Anger

Idag känner jag bara för att skrika, högt och argt, slå på något eller slå sönder något kanske! Men jag ska inte göra något av det, jag ska istället använda ilskan till att städa mitt rum. Måste hitta lite glad musik först som får mig på bättre humör dock.
Något som får mig att le lite i alla fall, det är att längta till onsdag. För på onsdag, då ska jag ta flyget till Turkiet och besöka detta hotell:
En vecka med familjen i Turkiet! Ska bli supermysigt! Och förhoppningsvis ska jag fota massa, och när jag kommer hem så lutar det åt att jag köper mig ett nytt objektiv, för då har jag fått lön igen! (Mamma kommer bli galen, skitsamma! Eller vänta, kan använda studentpengarna till det!! Och spara lönen, suck.)

Kommentarer
Postat av: K

Men fy satan vad det där såg härligt ut!!! AVIS!

2009-09-30 @ 16:35:59
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: K

hehe jo det är nog lite kallare här! =P ÅÅ jag vill också utomlands! =D



Du får ladda upp lite fina bilder sen då =)

2009-09-30 @ 18:48:06
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: K

Nä du kanske koncetrerade dig på att sola och bada? =D Skulle jag med gjort =P Fast jag kan aldrig hålla mig från att ta massa bilder =P

2009-09-30 @ 20:55:01
URL: http://thoughtsoffhermind.webblogg.se/
Postat av: Marie

Elin! Kul att hitta din blogg! Härligt att du läser Twilight-serien på engelska! Jag läste första delen på svenska och de andra två delarna på engelska, och den på engelska är klart bättre, bättre språk! Du är för söt! Underbart ifall din engelskalärare på gymnasiet inspirerade dig till det ;)Kram



2009-10-02 @ 09:20:11
URL: http://marieejansson.blogg.se/

Lämna mer än gärna en kommentar här!
Jag läser och svarar på alla kommentarer!

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din hemsida/blogg:


Skriv din kommentar här:

RSS 2.0