Gratisbio

Varför fungerar inte gratisbio? Är jag den enda som inte kommer in där?

Lördagen med 12 timmars slit

Idag har jag då inte gjort mycket, eller jo det har jag, men jag har inte direkt  gjort många olika saker eller vad man ska säga. Jag gick och la mig vid halv 2 inatt ungefär, då i totalt mörker eftersom de skulle uppdatera något så de bröt strömmen i alla fall i halva Timmele under några timmar inatt. Tack och lov att de bröt strömmen innan jag somnade så jag märkte det, annars hade jag ställt min nyinköpta väckarklocka, som naturligtvis går på ström, och så hade jag inte kommit upp i morses.

Vidare till imorses då, vid 5.45 ringde väckarklockan, mobilen rättare sagt, och sa åt mig att gå upp. Låg och drog mig till 6.30 dock, sen satte jag fart och röjde runt i huset och gjorde mig redo för att återigen åka till Lidl. Sen bar det av strax efter 7 och vid 7.15 började dagens arbete med att plocka frys tillsammans med Anna. Malin och Sofia jobbade på annat håll i butiken och nedrans vad vi slet de första timmarna där. Vi fick dock ordning på det mesta och sen var det dags att öppna butiken vid 9, efter ett litet morgonmöte med fruktstund, haha. Det var mysigt att jobba med dessa 3 i alla fall, men det var en lååååång dag. Jag jobbade från 7.15-19.30 med 30 minuters rast. Puh, det var kämpigt. Är väldigt trött nu, både p.g.a. brist av sömn inatt och allt slit under dagen, men jag är väldigt nöjd med mig själv i alla fall! Hade 362 kunder i kassan och jobbade på i det högsta tempot hittills med scannade varor/min, 25,22 tror jag jag låg på idag, haha.

Efter att jag hade slutat jobba så åkte jag i alla fall till Ica för att köpa mig lite mat, och jordgubbar. Dessa sitter jag och äter just nu, för att belöna mig själv för att jag varit väldigt duktig idag, hihi. Gott är det, och trött är jag. Så det blir nog att äta upp dem och sen krypa ner i sängen och sova så jag orkar med morgondagen också. Då jobbar jag igen, precis som de senaste 4 dagarna och de kommande 5 dagarna efter det, tjoho.. Money, money, money säger vi då! ;)

Imorgon jobbar jag till 18.30, sen blir det hem och träffa mamma och Linnea som jag inte träffat sen i torsdags! Pappa kommer hem lite tidigare, och åker iväg innan jag kommer hem och är borta resten av veckan. Det blir konstigt att inte ha honom att tjafsa med på kvällarna, menmen, jag tror jag överlever ;)

Skrev det här inlägget igår, men precis när jag skulle publicera det så dog datorn, trodde att inlägget hade försvunnit, men det hade sparats som utkast, tack och lov! Så här kommer det nu istället!

Inget speciellt idag..

Det blev inget direkt speciellt gjort idag, tyvärr!
Men jag var väldigt snäll mot en arbetskollega, L, som önskade att gå på semester en dag tidigare, och så tog jag hennes arbetspass imorgon och så får jag mer pengar och hon mer semester! Massa tack från henne och tack tillbaka! Mer pengar dör ingen av, haha :)

Och nu är det dags att sova, eftersom jobbet börjar vid 11 imorgon och jag ska försöka hinna med lite ärenden på vägen dit! Jordgubbar ska köpas, lämna tillbaka en bok och fixa lite inför kvällen. Det var nog något mer, men det får jag försöka komma på imorgon, haha.

Lite Breaking dawn på detta, sen sover jag gott snart!

Kan ju förresten dra min övriga dag lite snabbt!
Jobb 11-19
Sen bil till Borås med Adina för att besöka stadsparken och lyssna på Anton & Elin när de spelar där!
Sen tillbaka till Uhamn med Adina, och ev Krista i bilen, för att fira Sofies 18årsdag! Det blir myspys, även om jag måste åka hem tidigt eftersom jag börjar jobba 7.15 på lördag.. Menmen, kan sova gott på lördag kväll sen efter 12 timmars arbete!

