det här t.ex.!

Ommöblering pågår

Mitt rum var för några timmar sen i totalt kaos! Men nu börjar det bli lite ordning på grejerna kan jag meddela.
Har ägnat dagen, sen 14.30 typ, med att möblera om i mitt rum. Flyttat på två bokhyllor är väl den största skillnaden. Blev enorm skillnad, men det var inte gjort i en vända.. Massa saker att först lyfta ut från hyllorna, sen flytta och sen tillbaka med allt igen, puh.. Måste röja ur sängen så jag har nånstans att sova inatt, så nu bildas en liten hög på mitt bord och på golvet! Ska försöka få ordning på det innan jag sover med dock, men lika bra att tömma sängen direkt så jag slipper göra det sen!

Återkommer med lite bilder senare!

Filmer med skådespelare från Twilight-serien

Nu börjar skådespelarna från Twilight dyka upp med andra filmer! Här är de jag har hittat! Klicka på titeln för att se på trailern. I parentes ser ni vilken/vilka skådespelare som är med från Twilight-serien. Längst ner kan du även se vilka roller de spelar i Twilight om du inte har riktigt koll på det!

Jag tycker att alla filmerna verkar bra, återstår att se hur många utav dem jag kommer titta på dock, haha. Men det blir nog några stycken, ser mest fram emot Valentine's day, Remember me och The yellow handkerchief tror jag dock!

Har du inte riktigt koll på vilka roller de har? Kolla här!
Inom parentes ser du vilken film de först syns i, utav Twilight-filmerna alltså!
Kristen Stewart = Bella (Twilight)
Dakota Faninng = Jane (New moon)
Taylor Lautner = Jacob (Twilight)
Robert Pattinson = Edward (Twilight)
Anna Kendrick = Jessica (Twilight)
Michael Welch = Mike (Twilight)
Jackson Rathbone = Jesper
Michael Sheen = Aro (New moon)
Kellan Lutz = Emmett (Twilight)
Nikki Reed = Rosalie (Twilight)
Xavier Samuels = Riley (Eclipse)

Tråkig lista? Nej tack!

Usch, började göra en lång lista om förra året. Listan var tråkig, så nu har jag gett upp. Överväger om jag ska fortsätta röja lite i hörnet jag började med, så jag kanske man flytta bokhyllan imorgon?

Nej, jag ska fortsätta! Funderar på att sätta på en film samtidigt som jag håller på, men just denna skivan med Sex and the City vill inte fungera i datorn.. Fast, kan ju kolla via Voddler istället kom jag på! Fast inte Sex and the city då, utan något annat ;)

Nu ska jag fortsätta! Ska bli klar i ena hörnet innan jag går och lägger mig!


Operation rum

Nu ska jag börja greja i mitt rum tänkte jag, ska börja med att fixa i ordning hörnan där bokhyllan ska stå, borde hinna flytta den dit idag med, OM jag inte sätter mig här mer. Så det blir målet, musik från datorn är okej, men inte mer, haha!
Så nu går jag härifrån! Ska ner med lite smutstvätt först bara, sen sätter jag igång :)

Planer för kommande vecka

Måndag: Jobb 6.45-16.00 (väveriet)
Tisdag: Eventuellt jobb 6.45-13.00 (väveriet)
Onsdag: Jobb 9.30-17.30 (Skidshopen)
Torsdag: Jobb 6.45-16.00 (väveriet)
Fredag: Jobb 6.45-13.00 (väveriet)
Lördag:
Söndag: Jobb 9.30-17.30 (Skidshopen)

Känner att jag inte har överdrivet mycket inplanerat denna veckan, förutom jobb.. Någon som vill hitta på något? Tisdag är jag troligtvis ledig, alla kvällar och på lördag då!
Pulkaåkning, ommöblering, IKEA-tripp, Borås-tripp, filmtittande, eller annat förslag! Allt mottages! Tror ni som läser har mitt mobilnummer dessutom! Vill träffa folk! Så skicka ett litet sms! :)

En söndag i Dalstorp

Åkte till Kristin efter förra inlägget, och har varit där fram tills för 2 timmar sedan ungefär! Var en mysig dag med massa prat om allt, och inget! Kristin bakade sedan äppelpaj, jag delade smöret i degen och vispade vaniljsåsen, haha! Mer prat, och lite mer prat. Och sen ett ryck och en promenad upp till Johan för att hälsa på. Där blev det mer prat, och lite mer prat, haha. Sen tog vi oss en tur i pulkabacken, dock bara två åk, sen kände jag att det var dags att börja bege mig av hemåt! Väl hemma värmde jag mig lite mat, och nu sitter jag här. Ska försöka sova strax, men det kommer bli svårt.. Ska upp klockan 6 imorgon så får väl göra ett tappert försök i alla fall!

Sjusovaren Elin!

Ställde klockan så jag skulle komma upp vid 10-tiden. Och var vaken då, men liksom igår somnade jag om. Igår hade jag dock inte ställt någon klocka, vilket jag hade idag då. Och idag skulle den ha fortsätt ringa, för jag stängde aldrig av dem. Men icke, den låg så tyst så tyst. Vilket gjorde att jag inte vaknade förrän nu. Skit också!

Så nu ska jag duscha, äta, göra mig i ordning, packa ner varma kläder och lite sånt och sen bege mig iväg till Dalstorp. Funderar på att ta med mig kameran, finns säkert något dumt jag och Kristin kan hitta på med den, haha.

Åååååh, åhhhhhhhh!

