Lördag

Ikväll blir det utgång tillsammans med Jenni, Mikaela och Amanda. Ska bli kul!! Hade varit ännu roligare med ännu fler i sällskapet, men vi kommer ha kul ändå ;) Hoho, finns väl annat folk på krogen när vi väl kommer dit! ;)
Idag har det än så länge varit Occapella, med firande av Jörgen. Vi började med tårta på fikat och fortsatte sedan ner till hotellet och åt lunch efteråt. Mycket gott!!
Nu är jag dock aningen trött, så nu funderar jag på att sova en stund, så jag orkar med kvällens utflykt, haha. Så, det blir nog lite Sex and the city, och lär troligtvis somna till det..
Återkommer senare med bild, om jag hinner, innan jag åker mot Borås!

Kommentarer
Postat av: sara<3

Hej, aa det har jag!

2010-01-30 @ 15:43:30
URL: http://dailylife.se
Postat av: Stina Olofsson

Jajjemän nu funkar www.stinaolofsson.se :)

2010-01-30 @ 18:41:23
URL: http://stinaaolofsson.se
Postat av: Miss Diana

Hej, mitt problem med domänet fixade av sig själv faktiskt. Det bara hoppade igång av sig själv efter ca 20-30 minuter. Men då gäller det att betala med kort om du betalat med faktura så tar det lite längre tid tills dom får in sin betalning.Om du har betalat och dom fått registreringen så ska den ha kommit igång, annars rekommenderar jag att du kontaktar deras kundtjänst.Lycka till!!! =)

2010-01-30 @ 22:55:27
URL: http://missdq.se
Postat av: Diana

nej jag har inte fått det att fungera än men enligt hemsidan så tar det två arbetsdagar (tisdag alltså!) om man betalar med bankgiro ;D och det gjorde jag, gjorde du? :D

pusss lycka till! och håll ut !

2010-01-30 @ 23:42:59
URL: http://diiaanaaaas.blogg.se/

Lämna mer än gärna en kommentar här!
Jag läser och svarar på alla kommentarer!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:


Skriv din kommentar här:

RSS 2.0