Nu är det dags för sängen i alla fall!
Nattinatt folket, vi hörs om några dagar när jag hinner skriva igen, troligtvis söndag ;)

Sjukt härlig lägenhet!

Kom på en sak, sitter och kikar in på en lägenhet just nu. Det var nån känd modebloggerska som skulle sälja den tror jag, minns inte namnet. Låg uppe som länk på blogg.se för en stund sedan! Den är sjukt snygg i alla fall, en sån lägenhet tror jag jag skulle kunna tänka mig när jag blir miljonär, haha.
Kolla länken helt enkelt för att bedömma själva! :)

http://www2.sight.se/bilder.aspx?OBJGUID=3L9R701610MSTN8P&OBJTYPE=CMBoLgh

Ännu en dag

Så var det ännu en dag, en ny dag som aldrig kommer åter! Tänk på det mina kära vänner! Varje dag borde man göra något speciellt, eftersom man aldrig får chansen att göra om dagen. Idag har jag inte gjort något speciellt dock, attans. Måste försöka komma på något innan klockan slår midnatt!
Har dock lagat mig lite mat och duschat, och ska nu förbereda mig det sista inför jobbet och försöka hinna hänga upp tvätten som ligger i maskinen! Så nu är det nog dags att rycka mig upp härifrån och köra igång!

Vi hörs ikväll om jag orkar och har något speciellt att berätta om!

Blogg, blogg, blogg

Kanske borde överväga att blogga lite mer nu? Vet inte vad jag ska blogga om dock, men kan väl berätta lite om min dag kanske!

Väckarklockan ringde strax innan 5, så klockan 5 var jag uppe ur sängen och började förbereda mig för dagen. Vid 5.50 satte jag mig i bilen och körde mot Ulrichehamn och Lidl för att börja jobba 6.00. Sen slet jag med kartonger och lådor (vad skillnaden är avgör nu) och fick upp massa frukt och kylvaror innan butiken öppnade 9.00 och jag satte mig tillrätta i kassan en stund. Satt sedan där, växlade med att plocka upp lite varor samt ha rast, inte att förglömma. Slutade vid 14.30 och så var dagen på Lidl slut! Otroligt rolig fakta va?

Sen köpte jag lite fika, på Lidl, konstigt nog och begav mig sedan ner till Sturebadet där Krista låg och väntade. Tillbringade en stund därnere med henne och åkte sedan hem. Sen dess har jag varit hemma, med undantag för en liten tur till ICA här i Timmele för att köpa juice och bacon, haha.

Så, det var väl ett intressant inlägg? Inte direkt.. Aja, får försöka komma på något bättre att berätta om! Återkommer!^^

Bara för dig Alex! :)

Mina jobbtider denna veckan!

Ons: 6.00-14.30
Tors: 14.30-20.15
Lör: 7.15-19.30
Sön: 12.15-18.30

Så, nu vet du när du ska hälsa på mig då! Haha :)

Moulin Rouge!

Har nu jobbat två dagar och det går finfint! :) Har jobbat 5 timmar bägge dagarna, och imorgon fick jag erbjudande att dubbla så jag jobbar 10 timmar istället, lika bra att ta chansen så man får fler chanser, vilket ger mer pengar! Och kanske chans att fortsätta jobba i höst? Vem vet?!

När jag kom hem idag lagade jag lite pasta med ädelostsås till mig och min syster, sen la jag mig faktiskt i sängen och fick igång Moulin Rouge och tittade på den! Somnade dock en stund, så fick hoppa tillbaka en bit, men nu har jag kollat klart och jag har kommit fram till att jag älskar den!!! När jag var typ 12 år kollade jag på den och tyckte det var den tråkigaste filmen nånsin typ (okej, kanske inte tråkigaste, men jag tyckte inte om den alls!) och tänkte att det var dags att ge den en ny chans, och tack och lov för det! Lär se den fler gånger, kanske redan i helgen, haha.