Skit i det sista jag sa i förra inlägget! Jag måste bara skriva en sak till!!
Jag MÅSTE möblera om lite i mitt rum! Vill helst göra det nu, men det skulle nog ta några timmar, så det får vänta till en annan dag. Torsdag, då jävlar! Eller, stor risk att jag börjar så smått under kvällarna i början av nästa vecka..
Jag ska nämligen flytta på mina två bokhyllor, vilket kan ta sin lilla tid med allt jag har i dem, haha. Kom på en alternativ lösning på mitt rosa problem, jag täcker en hel vägg med bokhyllorna istället!
Ritade upp detta lite snabbt i Paint!

Första bilden är hur det ser ut nu, på ett ungefär.
Och såhär vill jag ha det efteråt, på ett ungefär! ;)
Tror det kommer bli super! Ska även slänga ut min tv har jag kommit fram till nu. Datorn har större skärm än vad den har, och jag har inte använt den på evigheter. Så den kan lika gärna flyga iväg nån annanstans!
NU blir det sängen!

Puh!

Idag har jag egentligen inte åstadkommit så mycket, men jag har rensat lite på datorn. Har slängt minst 500 filer, sorterat ut lite och förberett för överflyttning till hårddisk. Efter det är datorn tom, eller nästintill i alla fall. Vilket betyder att jag snart kan installera om den. Det ska bli skönt, hoppas det hjälper så jag återigen slipper bränna knäna av mig när jag sitter med datorn i knäet. Funderar på om det har gått 3 månader sedan jag hade datorn inne på service senast, annars kanske jag borde skicka in den igen? För något fel är det, så här varm ska inte datorn vara! Trots att de bytt fläkt så är det fortfarande inte bra.. Jädra skit jag har köpt, överväger att köpa mig en MacBook snart! Men känner inte för att slänga ut de pengarna riktigt än, hmm..
Kanske ska satsa på en stationär dator istället, och ha denna endast som surfdator när jag vill bära med mig den? Tåls att övervägas!
Nu ska jag koppla in min hårddisk och flytta över mina filer, och slänga igång en Johan Falk-film tror jag! Eller lite Sex and the City, haha. Svårt val, ska klura i några minuter till!
Sista inlägget för idag i alla fall, återkommer nog imorgon :)

Är det dags?

När jag tänker på vad jag vill åstadkomma i mitt liv så finns det några saker jag verkligen skulle vilja klara av. En sak som jag drömde om redan när jag var 10 år är att skriva en bok. En roman som berör många och som många mår bra av att läsa. Om den är för vuxna eller ungdomar spelar inte så stor roll, så länge jag kan hålla i min egen bok med mina egna ord en dag.

Dock har jag inte något bra tålamod och inte kommit fram till någon bra story än, men jag ger inte upp. Tänk om 2010 är året då jag klarar av att skriva min roman? Det vore rätt häftigt, jag kanske skulle ge det ett ärligt försök iår. Det vore spännande!

Någon som skulle våga ge sig på att läsa min bok sen? :)

En ny dag

Jag lyckades tillslut somna, efter två avsnitt av Sex and the city. Aningen trött var jag då kan jag meddela, och somnade så fort jag hade stängt av datorn i princip. Då var klockan närapå 4, så de var inte så konstigt att jag var trött egentligen.
Funderade på en sak, var det fullmåne inatt?

Nu ska jag gå upp och äta lite frukost tror jag, funderar på att värma upp min bil sen och ta mig en åktur. Har närapå bestämt mig för att åka in till Videomix (nej, inte hemmakväll, tänker aldrig säga det) och köpa Sex and the city-boxen! Kollade runt på priser igår, och kom fram till att den kostar lika mycket där som på det billigaste stället på nätet. Så då kan jag lika gärna åka dit tänkte jag!

Nej, nu ska jag gå upp. Kan inte ligga här hela dagen och slöa, hoho.

4 sidor senare

Tänkte sova tidigt, för jag var fruktansvärt trött redan vid 23-tiden. Men, började tänka, som vanligt. Ville skriva av mig, men kände att det inte var meningen att någon annan än jag skulle läsa det. Så öppnade ett Word-dokument och skrev, och skrev, och skrev. En timma och tjugo minuter senare, och 4 fullklottrade sidor så stängde jag ner programmet.

Nu ska jag försöka sova, ge det en ny chans. Tror jag lämnar datorn på, för jag känner att tankarna är nog inte riktigt slut än.

2010

Så var det nytt år igen, som vi har väntat. Eller?
Jag har väntat i alla fall, för i år ska jag våga mig på en sak som jag aldrig trodde jag skulle våga. Jag ska åka till London, och stanna där ett bra tag. Än har jag inte vågat mig iväg, men jag ska banne mig klara det!
Mer planer för i år har jag egentligen inte. Jag hoppas bara på ett bättre år än 2009! Ett gladare och mer positivt år! Och definitivt mer spännande, och lärorikt!
IMORGON ska jag skriva mitt CV, sen är jag klar med allt jag behöver göra själv för ansökan (tror jag!). Sen ska jag fixa mina referenser och scanna in lite betyg med mera, och sen kan jag skicka det, yahoo!
Men nu väntar sängen, ska fortsätta kolla på Sex and the city tänkte jag. Är på avsnitt 5, första säsongen. Funderar på att beställa boxen med hela serien, 600 kr, är det värt det?

5 favoriter från 2009:
* Körkört!! (!!!!!!!)
* Paris-resan
* Student
* Biobesöken med Krista ;)
* Turkiet med familjen

RSS 2.0