Live to win - Låtarna som skrev mitt liv

Igår läste jag ut Andreas Carlssons bok "Live to win - Låtarna som skrev mitt liv" och jag måste säga att jag är imponerad utav denna människa. Andreas började sitt liv som vilken annan svensk som helst, närapå värre än de flesta, och har sedan jobbat sig uppåt med hjälp av sin talang och sin oerhörda vilja att lyckas.
Och vad vi svenskar inte vet är hur stor han egentligen är, och vad han har åstadkommit i sitt liv. Han och ett gäng med vänner hade under många år det mest framgångsrika skivbolaget inom popindustrin i hela världen egentligen, uppe i Stockholm och skrev och spelade där in väldigt många stora hits som vi har hört de senaste 15 åren. Han har bland annat skrivit låtar till Celine Dion, Britney Spears, Backstreet Boys, Westlife och *NSync. Inne på hans hemsida finns det ett register över många utav hans låtar, och listan är inte kort. Och det är många låtar man känner igen och älskar, men inte hade en aning om att han hade skrivit.

Det som imponerar mig mest när jag läser boken är dock hans vilja, han vill lyckas och han nöjer sig inte förrän han har lyckats. Och när han väl är klar med ett projekt, ja då startar han ett nytt. Och så fortsätter det..

Han verkar sprudla av energi, och verkar vara en väldigt trevlig person, det är i alla fall känslan jag får när jag läser boken. Jag hade gärna träffat Andreas en dag, och gått bredvid honom och bara fått titta på och lyssna på saker han gör under dagen. Möten, försök till att skriva låtar och vad mer han nu kan hitta på.

Andreas är min nya idol, för han ger inte upp. Han är en sån som får saker att hända, och är inte rädd för att våga testa. Genom hela boken så kommer det citat, och det är bra citat. Ett som jag verkligen fastnade för är detta: Fokusera på möjligheterna, inte problemen. Och det är precis vad jag ska göra i fortsättningen.

Snart kommer jag att läsa boken igen, för att få mer energi och inspiration, utav en av Sveriges mest framgångsrika personer!

Kommentarer

Lämna mer än gärna en kommentar här!
Jag läser och svarar på alla kommentarer!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:


Skriv din kommentar här:

RSS 2.0