Här kommer Elephant Love Medley från filmen, vilket är det bästa musiknumret enligt mig! :)

Sen har vi ju alltid Come what may, den är grymt bra den med! Här är avslutningsversionen! :)
Den är bra fram tills strax efter 3 min förresten, sen vet jag inte riktigt längre, då är det inte lika bra, haha.
Fast sen kommer slutet, hujujuj! :O

Lost

Jag känner mig förlorad
Vet knappt vem jag är
Vet knappt vad jag vill

Jag vet bara att jag inte är jag längre
Och ingen vet nog vem jag är heller

Hemma igen!

Har nu varit hemma i snart ett dygn, eller ja, kl 02.10 har jag varit i Sverige ett dygn i alla fall, haha.
Nu ska jag försöka sova lite innan jag ska iväg och hämta mina föräldrar som är på 50-årsfest! Ska berätta mer om resan en annan dag, dock blir det ganska lite bilder eftersom jag knappt tog några! Det var inte riktigt läge att släpa med kameran till de ställena vi gick, menmen!

Onsdagens musiktips

Fel version, men den får duga!! Mikas skiva har spelats i bilen idag, denna låten är lätt min favorit!!


Denna låten betyder lite extra för mig, vet inte varför, men jag älskar den!

Studentveckan - måndag

Så, nu ska jag försöka få ihop lite inlägg om förra veckan. Vi börjar med måndagen, som egentligen skulle vara en ganska så händelselös dag.

Åkte till skolan för att äta lite, träffa Alex, tömma skåp och kika lite på kalsongracet. Sen skulle jag och Alex ner och köpa lite smink m.m. som saknades inför veckan, och på vägen ner blir vi naturligtvis påkörda och sen smiter bilen iväg..
Såhär skrev jag på min bilddagbok om denna händelse:

"Japp, då var man en upplevelse rikare.. 
Jag och Alexandra åkte ner från skolan mot vår kära gågata för att köpa det sista till imorgon, och när vi kommer på Höjdgatan ner mot Stenbock kommer en mötandes bil i hög hastighet, troligtvis för fort, och jag svänger undan mot kanten och slänger mig på bromsen. Den andra bilen svänger också undan, och bromsar lite, men bakvagnen tar rakt i min vänstra bakdörr. En nedrans smäll och två chockade tjejer, och en bil som kör vidare uppåt stan i en fortsatt hög hastighet blev resultatet.

Vi fick i alla fall bevis på att det finns omtänksamma människor på Höjdgatan, för nedrans var fort det var människor ute och kollade hur det var med mig och Alexandra och ringde polisen och hämtade vatten, satte upp varningstriangel och jag vet inte allt.

Vi listade dock ut vem som hade kört den andra bilen, och lyckades få ner honom till platsen igen precis innan polisen som kom från Borås kom dit. Sen ställde polisen massa frågor, och vi fick visa körkort och blåsa i alkotest. De kollade även skadorna på bilarna och mätte bromssträckan på den andra bilen (tydliga märken på asfalten..) och höll på en stund... Ingen blev skadad förutom bilarna då och det är jag glad över! Hade jag kommit någon sekund senare hade det blivit en frontalkrock och då hade det inte slutat lika lyckligt..

Fina härliga bucklor och härliga repor från bakdörren och bakåt och en helt förstörd fälg.. Så ser min fina lilla bil ut nu! :("

 

Så, då har jag testat på det med, att bli påkörd alltså! Polisen kom som sagt till platsen, och nu väntar vi på att se vad som händer. Ska in med en skadeanmälan till försäkringsbolaget idag med, så får vi se vad som händer där med..

Efter den timman uppe på olycksplatsen så åkte vi vidare ner till stan och köpte vårt smink, gjorde åt lite lagom mycket pengar kände vi bägge två.. Och sen var det dags att åka hem för att förbereda sig inför baldagen!


RSS 2.0